Dutch Booktube Community discussion

Eenzaam en extreem ver weg (Ventura Saga #1)
This topic is about Eenzaam en extreem ver weg
22 views
Readalong > Readalong: Eenzaam en Extreem Ver Weg | TIJDENS HET LEZEN

Comments Showing 1-11 of 11 (11 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

Joany Vries (joanydevries) Ready... Set... Read!

Vandaag beginnen we (officieel) met het lezen van 'Eenzaam en Extreem Ver Weg'. Onder dit topic mag je gedachten delen over het boek tijdens het lezen.

Hoe bevalt het boek tot dusver? Vind je het vlot lezen of zijn er dingetjes waar je je aan stoort? Hoe liggen de hoofdpersonen jou?

Discussiëren maar!


Annefleur | 21 comments Gelezen tot pagina 50:
Het verhaal leest lekker makkelijk weg. Ik dacht dat ik geen fan zou zijn van sci-fi, maar het is eigenlijk gewoon distopian, maar dan op een ruimteschip, haha. Het lijkt meer te draaien om het liefdesverhaal. Dat is best cute, maar een beetje simpel nog. Ik ben benieuwd hoe het verhaal verder gaat.


Joany Vries (joanydevries) Ik vind het tot dusver ook een fijn boek. Ik had al eerder mensen horen zeggen dat het eigenlijk gewoon contemporary in outer space is en ik ben het tot dusver wel eens met die beschrijving.


Joany Vries (joanydevries) Gelezen tot hoofdstuk 10

Het blijft fijn lezen vind ik, maar het duurt me nu wel erg lang voordat er iets interessants gebeurd. Ik ben niet zo'n fan van de insta-love in dit boek. Wat jullie?


Annefleur | 21 comments Insta-love heb ik inderdaad al te vaak over gelezen. En het gebeurt me in het echt nou nooit! Ik heb helaas ook geen vampieren en weerwolven die om me vechten... Het zit me ook niet mee, haha.


Joany Vries (joanydevries) Gelezen tot hoofdstuk 21

Ik moest soms echt hardop lachen om hoofdstuk 20. Sorry hoor, maar ik vond dit hoofdstuk zo afgezaagd. Echt mierzoet. Ook vrees ik dat ik zo'n beetje alle respect voor de hoofdpersoon ben verloren.

Hopelijk vinden jullie het boek leuker dan ik :')


Annefleur | 21 comments Gelezen tot hoofdstuk 19
Het verhaal is niet heel boeiend. Er gebeurt weinig en het blijft oppervlakkig. Maar bedankt voor je comment, want ik ben nu wel benieuwd naar de volgende hoofdstukken!


Annefleur | 21 comments Haha, ik begrijp wat je bedoelt Joany!


message 9: by E. (new) - rated it 2 stars

E. | 1 comments Ik vond dit dus ook een flutboek xd. Toch stiekem blij dat andere er ook zo over denken:)


Annefleur | 21 comments Het motiveert wel om door te lezen als je weet dat anderen het ook lezen.


Joany Vries (joanydevries) Ik ben ook altijd een beetje opgelucht als ik niet de enige ben die een boek blech vind :') en wat je zegt Annefleur: samen lezen werkt wel motiverend ^^
(dat had ik wel nodig bij dit boek)


back to top