Kirjabloggarit discussion

24 views
Toukokuun parhaat lukuhetket

Comments Showing 1-5 of 5 (5 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Niina (new)

Niina (neriumblack) | 17 comments Mod
Toukokuussa minua vaivasi lukujumi ja sen vuoksi meinasin unohtaa laittaa kokonaan tätä uutta keskustelua auki. Luin kuukauden aikana peräti yhdeksän teosta, mutta pääpaino oli sarjakuvilla. Niinpä omat parhaat lukuhetkeni nousevatkin sieltä.

Luin Anni Nykäsen Mummo-sarjakuvan albumit 1, 2 ja 4 (kolmannen olen lukenut jo aikaisemmin) ja etenkin uusimmassa oli paljon aikaisemmin lukemattomia strippejä. Mummoa kun tulee seurattua nettijulkaisunakin niin etenkin vanhimmat stripit olivat jo tuttuja, mutta naurattivat silti.

Mitkä olivat teidän parhaat lukuhetkenne?


message 2: by Hande (new)

Hande | 8 comments En lukenut itsekään kovin paljon toukokuussa - peräti kolme kirjaa. :D Oli kuitenkin nautinnollista lukea Brian Sibleyn Harry Potter - suuri velhouskirja, sillä sen avulla sai lisätietoa Potter-elokuvien tekemisestä ja aikamoisen nostalgiasukelluksen.

Danten Jumalaisen näytelmän lukeminen ei ollut paras kokemukseni, mutta olen erityisen ylpeä siitä, että sain sen luettua hyppäämättä yhtäkään sivua tai kappaletta yli.


message 3: by Salla (new)

Salla W | 1 comments Toukokuussa oli kovasti kiirettä ja lukeminen jäi puolitiehen minullakin, mutta pienen luettujen kasan paras kirja oli Jessica Brockmolen Kirjeitä saarelta. Oikein ihastuttava kirjeromaani!


message 4: by Elma Susanna (new)

Elma Susanna (elmasusanna) | 6 comments Toukokuun parhaat lukuhetket tuottivat turkulainen Susinukke Kosola runokokoelmallaan Avaruuskissojen leikkikalu, brasilialainen Mahcado de Assis novellikokoelmallaan Kuolematon sekä argentiinalainen Julio Cortázar novellikokoelmallaan Tuli on kaikki tulet.

Jälkimmäisimmästä olen kirjoittanut myös blogiini: https://sanoissa.wordpress.com/2016/0...


message 5: by Mai (new)

Mai Laakso | 5 comments Toukokuun parhaimpia lukukokemuksia koin Jonas Khemirin Kaikki se mitä en muista teoksen seurassa. Dekkareista Kati Hiekkapellon Tumma oli kyllä lukemisen arvoinen jännäri. Anna Fekete tutki Serbiassa romanipojan kuolemaa. Lastenkirjoista Sanna Tahvanaisen Lohikäärmeunia oli loistava sekä kuvitukseltaan että puhutteleva sanomallaan :)
No tulihan sitä luettua myös Ferrantea ja Maskamea ym...


back to top