Books Ever After discussion

De Voordelen van Onbeantwoorde Liefde
62 views
Mei 2017 > Readalong Mei: De voordelen van onbeantwoorde liefde - Becky Albertalli

Comments Showing 1-47 of 47 (47 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

Priss (lisz) | 1383 comments Mod
Deze maand zullen we De voordelen van onbeantwoorde liefde van Becky Albertalli gaan lezen!

Lees je mee?

Let op met het leesschema trouwens: dit is (net als de vorige keer) tot elk hoofdstuk, zodat je makkelijker kan stoppen als je het hoofdstuknummer ziet :)

Leesschema:
20/5: Tot hoofdstuk 3
21/5: Tot hoofdstuk 6
22/5: Tot hoofdstuk 8
23/5: Tot hoofdstuk 11
24/5: Tot hoofdstuk 13
25/5: Tot hoofdstuk 16
26/5: Tot hoofdstuk 18
27/5: Tot hoofdstuk 21
28/5: Tot hoofdstuk 23
29/5: Tot hoofdstuk 31
30/5: UIT


Joyce Kleine ik luister mee het boek staat op storytell


message 3: by ღ suus ღ (new)

 ღ suus ღ (suusje) | 913 comments Mod
Ik wil graag meelezen. Ik ga morgen beslissen of ik het boek aan ga schaffen in de boekhandel.. :) Lijkt me een leuk boek!!


Lisa Ik heb deze al gelezen maar vond hem echt geweldig! Veel leesplezier iedereen :)


Naomi (nnoomii) | 3 comments Wat leuk voor het eerst een boek die ik genomineerd heb! Ik lees sowieso mee!


message 6: by [deleted user] (last edited May 28, 2017 12:38PM) (new)

Leuk, ik heb hem van de week gehaald bij de bieb!


Laura (laurameijberg) | 531 comments Ik ga proberen mee te lezen!


Odette Brethouwer (odettebrethouwer) | 3683 comments Ik heb m uit en hij is ZO LEUK! Ben benieuwd wie zich allemaal iet in kunnen houden en door gaan lezen, dat zou ik bij deze zelf echt hebben haha XD

@Gerlinde wauw jouw bieb is supersnel, megafijn!!


Kristel (kristelb) Ik ga proberen mee te lezen, moet ik wel nog even Ragdoll uit krijgen!


shannon✨ (xshannoon) | 1336 comments Ik ben echt heel erg benieuwd naar dit boek dus ik ga meelezen! Het is wel mogelijk dat ik wat later begin i.v.m. mijn examens, maar ach dan kan ik een groot stuk door lezen :)


Bryndís | 669 comments niet bij de bieb inderdaad :( dus lees niet meer


message 12: by Hannie (new)

Hannie (hannieblokzijl) | 1430 comments Ik lees niet mee. Al te veel boeken gekocht de laatste tijd en momenteel ook geen lid van de bibliotheek. Voor degenen die wel lid zijn: je zou eens kunnen informeren of ze hem van een andere bibliotheek over kunnen laten komen. Bij onze bieb was dat altijd gratis.


message 13: by Ayla (new) - added it

Ayla (ayladb) Ik ga proberen meelezen! :)


Priss (lisz) | 1383 comments Mod
Ik lees denk ik wel mee, maar moet even kijken wat handig is. Heb 28 mei een scriptiedeadline en op zich is het wel handig om die eerst af te hebben, haha


message 15: by [deleted user] (last edited May 20, 2017 05:44AM) (new)

~ Odette wrote: @Gerlinde wauw jouw bieb is supersnel, megafijn!!"

Ja, zo fijn! Sommige boeken zijn dan nog in besteling en dan reserveer ik ze. Zodra ze dan binnen zijn liggen ze voor me klaar. Nieuw en ongelezen! ♥


message 16: by shannon✨ (last edited May 20, 2017 10:08AM) (new) - rated it 3 stars

shannon✨ (xshannoon) | 1336 comments @Gerlinde: oh wow dat is echt super slim!

Update: ik ben bij! Ik moet nog wel een beetje inkomen, maar dat heb ik altijd bij een nieuw boek. Maar ik denk wel dat ik dit een erg leuk boek ga vinden!


message 17: by [deleted user] (new)

Ik heb gelezen tot hoofdstuk 6! Vind het tot nu toe erg leuk. Ben momenteel onwijs druk met mijn scriptie. Fijn om dan tussendoor even een paar hoofdstukjes te lezen.


message 18: by Anne (new) - rated it 3 stars

Anne (ladieda) | 813 comments Ik denk dat ik vandaag even mijn huidige ya-contemporary uitlees (Isla and the Happily Ever After) en dan hier mee ga lezen! Ben heel benieuwd, was het vorige Becky Albertali boek niet ook een readalong? Die was zo leuk toen ;D


Odette Brethouwer (odettebrethouwer) | 3683 comments @Anne jaaaaa idd!!!


message 20: by Angelique (new)

Angelique - Lettergrafique (lettergrafique) Heeft het boek een groot pubergehalte? Ik twijfel namelijk heel erg of het me aan gaat spreken. En als ik het koop als ebook wil ik liever dat het goed is. Want van DIMILY en zo hou ik nl ook niet. Kan iemand me nog tippen op de valreep?


Odette Brethouwer (odettebrethouwer) | 3683 comments @Angelique Ik vergelijk heb eerder met de boeken van Stephanie Perkins. Het is heel fluffy en je krijgt er een warm gevoel van. Het is natuurlijk wel ya, dus de personages hebben we die leeftijd met bijbehorende struggles. Maar het is echt niet zo een zeikboek als de dimily-serie.


message 22: by Lisa (new) - rated it 5 stars

Lisa Het is inderdaad wel een YA comtemporary, en dan merk je vaak wel meer dat het echt gaat over 16/17 jarigen. Heb je Becky's andere boek gelezen, over Simon? Als je die leuk vindt ga je deze ook leuk vinden. Ik zou hem niet vergelijken met DIMILY. Naar mijn mening is deze naast dat het luchtig en fluffy is namelijk ook wel wat diepgaander, jezelf ontdekken en eerste liefdes en familiebanden en loslaten, volwassen worden? Ik weet niet precies wat jouw smaak is in boeken dus ik durf niet te zeggen of je het een leuk boek zult vinden. Zelf vond ik het wel een ontzettend goed en mooi boek die lekker wegleest :)


message 23: by Angelique (new)

Angelique - Lettergrafique (lettergrafique) @Lisa en @Odette Thanks! Ik ga nog wat reviews lezen en dan maar een knoop doorhakken of ik nog mee lees. Odette, DIMILY een zeik boek? Hoe kom je erbij?! Hahaha (zo waar)...


Odette Brethouwer (odettebrethouwer) | 3683 comments Wat vinden jullie er tot zover van!?


Joyce Kleine ik vindt het boek heel er leuk ik luister er naar op storytell


Naomi (nnoomii) | 3 comments Ik vind het boek heel leuk en grappig geschreven en ook de personages vind ik allemaal heel leuk. Ook de diversiteit in het boek kan ik waarderen. Ik vraag me alleen nog af waar het verhaal nou heen gaat..


Joyce Kleine oeps sorry ik heb het boek uit het was veel te leuk


Priss (lisz) | 1383 comments Mod
Hahahaha Joyce, zo snel!


Odette Brethouwer (odettebrethouwer) | 3683 comments HAHAHA precies wat ik verwachte, ik heb m ook in 2 avondjes uitgelezen hahahahaha


Janneke | 571 comments Haha Joyce, alleen maar een goed teken toch? :) Het is me niet gelukt om mee te doen aan deze readalong, maar ik heb het boek ondertussen wel gereserveerd staan bij de bieb. Ben benieuwd of ik hem ook zo snel uit ga lezen!


shannon✨ (xshannoon) | 1336 comments Ik liep een beetje achter, maar ik ben nu bij. Eerlijk gezegd vind ik het wel een leuk verhaal om te lezen, maar niet geweldig.


Odette Brethouwer (odettebrethouwer) | 3683 comments @Shannon ik vond m iets over de helft pas echt leuk worden ;)


shannon✨ (xshannoon) | 1336 comments Ik ben weer bij, het verhaal wordt al wel wat beter, maar vind het nog steeds niet geweldig. Daarbij irriteer ik me gruwelijk aan Cassie..


message 34: by Anne (new) - rated it 3 stars

Anne (ladieda) | 813 comments Ik ben nog niet begonnen want mijn week was wat drukker dan verwacht, maar nu lang weekend en zonneschijn dus dat moet helemaal goedkomen :D


Odette Brethouwer (odettebrethouwer) | 3683 comments @Anne oh lekker bijlezen!

Is de regenscene al geweest? Die zit iets na het midden maar weet niet meer precies waar haha


Kristel (kristelb) Oeps, ik heb hem al uit. Hij was zo leuk!


Laura (laurameijberg) | 531 comments Ik heb hem ook bijna uit! Ben naar Denemarken geweest dus onderweg mooi kunnen lezen!


message 38: by ღ suus ღ (new)

 ღ suus ღ (suusje) | 913 comments Mod
Hoe gaat het met de readalong deelnemers?? :) ^^ Hoe bevalt het tot nu toe? Ligt iedereen op schema of leest iedereen hem meteen uit ;)


message 39: by [deleted user] (new)

Ik heb hem in twee dagen uitgelezen! Vond hem leuk & lief maar op de een of andere manier kan ik niet meedoen met de hype eromheen


message 40: by ღ suus ღ (new)

 ღ suus ღ (suusje) | 913 comments Mod
Anouk wrote: "Ik heb hem in twee dagen uitgelezen! Vond hem leuk & lief maar op de een of andere manier kan ik niet meedoen met de hype eromheen"

Vaak als het een 'hype' is dan liggen de verwachtingen ook net iets te hoog he?


Laura (laurameijberg) | 531 comments Ik heb hem uit en wat was dit een lief boek!


message 42: by [deleted user] (new)

@Suus ja precies! Meestal heb ik daar niet echt moeite mee en kan ik mee doen met de hype, maar bij deze niet echt...


Naomi (nnoomii) | 3 comments Ik heb hem ook net uitgelezen en ik had denk ik ook te hoge verwachtingen. Ik vond de schrijfstijl, de karakters en de diversiteit heel leuk, maar ik vond hem niet heel erg bijzonder, maar wel heel schattig!


message 44: by [deleted user] (new)

Uit!

Helaas morgen geen tijd om te lezen, dus vandaag fijn wat extra hoofdstukken. Ik vind dat Becky echt een leuke schrijfstijl heeft. Hard moeten lachen om sommige stukjes.


message 45: by Nathalie (new) - added it

Nathalie Vercammen Mijn dochter is hem nu nog aan het lezen, ik zal hem voor het pinsterweekend lezen.


Odette Brethouwer (odettebrethouwer) | 3683 comments Ik vond m niet geweldig, maar wel leuk. Veel van de diversiteit droeg voor mij niet genoeg bij aan het verhaal. Maar het was wel een leuke fluffy contemporary, ik smolt echt bij de scene in de regenbui!

Voor liefhebbers van dit boek trouwens raad ik dit net verschenen boek aan: De wonderjaren van Billy Marvin


Priss (lisz) | 1383 comments Mod
Ik begin er nu in.... Net na de readalong haha. Tot nu toe best wel leuk, het hoofdpersonage is super relatable! (Dat wat ze zegt over mensen die je tegenkomt bij de supermarkt en dan een heel gesprek met je beginnen, en dat je dan weg wil gaan maar echt geen flauw idee hebt wat je moet zeggen...)


back to top