Dutch Booktube Community discussion

Eenzaam en extreem ver weg (Ventura Saga #1)
This topic is about Eenzaam en extreem ver weg
28 views
Readalong > Readalong: Eenzaam En Extreem Ver Weg | VOOR HET LEZEN

Comments Showing 1-5 of 5 (5 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

Joany Vries (joanydevries) Tijd om eens lekker oppervlakkig te oordelen over een boek: gebaseerd op de omslag!

Wat vinden jullie van de cover en flaptekst van het boek van deze maand? Vind je de kaft mooi of niet? Zou je je aangetrokken voelen door de kaft in de boekhandel? Welke verwachtingen roept de omslag bij je op?

Praat mee met je fellow booknerds in de comments hieronder.


Fleurine (Fleurinearienne) | 1 comments Ik heb het boek al uit ivm het event morgen! Maar de cover spreekt mij zeker aan! Het springt er uit en is erg origineel! Super tof en zou hem zeker oppakken in de boekenwinkel


Joany Vries (joanydevries) Ik vind hem ook erg origineel. Het is niet zo'n cover die per sé 'YA' schreeuwt en dat vind ik erg fijn. Als sci-fi fan zou ik me zeker aangetrokken voelen tot de kaft.

Het is alleen niet een boek wat ik in mijn mandje zou leggen zonder eerst de achterflap en Goodreads te checken. Daarvoor vind ik hem iets te nietszeggend.


Annefleur | 21 comments Ik zou het boek zelf nooit kopen op basis van deze omslag en flaptekst, maar ik heb het boek ontvangen in de boekenbox Celebrate books. Als ik nu niet met jullie mee zou lezen, dan zou het boek waarschijnlijk verstoffen op de boekenplank. Hopelijk word ik positief verrast!


Joany Vries (joanydevries) Hahaha, dat hij in de Celebrate Book Box zat was ook een van de voornaamste redenen voor mij om dit boek te kiezen. Dan was de kans tenminste vrij groot dat er veel mensen mee konden lezen ;)

Ik hoop voor je dat je aangenaam verrast wordt Annefleur. Leuk dat je meeleest ^^


back to top