Romania discussion

82 views
Autori și Bloggeri > Emilia Muller

Comments Showing 1-8 of 8 (8 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Emilia (new)

Emilia Muller (goodreadscomemilia_muller) | 11 comments Am debutat în 2015 cu o nuvelă și o poveste pentru copii, pe care am și ilustrat-o. Apoi, a urmat o colecție de scurte povestiri.
Informații despre cărți, videouri și alte giumbușlucuri, găsiți aici - http://emiliamuller.blogspot.ro/.

În plus, sunt mare fan Vlad Mușatescu și blogger. Detalii aici - http://bombitaluivladmusatescu.blogsp... .

Când nu citesc sau scriu, îmi place să reciclez lucruri vechi si sa le dau un uz nou. Pe blogul acesta - http://squirrelsgotstyletoo.blogspot.ro/ - postez despre tot felul de proiecte pe care le fac.

Aștept cu drag părerile voastre.


message 2: by Victor (new)

Victor Mi-a placut mult recenzia ta la filmul M(ucenic). Mi s-a parut scurta si cuprinzatoare si m-a convins sa vad filmul.


message 3: by Emilia (new)

Emilia Muller (goodreadscomemilia_muller) | 11 comments Ma bucur tare mult ca ti-a placut!
E un film foarte bun si imi pare rau ca nu a fost promovat la inaltimea calitatii sale. Sper sa-l vezi si sa-mi confirmi ca intr-adevar merita vazut.


message 4: by Emilia (new)

Emilia Muller (goodreadscomemilia_muller) | 11 comments A venit acea zi frumoasă când mi-am văzut cărțile pe raftul unei librării - http://emiliamuller.blogspot.fr/2017/...


message 5: by Emilia (new)

Emilia Muller (goodreadscomemilia_muller) | 11 comments Sunt foarte bucuroasă să vă anunț publicarea primului meu roman. Titlul este "Cusătoresele" și este un roman în care se îmbină note de mister, subiecte tabu, o deghizare și o crimă misterioasă.
Pentru cei curioși și/ sau interesați, mai multe detalii aici - https://www.facebook.com/events/19942...


message 6: by Nico, Romance & Self-help section (new)

Nico Genes (nicojgenes) | 43 comments Mod
Felicitari Emilia!

Cunosc sentimentul :-). Iti doresc succes in continuare cu romanul publicat dar si la scris. Daca nu ai facut- deja, poti adauga in Bookshelf-ul grupului nostru cartea ta/ cartile tale(Cusătoresele, pentru a fi usor de gasit de oricine doreste sa o citeasca.
O zi buna!


message 7: by Emilia (new)

Emilia Muller (goodreadscomemilia_muller) | 11 comments Mulțumesc frumos, Nico! Și mulțumesc pentru idee - am adăugat câteva din cărțile mele în Bookshelf-ul grupului nostru.
O zi bună!


message 8: by Nico, Romance & Self-help section (new)

Nico Genes (nicojgenes) | 43 comments Mod
Emilia wrote: "Mulțumesc frumos, Nico! Și mulțumesc pentru idee - am adăugat câteva din cărțile mele în Bookshelf-ul grupului nostru.
O zi bună!"


Perfect! O zi buna si tine!


back to top