Sweden discussion

137 views
Söktips?!

Comments Showing 1-9 of 9 (9 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by MammaMia (new)

MammaMia | 8 comments Hur söker ni här på goodreads? Jag vill t.ex. kunna söka efter svenska titlar av en författare. Går det?


message 2: by MammaMia (new)

MammaMia | 8 comments Jag förtydligar lite. Jag menar att om jag skriver in en författare i sökrutan och får hundratals träffar så skulle jag vilja avgränsa träffen och bara få alla svenska titlar av författaren. Går det?


message 3: by Kal (new)

Kal Ström (kalstrom) | 30 comments Nej. Men ställ gärna en fråga till supporten. Har gjort det förut och bett dem lägga till det. De behöver höra det från fler.

Går inte heller när man tittar på alla utgåvor av en bok. Format, men inte språk.

Känns ologiskt, men sajten har alltid varit USA-centrisk.

De har ju datat så det vore inte svårt, med tanke på hur stark deras motor är.


message 4: by Janika (new)

Janika | 3 comments Sökmotorn i appen är för övrigt betydligt mycket sämre och mindre logisk än om man loggar in på Goodreads via webben.
Testa att göra en sökning på en författare på det viset.


message 5: by MammaMia (new)

MammaMia | 8 comments Tack för era svar. Jag kontaktar supporten. Janika, jag söker på webben via dator men jag kan inte avgränsa författarens svenska titlar utan jag får på alla språk. Kan du få fram bara svenska titlar?


message 6: by Carro (new)

Carro | 1 comments Precis mitt problem också! Har du fått något svar, MammaMia?


message 7: by MammaMia (new)

MammaMia | 8 comments Ja, fick svar för ett bra tag sedan ..... hittar inte svaret men har för mig att de sa att det är begränsat på vårt språk pga brist på resurser. Eller något liknande. Kanske bra om alla som tycker att det är en brist skriver in till dem. Ju fler mail de får desto större är nog chansen att de gör något åt det.


message 8: by Erica (new)

Erica (booknerd86) via isbn


message 9: by Mien (new)

Mien | 9 comments MammaMia wrote: "Ja, fick svar för ett bra tag sedan ..... hittar inte svaret men har för mig att de sa att det är begränsat på vårt språk pga brist på resurser. Eller något liknande. Kanske bra om alla som tycker ..."

Nu tolkkar jag visserligen din tolkning på deras svar, men jag tycker att det låter lite konstigt. Det går ju inte att sortera på engelska heller och där lär de väl inte ha brist på resurser?

Jag mailar in jag också. Har saknat att kunna få en hel lista på vilka titlar som finns inne. Har massor med äldre böcker från Danielle Steel och har planer på att lägga in de, men måste ju först söka på alla böcker en och en för att kolla om de finns eller inte.


back to top