Dutch Booktube Community discussion

5 views
Booktubeathon > Booktubeathon Juli '16 | DAG 4

Comments Showing 1-4 of 4 (4 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Joany (new)

Joany Vries (joanydevries) Hoe gaat het vandaag met jullie Booktubeathon goals? Hebben jullie nog challenges van de lijst kunnen afvinken? Of kies je liever je eigen boeken zonder om te kijken naar de verschillende challenges.

Vandaag was het iets minder warm - thank God! Weer om lekker buiten te zitten in het zonnetje, met je voeten heerlijk in koud water... zucht. Waar lezen jullie het liefst met zo'n warm weer? En heb je ondertussen nog boeken uitgelezen?


message 2: by Joany (new)

Joany Vries (joanydevries) Gisteren heb ik 'Fout' uitgelezen van Mel Wallis de Vries. Dat betekent dat ik al 3 challenges af heb kunnen vinken met de 2 boeken die ik heb gelezen. Momenteel ben ik verder aan het lezen in 'Something Strange and Deadly' van Susan Dennard.

Ik wil ook nog heel graag de "Lees en kijk een boekverfilming" uitdaging doen, maar ik durf het niet zo goed aan met het boek wat ik origineel in gedachte had; 'I capture the castle' van Dodie Smith. In plaats daarvan zit ik eraan te denken om mijn zoontje voor te lezen uit het boek 'Het beertje Paddington' van Michael Bond. Ik ben wel toe aan een feelgood, gemakkelijk boekje na het zombie-boek van Susan Dennard wat ik nu lees. :')

Wat lezen jullie nu?


message 3: by Annefleur (new)

Annefleur | 21 comments Paddington schijnt een leuke film te zijn! Dus dat is een goede keus. Ik heb op dag 4 geen letter gelezen helaas. Werken, koken, naar de speeltuin en tot 's avonds laat bij vrienden gezeten. Heel gezellig, maar voor de booktubeathon treurig.


message 4: by KindleandBook (new)

KindleandBook | 8 comments Dag 4 jammer genoeg niet succesvol voor me, maar 5 blz gelezen in de Graveyard boek, had gewerkt, was moe en had pijn dus kon me weinig concenteren. En als ik moe ben zit ik eigenlijk alleen maar te zappen op youtube naar mijn fave vloggers en booktubers te kijken.


back to top