Suomalainen lukupiiri discussion

19 views
Lukupiirikirjat > Luiz Ruffato: Rutosti hevosia

Comments Showing 1-7 of 7 (7 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Tytti, The Head Honcho (new)

Tytti | 2539 comments Muut kirjat eivät taida saada tätä enää kiinni, joten eiköhän tämä tule kahdeksalla äänellään (plus omani) valituksi elokuun teemakirjaksi. (Kärsivällisyys ei ole aina vahvin puoleni.)

Itse kirjahan on varsin lyhyt, mutta ehkä sivumääräänsä vaikuttavampi. Tai sitten ei, sen verran erikoinen se on, että kaikki eivät varmasti pidä siitä.

Ketkä ajattelivat hypätä mukaan toukokuun yhdeksänteen päivään vuonna 2000 São Paulossa? Minä luin tämän melkein tarkalleen pari vuotta sitten, joten kaikkea en muista, mutta tunnelma on jäänyt mieleen.


message 2: by Tytti, The Head Honcho (last edited Jul 21, 2016 06:22AM) (new)

Tytti | 2539 comments Tälle en taida tehdä kuin yhden keskusteluketjun, syy sille selviää heti, kun kirjaa alkaa lukea...

Rutosti hevosia (koko kirja)


message 3: by Terhi, Apukäsi (new)

Terhi Naukkarinen  | 718 comments Minä olin vielä hätäisempi, sillä tilasin tämän lähikirjastoon toissa päivänä. Olen siis tarttumassa tähän.


message 4: by Johanna (new)

Johanna (josuu) | 56 comments Ajattelin tähän lähteä, en ollut vielä helmet-haasteen Etelä-Amerikkalaista kirjaa päättänyt, tämähän sopii siihen hyvin.


message 5: by ArjaJ (new)

ArjaJ | 80 comments Luin alkuvuodesta Ruffatolta Tekokukkia. Se oli mielenkiintoinen novellikokoelma, olisi ehkä ansainnut enemmän kuin antamani kolme tähteä mutta olen aika kitsas tähdittämään. Saatan lukaista hepatkin.


message 6: by Noora (new)

Noora | 884 comments Sen verran lyhyt kirja, että jos saan kirjan käsiini niin olen mukana tässäkin lukuhaasteessa.


message 7: by Tuatara (new)

Tuatara | 216 comments Tämä sattui olemaan kirjastossa hyllyssä, kun kävin tänään, joten nappasin lainaan ja suunnittelen tulevani mukaan lukemaan. Kirja on sellainen, jota en varmaan olisi ikinä tullut edes huomanneeksi ilman lukupiiriä, mutta idea vaikutti kiintoisalta.


back to top