Аз чета discussion

102 views
Общи > Препоръки в Goodreads

Comments Showing 1-8 of 8 (8 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Milena (new)

Milena Tasheva (milshollini) | 12 comments Mod
Ползвате ли функцията за препоръки в Goodreads? Колко често? Аз я ползвам доста често, но не нацъквам масово на всичките си контакти тук, а внимателно премислям на кого тази книга НАИСТИНА ще хареса.
Наскоро една приятелка ми писа, че това ѝ е много полезно и че ѝ помага да си намери страхотни книги - много хубаво ми стана, защото пътят към книжният ад е постлан с препоръки за книги, които много харесваме, но често ни правят досадни за приятелите ни...


message 2: by Kaloyana (new)

Kaloyana | 6 comments Препоръчвам рядко, само ако наистина вярвам, че тази книга може да се хареса на човека.


message 3: by Asya (last edited Feb 05, 2017 01:38PM) (new)

Asya (asyavp) | 3 comments Обикновено замъквам приятел в книжарницата - така и така нямат много избор, на мен ми е любимо място :). Понякога им връчвам по някоя книга, която ми е харесала, да я разгледат, докато се ровя за мое ново вдъхновение. Ако им хареса, си тръгват с нея, ако не - значи не :)
Функцията за препоръки тук засега не съм я ползвала.


message 4: by Metodi (new)

Metodi Markov | 4 comments Препоръчвам, но и аз като Милена се съобразявам на кого какво. Е понякога се увличам, ако много ми е харесала книгата.


message 5: by Tsvetelina (new)

Tsvetelina Stambolova-Vasileva | 4 comments Не особено. Красотата на изкуството, на всяко изкуство, е в субективното му възприятие. Това, което за мен е черен квадрат, за други е гениална картина. Това, което за мен е страхотна песен, за друг е какофония. И с литературата е така. Вярвам, че правилните за нас книги сами ни намират в подходящото време. :)


message 6: by Krasimira (new)

Krasimira Stoykova | 7 comments Ползвам я редовно, но и аз избирам внимателно и премислям на кого би се харесала. Ако не съм сигурна предпочитам да се въздържа. Така и така, на дашборда всеки може да види кой какво чете и в случай, че нещо му допадне, да си го прибави към своя списък. На мен, обаче, рядко някой ми препоръчва книги.


message 7: by Гергана (new)

Гергана Васева | 2 comments Не. Аз имам възможност да комуникирам очи в очи с човека, за когото знам, че ще вземе предвид препоръката ми. Та... Не изпитвам особена нужда. Поне не в Goodreads. За сметка на това facebook ми служи особено добре за препоръки. Аз препоръчвам, някои хора на мен ми препоръчват... И така.


message 8: by Елис (new)

Елис Емин | 1 comments Предпочитам да препоръчвам очи в очи дадена книга. Защото съм много убедителна и в повечето случаи успявам да накарам приятелите си да прочетат любимите ми книги. Признавам, че го правя от чисто егоистичната подбуда да обсъдя с тях някое любимо мое заглавие :)))


back to top