Dutch Booktube Community discussion

5 views
Booktubeathon > Booktubeathon Juli '16 | DAG 6

Comments Showing 1-4 of 4 (4 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Joany (new)

Joany Vries (joanydevries) Pfft, time flies when you're having fun. Vinden jullie ook niet? Hoe gaat het ermee, nog altijd zo gemotiveerd op dag 1 of begint het wellicht een beetje te dimmen? De eindstreep is in ieder geval al aardig in zicht. Ik ben benieuwd; wat lezen jullie nu en hoe gaat het met jullie leesdoelen?


message 2: by Joany (new)

Joany Vries (joanydevries) Ik heb op dag zes echt bar weinig gelezen. Ik had gewoon even helemaal geen zin. Pas 's avonds voor het slapen heb ik nog wat pagina's gelezen in 'Vertel me drie dingen' van Julie Buxbaum en ik vind het tot op heden een erg leuk boek. Ik weet niet wat het is, maar ik nijg de laatste tijd echt sterk naar de contemporary boeken. misschien is dat een zomer-dingetje want normaal gesproken houd ik echt helemaal niet van contemporary.

Anyway, ik hoop dat ik zondag 'Vertel me drie dingen' nog uit krijg want dan heb ik in totaal toch nog zes boeken gelezen en dat vind ik helemaal niet verkeerd.


message 3: by Annefleur (new)

Annefleur | 21 comments Heir of fire kan me niet echt boeien. Al 5 keer ben ik opnieuw gestart met het eerste hoofdstuk. Over de eerste 2 delen ben ik wel enthousiast, maar het is al zo lang geleden. Ik ken al die namen niet meer en ben vergeten wat er is gebeurd. En precies wat jij zegt: de zomerse stemming vraagt gewoon om luchtige boeken.


message 4: by Joany (new)

Joany Vries (joanydevries) Ik zie er ook een beetje tegenop om verder te lezen in die serie omdat het zo lang geleden is sinds het vorige deel verscheen. Misschien dat ik binnenkort een reread ga inplannen van de eerste boeken zodat ik weer weet waar het ook al weer over ging en welke personages er van belang zijn voor het verhaal.

(ik heb overigens wel vaker gehoord dat de serie iets minder wordt na de eerste twee delen)


back to top