Dutch Booktube Community discussion

4 views
Booktubeathon > Booktubeathon Juli '16 | DAG 3

Comments Showing 1-4 of 4 (4 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Joany (new)

Joany Vries (joanydevries) Okay, okay, dit topic is een dagje te laat, maar het was gisteren natuurlijk veeel te heet om achter mijn laptop te kruipen. Wel ben ik heel erg benieuwd naar jullie vooruitgang van de dag. Hebben jullie al boeken uitgelezen? Wat lees je nu?

Wist je trouwens dat the Bookdepository samenwerkt met de organisatie van de Booktubeathon? Ze hebben een pagina met speciaal geselecteerde boeken die je als deelnemer van de Booktubeathon kunt kopen met korting door de code: BTAT2016 te gebruiken.

Link naar de Booktubeathon pagina op TBD: http://www.bookdepository.com/BookTub...

Ga jij gebruik maken van de code?


message 2: by Joany (new)

Joany Vries (joanydevries) Ik heb gisteren 'Carry on' uitgelezen van Rainbow Rowell daarmee streep ik twee challenges van mijn lijst: een boek met geel op de kaft en een boek van een favoriete auteur.

Voor de "lees een boek na zonsondergang"-uitdaging heb ik 'Something strange and deadly' van Susan Dennard verwisseld voor 'Fout' van Mel Wallis de Vries (fijn, want dit boek heeft maar 77 bladzijden).

Helemaal weggelegd heb ik 'Something strange and deadly' niet, want het is een ontzettend spannend boek met veel mysterie en boeiende personages. Het doet mij eerlijk gezegd een beetje denken aan 'The infernal devices'-trilogie van Cassandra Clare. Heerlijk!

Hoe gaat het met jullie?


message 3: by Annefleur (new)

Annefleur | 21 comments Op dag 3 heb ik November 9 uitgelezen. Heerlijk in het zonnetje, maar ik werd afgekoeld door m'n eigen tranen, wat een mooi boek!


message 4: by KindleandBook (new)

KindleandBook | 8 comments Dag 3 was weer succesvol. 50 blz gelezen in 7 minuten na middernacht en 50 blz gelezen in The Graveyard book dus mijn doel van 100 blz gehaald.


back to top