Suomalainen lukupiiri discussion

Kultarinta
This topic is about Kultarinta
31 views
TBR-kirjat > Anni Kytömäki: Kultarinta

Comments Showing 1-6 of 6 (6 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Tytti, The Head Honcho (last edited Jul 04, 2016 09:49AM) (new) - added it

Tytti | 2539 comments Tämä on noussut neljällä äänellään pölyttyneimmäksi kirjaksi kirjahyllyissä, joten halukkaat voivat puhallella pölyt pois ja ehkä jo valmistautua lukemaankin. Ellei ihmeitä satu, niin virallisesti kirjaa luetaan heinäkuun puolivälistä elokuun puoliväliin (GR:n bugin korjausta tässä odotellessa). Itselläni tämä ei ole lukupinossa niin korkealla, että osallistuisin, vaikka muuten kiinnostaakin.

Ja jos on tullut hankittua kirjoja alennusmyynneistä (olen vielä onnistunut olemaan ostamatta ainuttakaan, jei), niin täällähän niitä voi lisäillä ja äänestellä: Lukupiiriläisten lukemattomat

Kirjan omistavat/sitä lukemaan aikovat voisivat muuten kertoa, millaiset keskusteluketjut olisivat hyvät.


message 2: by Tytti, The Head Honcho (last edited Jul 12, 2016 12:20PM) (new) - added it


Desertorum | 1172 comments Tämä oli kyllä ehdottomasti yksi viime vuoden lemppareistani! (Sori vähän tällai taas ohi aiheen, mutta jos joku vielä arpoo, niin oli kyllä lukemisen arvoinen :) )


message 4: by Tytti, The Head Honcho (last edited Jul 04, 2016 09:02AM) (new) - added it

Tytti | 2539 comments Sinä olet näköjään lukenut kaikki viime vuonna! Olemme vuoden myöhässä siis... :D Mä tosin olin jo huomannutkin sen, sillä jos kirja on ryhmän "kirjahyllyssä", niin voi katsoa, mitä muut jäsenet siitä ajattelevat, ja satuin juuri vilkaisemaan sitä. Ja ihan hyvä, jos jo lukeneetkin haluavat kommentoida, niin saadaan enemmän keskustelua. Tähtiähän tuo on saanut 4,4 ja se on pelkästään suomalaisilta todella hyvä saalis (koska mehän ollaan yleisesti nihkeitä useiden tähtien antajia).


Desertorum | 1172 comments Tai minä edellä aikaani ;) Mutta joo on kyllä kovat lukemat suomalaiseksi kirjaksi. Minäkin jonkunlaisessa huumassa annoin viisi tähteä :O


Noora | 884 comments Jos vielä epäröitte aloittaa Kultarintaa, niin älkää epäröikö! Rakastin kirjaa...en tosin ihan ensimmäisillä sivuilla päässyt kirjaan kiinni, joten älkää luovuttako heti. :)


back to top