Dutch Booktube Community discussion

21 views
Booktubeathon > Booktubeathon Juli '16 | WRAP UP

Comments Showing 1-11 of 11 (11 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Joany (last edited Jul 24, 2016 11:48AM) (new)

Joany Vries (joanydevries) Na zeven dagen Booktubeathon leek het me wel leuk om hier even terug te blikken op de voorbije dagen. Hoe is het jullie vergaan? Heb je je leesdoelen bereikt. Wat was het beste (en het slechtste) boek dat je de afgelopen week gelezen hebt?


message 2: by Joany (new)

Joany Vries (joanydevries) Whoopdiedoe! Ik ben geslaagd in mijn leesdoel ^^ Wat zeg ik, ik heb mijn doel ruim overtroffen. Het is me gewoon gelukt om 7 boeken te lezen in zeven dagen. En dat zonder te veranderen in een heuse loedermoeder... ik heb er echter wel wat uurtjes slaap voor in moeten leveren, maar dat waren de boeken die ik heb gelezen meer dan waard.

'Vertel me drie dingen' van Julie Buxbaum was echt een easy read. Ik had het boek nog voor de middag uit. Daarna heb ik 'Stille getuige' van Eva Burgers gelezen. Een dunnetje, maar een boek desalniettemin en dus heb ik in totaal 7 boeken gelezen voor deze Booktubeathon.

Hoe is het jullie vergaan?


message 3: by KindleandBook (new)

KindleandBook | 8 comments Ik heb jammer genoeg niet mijn doel bereikt, maar 2 boeken gelezen van de 5 die ik op mijn TBR had staan, maar toch tevreden, ondanks de werkweek waarin ik meestal niet zoveel lees vanwege moeheid toch die 2 boeken gelezen en net niet mijn 3e uit, zit op 81% met dat boek.

De boeken die ik gelezen heb zijn Spellbound van Nora Roberts en Winnie the Pooh (audioboek). Nora Roberts was voor geel in de kaft en favoriete auteur, Winne The Pooh voor een boek wat ouder is dan mezelf.

Boeken die ik net aan niet uitgekregen heb zijn 7 minuten na middernacht van Patrick Ness en the Graveyard book van Neil Gaiman, had zelfs het audioboek gekocht van de laatste omdat ik hoopte op die manier wat sneller te lezen..maar omdat ik onverwacht visite kreeg toch minder kunnen luisteren dan ik gewild had.

Maar ik vond het een leuke ervaring weer en deze readathon is beter gegaan dan voorgaande die ik gedaan heb.

Kijk al uit naar de volgende readathon, al heb ik geen idee welke dat zal zijn.


message 4: by Annefleur (new)

Annefleur | 21 comments Goed bezig allebei! Gefeliciteerd Joany! Van tevoren wist ik al dat het geen makkelijke week zou zijn voor een leesmarathon, ik had te veel afspraken staan. Ik heb dus "maar" 2 boeken gelezen. Maar het heeft me wel uit m'n reading slump gehaald en daar ben ik heel blij mee!


message 5: by Silke (new)

Silke (boekinwonderland) | 4 comments Ik heb mijn persoonlijke doel bereikt. Namelijk vier boeken gelezen op een week tijd.

Ik las het laatste deel in the travelling pants serie en keek de twee films. Makkelijke boeken waar ik zo doorheen vloog.

Daarna las ik fighting destiny. Als boek dat je ontdekte door booktube.

Tussendoor als het donker was genoot ik van Nimona. Wat een geweldig boek zeg!

En als laatste las ik mijn leven na jou als boek van een favoriete schrijfster.

De wrap up neem ik mee in mijn maandelijkse wrap up video.


message 6: by Annefleur (new)

Annefleur | 21 comments Ik lees eigenlijk nooit graphic novels, maar ik hoor zoveel goeds over Nimona, dat ik het misschien maar gewoon moet doen. Hebben jullie ervaring met het lezen van graphic novels op een ereader? Het lijkt me dat dat niet goed werkt?


message 7: by Joany (new)

Joany Vries (joanydevries) Ik vind het zelf niet zo fijn om graphic novels op een Ereader te lezen, maar op een tablet vind ik het wel te doen.


message 8: by Silke (new)

Silke (boekinwonderland) | 4 comments Ik lees ze het liefst op papier. nimona is volgens mij zelf alleen gedrukt te krijgen?


message 9: by Annefleur (new)

Annefleur | 21 comments Ik zag bij bol.com Nimona als ebook. Scheelt toch 10 euro met de papieren versie.


message 10: by Annefleur (new)

Annefleur | 21 comments Ik heb Nimona nu op beiden geprobeerd. De ereader is klein en zwart/wit, maar op de tablet gaat het uitstekend. Groot en in kleur.


message 11: by Joany (new)

Joany Vries (joanydevries) Ja, op een tablet vind ik graphic novels ook prima te doen.


back to top