Bookerdiskusjon discussion

16 views
Bookerprisen 2016 > Hva er din favoritt til å vinne prisen?

Comments Showing 1-4 of 4 (4 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Silje (new)

Silje (siljesol) | 43 comments Tok meg den frihet å lage et nytt hovedinnlegg. Det nærmer seg to uker til vinneren kåres og mange har nå lest flere av de kortlistede bøkene. Hvilken bok heier du på og hvilken bok tror du vinner?


message 2: by Ann Helen (new)

Ann Helen (bergenslabb) | 178 comments Mod
Det pleier å bli en av de jeg ikke har lest. I år blir det nok derfor Hot Milk eller Do Not Say We Have Nothing. Jeg har egentlig troen på at det blir en av dem eller His Bloody Project, heier på sistnevnte. Hot Milk kommer jeg neppe til å lese, men jeg vurderer å lese Thien.

Hva tenker du Silje? Har du lest hele kortlisten?


message 3: by Silje (new)

Silje (siljesol) | 43 comments Nei, jeg har kun lest nesten halvparten. Jeg har lest i All That Man Is en god stund nå. Ikke fordi jeg ikke liker den, men fordi jeg leser andre ting mellom de forskjellige historiene. Har de to siste igjen og skal prioritere Booker igjen nå frem til vinneren kåres. Jeg tror The Sellout eller Thien vinner, og satser på å få lest en av dem nå. Vet ikke helt hva som er min personlige favoritt enda. Eileen er det ihvertfall ikke. Enten His Bloody eller Szalay.


message 4: by Superstine (new)

Superstine (haruhi39) | 39 comments Jeg har lest alle, for første gang - litt dårlig timing, skulle ha skrevet litt om alle før jeg inntok rollen som babymamma, nå har jeg verken mange nok hender eller hjerneceller til å blogge noe fornuftig.

Jeg tenker at både Thien (som jeg elsker) og Szalay (som jeg likte veldig godt) er for kjedelige til å vinne, selv om de uten tvil er veldig velskrevne. Tipper egentlig at Sellout stikker av med prisen, det er vel en stund siden siste humoristiske vinner? Pluss at han er amerikaner. Boka var ingen favoritt her, men det handler vel så mye om personlig preferanser som noe annet.

Ellers har jeg et ørlite håp om at His Bloody kan stikke av med seieren, selvom jeg frykter at den kan oppfattes som for lett (uten at jeg synes det, likte den veldig veldig godt og syns den er en bok som vokser med refleksjon).

Håper virkelig ikke at Hot Milk vinner, men frykter det litt. Den er akkurat passe kryptisk og handlingsløs til å kunne vinne...

Eileen trenger vi ikke å snakke om.

Konklusjon: likte Thien best, men håper mest på Macrae og i et veddemål ville puttet pengene på Beaty.

(Beklager eventuelle skrivefeil, øver meg på enhåndstasting på iPhone #ammingerenfulltidsjobb).


back to top