Suomalainen lukupiiri discussion

Teurastamo 5
This topic is about Teurastamo 5
20 views
Kuukauden klassikko > Helmikuu 2017: Teurastamo 5

Comments Showing 1-8 of 8 (8 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Tytti, The Head Honcho (last edited Jan 31, 2017 02:48PM) (new) - added it

Tytti | 2539 comments Kuuluisa kirja Dresdenin pommituksista ja avaruusolioista... Minulla ei ole aavistustakaan mistä tämä siis oikeasti kertoo.

Teoksen alkuperäinen koko nimihän on: "Slaughterhouse-Five, or The Children's Crusade: A Duty-Dance with Death".


message 2: by Tytti, The Head Honcho (new) - added it


message 3: by Annamariah, Lukupiirinpyörittäjä (new) - rated it 2 stars

Annamariah | 1745 comments Minä luin tämän viime syksynä, enkä ole vieläkään ihan varma, mikä se perimmäinen idea oli... En oikeastaan edes tiedä, mitä minä siltä odotin, mutta petyin joka tapauksessa. So it goes.


message 4: by Tytti, The Head Honcho (new) - added it

Tytti | 2539 comments Ehkä tuollaista terroripommitusta ei voi oikeastaan ymmärtääkään, ellei ole sitä kokenut. Muistelen jonkun sanoneen, ehkä jopa Churchillin, että jos he eivät olisi voittaneet sotaa, niin olisivat joutuneet syytteeseen sotarikoksesta. Mutta sitten olisi vielä ne ulkoavaruuden oliot...


message 5: by Annamariah, Lukupiirinpyörittäjä (new) - rated it 2 stars

Annamariah | 1745 comments Korjaan aikaisempaa lausuntoani: olisin ehkä odottanut kirjalta enemmän sitä pommitusta ja vähemmän avaruusolioiden eläintarhaa :D


message 6: by Tytti, The Head Honcho (new) - added it

Tytti | 2539 comments Piti myös vielä sanoa, että tästähän on myös tehty elokuva vuonna 1972. Se muistaakseni lähetettiin jokin aika sitten telkkarista, ja taisi jäädä minulta katsomatta ja/tai ymmärtämättä. Liikaa ehkä scifin piirteitä minulle.

http://www.imdb.com/title/tt0069280


Tuatara | 216 comments Minulla on ollut tämä lukulistalla ties miten pitkään ja eilen se sattui olemaan kirjastossa kun kävin siellä, joten olisi tarkoitus ainakin nyt lukaista. Kunhan ehtii aloittaa jossain kohtaa.


message 8: by Noora (last edited Feb 07, 2017 04:06AM) (new) - rated it 3 stars

Noora | 873 comments Tämä on kirjastosta haettuna ja lukusuunnitelmissa oli tämä joskus lukaista. Nyt sen vain nostin hieman ylemmäs prioriteettilistalla. Tarkoitus olisi tämä siis lukea helmikuun aikana kun saan ensin laulu tulipunaisesta kukasta kirjan luettua loppuun.


back to top