Dutch Booktube Community discussion

19 views
Boeken > Welk boek ben je aan het lezen?

Comments Showing 1-10 of 10 (10 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Joany (new)

Joany Vries (joanydevries) Vertel hier wat meer over het boek waarin je nu aan het lezen bent. Waar gaat het over (geen spoilers a.u.b.) en hoe bevalt het tot dusver?


message 2: by Joany (new)

Joany Vries (joanydevries) Zelf lees ik op het moment het boek The Winter King van C.L. Wilson. Het is dat ik er een hele lovende recensie van tegen kwam op Nosegraze.com want anders had ik het boek waarschijnlijk niet gekocht. De kaft doet namelijk aan als een typisch supermarktromannetje (vind ik) en dat is niet bepaald mijn smaak.

Ik vind het boek echter helemaal te gek. Ja, het heeft zo zijn pikante momenten net als in bovengenoemde romannetjes, maar het bevat ook heel veel politieke intrige, magie, verraad en wraak. Ik houd ervan (het doet me zelfs een ietsiepietsie denken aan ACOTAR.

Ben benieuwd wat jullie lezen ^^


message 3: by Esmee (new)

Esmee (leesmee) | 1 comments Op dit moment lees ik Expeditie verraad van Liza Sips en De verloren held van Rick Riordan. Ik kom niet wachten na het lezen van De laatste Olympiër en moest echt meteen verder met de (spinoff) serie. Ik verwacht dat ik deze serie verder ga marathonen als De verloren held ook uit is, hahaha!


message 4: by Silke (new)

Silke (boekinwonderland) | 4 comments Oh Joany nu maak je me best nieuwsgierig. In de boekenclub is er een meisje die helemaal dol is op C.L Wilson. Ze heeft me al tig keer gezegd dat ik echt haar boeken moet lezen. Maar dan zag ik de covers en dacht ik neen...... Maar dan hoor ik jou. En je laat ACOTAR vallen.... damm.... dat wil waarschijnlijk zeggen dat ik hem moet kopen!

Ik ben op het moment the travelling pants serie aan het marathonnen. Ik doe mee aan summer of the sisterthood en daarbij lezen we in de maand juli de ganse reeks. Wat best goed vooruit gaat, want de eerste twee boeken las ik op drie dagen uit. Ik vind ze echt heerlijk. Geen hoogstaande literatuur, maar zalige zomerboeken die me een warm gevoel geven. En girl power! Erg belangrijk!


message 5: by Joany (new)

Joany Vries (joanydevries) Ik denk echt dat jij C.L. Wilson ook te gek zult vinden Silke. De kaft doet de boeken echt geen eer aan want het is puur genieten. Enne, Winter is ook heel goed fictional crush materiaal ;)


message 6: by Annefleur (new)

Annefleur | 21 comments Ik heb net Jij van Caroline Kepnes uitgelezen. Erg goed boek. Ze noemen het "American psycho voor de twittergeneratie", geschreven vanuit de gestoorde hoofdpersoon. Heel interessant en onverwacht grappig. Nu ben ik toe aan een boek zonder moord en doodslag!


message 7: by Joany (new)

Joany Vries (joanydevries) "American psycho voor de twittergeneratie"

Dat is nog eens een nieuwsgierigmakende omschrijving. Ik heb na een gewelddadig boek ook altijd iets luchtigers nodig als pallet cleanser :')


message 8: by KindleandBook (new)

KindleandBook | 8 comments Ik lees momenteel Sweep Volume 2 van Cate Tiernan (ook wel bekend als Wicca), over een tienermeisje wat in aanraking komt met Wicca en op die manier erachter komt dat ze een Bloedheks is. Vindt hem heel erg goed, normaal lees ik alleen supermarkt romannetjes, maar af en toe wil ik nog wel eens proberen mijn grenzen te verleggen.


message 9: by Silke (new)

Silke (boekinwonderland) | 4 comments Annefleur, ik ben grote fan van Jij. :-) Heb ook meteen het tweede deel hidden bodies verslonden. En zit nu op hete kolen voor het derde deel.


message 10: by Annefleur (new)

Annefleur | 21 comments Ik wist niet eens dat er een vervolg was! Bedankt voor de tip! Is het nog steeds met Joe als hoofdpersoon?


back to top