Goodreads Librarians Group discussion

Geketend door liefde
This topic is about Geketend door liefde
15 views
Book Issues > Missing details & description of a book

Comments Showing 1-2 of 2 (2 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

Stephanie | 32 comments Hi,

First of all I'd like to mention that the title Getekend door liefde is spelled wrongly. It should be "Geketend door liefde" instead of "Getekend door liefde".

Published in 1998
Published by De Boekerij instead of Boekerij

Dutch description of the book, taken from my own copy:

"Shemaine O'Hearn is de verloofde van een begerenswaardige markies, en de dochter van één van de rijkste mannen van Engeland. Ze lijkt verzekerd van een gelukkige toekomst. Maar het uitgesproken knappe, zelfverzekerde meisje heeft machtige vijanden gemaakt - vijanden die haar willen laten verdwijnen.
En daar hebben ze veel voor over...
Na vals te zijn beschuldigd van diefstal, bevindt Shemaine zich nu in ketens geboeid op een overvol gevangenenschip op weg naar Virginia, Amerika. Daar zal ze verkocht worden aan de hoogste bieder.

Gage Thornton is meteen onder de indruk als hij Shemaine op de kade ziet staan. Getroffen door haar schoonheid en lieftalligheid, koopt hij haar als kindermeisje voor zijn zoontje, dat al snel gehecht raakt aan de vrolijke jonge vrouw.
Shemaine kan haar groeiende passie voor de liefdevolle, aantrekkelijke Gage niet lang onderdrukken - en hij op zijn beurt verlangt naar haar op een manier die hij niet voor mogelijk had gehouden na het tragische verlies van zijn eerste vrouw.

Als Shemaine en Gage in elkaars armen het geluk weer leren kennen, wordt hun liefde uit onverwachte hoek bedreigd: van over de oceaan duikt een donkere schaduw uit het verleden op, die hun nieuwe leven en liefde in gevaar brengt..."

Thanks in advance,
Stephanie


message 2: by Arenda (new)

Arenda | 19998 comments Done


back to top