Suomalainen lukupiiri discussion

Syvä uni
This topic is about Syvä uni
14 views
Lukupiirikirjat > Raymond Chandler: Syvä uni

Comments Showing 1-4 of 4 (4 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Tytti, The Head Honcho (new) - added it

Tytti | 2539 comments Tiesinhän minä, että olin unohtanut jotain... Tässä siis tulee helmikuun teemakirjan, Chandlerin "The Big Sleep", pääketju. Suosittelen myös vuoden 1946 leffaa: http://www.imdb.com/title/tt0038355/

Hmm... pitäisiköhän tälle tehdä yksi vai kaksi keskusteluketjua. olen nimittäin ajatellut, että vain klassikoille tulisi kaksi, mutta tämähän on jo vähän klassikko ja tarinakin sellainen, että siinä voi tulla keskusteltavaa jo ennen kuin on lukenut loppuun. Toisaalta kirja ei ole kovin pitkä.


message 2: by Tytti, The Head Honcho (last edited Feb 12, 2017 03:05PM) (new) - added it

Tytti | 2539 comments Keskusteluketju, jossa spoilerit sallittuja:

Syvä uni (koko kirja)


Desertorum | 1116 comments Tämä oli kyllä nopea lukuinen, joten ehkä yksikin ketju riittää? Luin eilisen ja tämän päivän aikana tämän. Ja jotenkin Tarantino-mainen olotila tuli. Sellaisia omituisia tapahtumia nopeassa ketjussa ja omituisia ja hysteerisiä ihmisiä osallisena. Jotenkin ei mielestäni niin realistinen. Silti ihan viihdyttävä ja päähenkilöstä on ehkä jäänyt piirteitä tuleville polville kuten Harry Holelle tai Cormoran Strikelle.


message 4: by Annamariah, Lukupiirinpyörittäjä (new) - rated it 2 stars

Annamariah | 1743 comments Tätä ei näyttänyt olevan hyllyssä missään niistä kirjastoista, joissa käyn säännöllisesti. Kun se kerran piti tilata erikseen, ajattelin samantien ottaa luettavaksi alkuteoksen (osasyy tähän on se ärtymys, jota paraikaa lukemani interferenssiä ja anglismeja vilisevä Vuorovetten prinssi minussa herättää). Näillä näkymin saan kirjan käsiini viimeistään viikon päästä.


back to top