Dutch Booktube Community discussion

5 views
Booktubeathon > Booktubeathon Juli '16 | DAG 5

Comments Showing 1-6 of 6 (6 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Joany (new)

Joany Vries (joanydevries) Dag vijf alweer van de Booktubeathon. Het is weekend en dat betekent voor vele van ons dat we wat extra vrije tijd hebben om te spenderen aan lezen. Hebben jullie al wat vrije uurtjes omgezet in gelezen pagina's?


message 2: by Joany (new)

Joany Vries (joanydevries) Ik heb 'Het beertje Paddington' van Michel Bond uit. Ik heb dit boek hardop voorgelezen aan mijn zoontje van vijf maanden (vraag me af of dat hem tot de jongste Booktubeathon deelneemer ooit maakt :P) De film ga ik vanavond kijken samen met mijn man - het was immers mijn beurt om een film te kiezen ^^ En als extra bonus kan ik met dit boek ook de challenge "Lees een boek dat ouder is dan jijzelf" afvinken.

Ik ben vanochtend begonnen met het lezen van 'Side effects may vary' van Julie Murphie. Dat is mijn "Boek wat je hebt ontdekt via Booktube"-boek en tevens het vijfde boek wat ik lees. Ik denk dat ik hem vandaag nog wel uit krijg want ik heb nog maar honderd pagina's te gaan. Wat ik daarna ga lezen weet ik nog niet. Waarschijnlijk wel iets wat lekker vlot leest. Ik denk "Hij is van mij" van Chinouk Thijssen of anders "Vertel me drie dingen" van Julie Buxbaum.

Ik moet trouwens ook even bekennen dat ik de verleiding van de Booktubeathon-korting op TBD niet heb kunnen weerstaan. Gisteren heb ik "My lady jane" besteld. Ik kan niet wachten om dat boek te lezen.

Hoe gaat het met jullie?


message 3: by Annefleur (new)

Annefleur | 21 comments Ik heb met de korting Illuminae en Soppy gekocht, maar die zijn helaas nog niet binnen. Dus voor "boek dat je via booktube heb ontdekt" ben ik gestart met Heir of fire van Sarah J. Maas. Die had ik nog op m'n ereader. No way dat ik die op tijd kan uitlezen, maar dat is dan maar zo.


message 4: by Joany (new)

Joany Vries (joanydevries) Aaah, ik had ook bijna Illuminea gekocht maar die wil ik stiekem heel graag als hardcover. Soppy lijkt me ook erg leuk ^^


message 5: by Annefleur (new)

Annefleur | 21 comments Hoe was de film Paddington?


message 6: by Joany (new)

Joany Vries (joanydevries) Hij was echt supercute ^^ Wel behoorlijk anders dan het boek, maar dat stoorde niet.


back to top