Serbian Book Club discussion

649 views
Bookdepository iskustva

Comments Showing 1-10 of 10 (10 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Daniikko (new)

Daniikko | 2 comments Nikada nisam narucivala knjige sa ovog sajta, samo sa nasih tipa Vulkan i Laguna.
Da li neko ima iskustva ili preporuke, bilo sta ? :D


message 2: by Jelena (new)

Jelena (holypotato) | 1 comments Ja sam naručila prošlog leta neku knjigu i sve je okej :) Nije baš skroz free delivery, jer naši ipak naplate nešto, izmisle nešto da bi uzeli pare... Ali platila sam nekih 200 din, 240 din, što je meni okej jer je knjiga ipak putovala iz Britanije, i zato što bi me na Amazonu mnogo više odrali :) Tako da, sve preporuke za ovaj sajt-veliki izbor, pristojne cene, dobra usluga, knjiga stigla bez ikakvih oštećenja i problema.


message 3: by Žarko (new)

Žarko Milenković | 17 comments Moja ćerka je nekoliko puta naručivala. Dostava je besplatna. Ali samo do Srbije. Tu ti naši naplaćuju poštarinu...Knjige su stizale uredno i brzo. Nećeš videti razliku između, na primer Lagune i BD-a. Mogu da ti preporučim kao sigurnu varijantu.


message 4: by Natalija (new)

Natalija | 2 comments Ja sam do sad vise puta narucivala, ali mi nikada nisu naplacivali postarinu koju pomenuse clanovi iznad. Doduse, poslednju knjigu sam narucila u junu, mozda je to neka nova praksa. :( Sajt je izuzetno pouzdan, imaju ogroman izbor, a cene su cesto nize nego u knjizarama Delfi i Vulkan, pogotovo novija izdanja.


message 5: by Daniikko (new)

Daniikko | 2 comments Hvala svima na odgovorima ^^


message 6: by Žarko (new)

Žarko Milenković | 17 comments Koliko sam sa prijateljem pričao o poštarini, on ima iskustva pošto mu u Niš knjige za pisanje recenzija stižu iz Kanade. Niš naplaćuje sve šta može, u drugim gradovima je bolje. Najbolje pilot porudžbina sa najjevtinijom knjivom, pa analiza sifuacije...


message 7: by Stefan (new)

Stefan Teodosić (stefan_teodosic) | 2 comments Naručio sam "Watchmen" i strip je bio kod mene u roku od 5 dana, bez naplate poštarine (mesto: Ub).
Preporučio bih i Better World Books, ima novih i polovnih po povoljnim cenama, plaćanje može i preko PayPal, a morate sačekati oko mesec dana da vam stigne pošiljka.


message 8: by Natalija (new)

Natalija | 2 comments Da podelim i ja svoje iskustvo, knjiga je narucena 10.oktobra, cekala sam nekih 10-ak dana, ali stigla je na adresu u Kraljevu bez ikakvih dodatnih troskova.


message 9: by Jelena (new)

Jelena Dimitrijevic (jelenamdimi) | 3 comments Zdravo, počela sam pre par godina da naručujem sa tog sajta i kod mene stvari stoje ovako - uvek stignu u roku u kom ti je navedeno u mejlu (što i ne čudi, magacin im je u Glosteru, nije da ti šalju iz Kine), a poštarina je već kompleksnije pitanje. Meni stižu knjige u Beograd i ako naručim jednu ili dve (do nekih 30 evra), ne naplate mi carinu (mada ti je od pre valjda dve godine obavezna carina od 20% na cenu porudžbine, plus se na to računa i slanje poštom od carine do tvoje kuće). Pravo da ti kažem, zbog te carine prestala sam da kupujem stvari skuplje od tridesetak evra, ali sa knjigama vredi rizikovati. Drugo pitanje koje ti je važno za kupovinu onlajn je ekološko - da li se isplati nabavljati nešto s drugog kraja sveta što može da se nađe onlajn ili što ti nije baš potrebno. Recimo, neke klasike na engleskom koje oni prodaju za 3-4 evra možeš da nađeš u našim knjigama za po 250 dinara. Zbog toga kupujem samo ako mi je nešto baš važno (npr. treba mi neka stručna knjiga koju ne mogu da nađem na netu u pdf-u)


message 10: by Jelena (last edited Nov 11, 2017 03:10AM) (new)

Jelena Dimitrijevic (jelenamdimi) | 3 comments I da dodam jer sam se tek sad setila, jednom mi se desilo da mi knjiga od njih ne stigne, prijavila sam im mejlom i odmah su mi poslali drugu. U međuvremenu je ova prva stigla (sa nekih dve nedelje kašnjenja) i rekli su mi da je zadržim.
Eto, čisto da se ne brineš da te neko ne zezne za knjigu, nije Srbija i srpsko poslovanje u pitanju... ;) Slobodno kupuj, za svaki propust koji se desi, strane firme su odgovorne i moraće da ti reše problem.


back to top