Romania discussion

note: This topic has been closed to new comments.
115 views
Autori și Bloggeri > Va salut Autori si Bloggeri

Comments Showing 1-2 of 2 (2 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Victor (last edited May 26, 2017 01:04AM) (new)

Victor Dupa cum am scris si in Anunturi, pentru ca intre membrii grupului România avem un numar destul de mare de bloggeri si autori, va invit sa va promovati activitatea in acest folder.

Deschideti un thread si nu uitati sa mentionati in el si linkul cate siteul vostru si sa postati updateuri. Sunt sigur ca veti primi la schimb pareri ale altor membri la fel de curiosi sa va urmareasca ca si mine.

P.S.: Chiar si daca nu aveti un site, un thread aici poate sa tina loc de coltul vostru de internet.


message 2: by Victor (last edited Aug 15, 2017 10:05PM) (new)

Victor Pentru că grupul Goodreads România a crescut, vrem să preîntâmpinăm unele probleme cu care alte grupuri s-au confruntat deja. De aceea am discutat în cadrul echipei de moderatori și am decis introducerea unor reguli minime privind autopromovarea. Cuvântul cheie va fi moderație. Astfel, până când vor mai fi altele, regulile sunt acestea:

* Pentru autopromovarea atât a blogurilor cât și a cărților proprii aveți folderul Autori si Bloggeri , folder în care vă încurajăm să vă deschideți propriul thread. Orice postare în sensul autopromovării înafara folderului dedicat, va fi ștearsă.

* Dacă aveți un blog ne-am bucura dacă ați informa grupul Goodreads România despre activitatea voastră prin intermediul threadului propriu dar vă recomandăm ca frecvența updateurilor să nu fie mai mare de o dată pe saptamână.

* Singura excepție de la a posta lucrările proprii exclusiv în interiorul folderului Autori și Bloggeri este atunci când ele se încadrează fie în Proză scurtă și poezie cu scopul de a primi feedback de la membrii Goodreads România, fie când vă promovați cartea prin intermediul programului Giveaway de la Goodreads, caz în care vă puteți anunța participarea în folderul Giveaways .

Vă așteptăm ideile și opiniile pe acest thread: Idei, feedback, păreri?


back to top
This topic has been frozen by the moderator. No new comments can be posted.