Netherlands & Flanders group discussion

Vector
This topic is about Vector
34 views
Crime novels / Thrillers > Geschenkboek Spannende Boeken Weken 2016

Comments Showing 1-6 of 6 (6 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by BookLovingLady (last edited Jun 04, 2016 02:19AM) (new) - added it

BookLovingLady | 2989 comments Mod
Het evenement 'Maand van het spannende boek' is dit jaar van naam veranderd en heet nu 'Spannende Boeken Weken'. Ook de periode van het evenement is (aanzienlijk) verkort, want het is niet langer de gehele maand juni, maar dit jaar slechts van 3 t/m 19 juni.

Het geschenkboek is nog wel gratis tijdens genoemde periode, nog steeds bij aankoop van minimaal € 12,50 aan Nederlandstalige boeken bij diverse Nederlandse boekhandels (en dat is dan ook zo ongeveer het enige dat niet veranderd is....)

Wie heeft het geschenkboek Vector van auteur Simon de Waal al gelezen? Zelf heb ik het nog niet eens in huis, moet ik eerlijk zeggen :-)


message 2: by Michel (new)

Michel Ik kreeg het geschenkboek afgelopen zaterdag toen ik Het smelt kocht. Ik had geen idee dat het de week van het Spannende Boek was. Ik weet niet of ik het ga lezen.


message 3: by Hannie (new)

Hannie (hannieblokzijl) Ik ga er niet speciaal een boek voor kopen, maar als ik het gratis kreeg zou ik het wel lezen.


message 4: by BookLovingLady (last edited Jun 05, 2016 12:27PM) (new) - added it

BookLovingLady | 2989 comments Mod
Hannie wrote: "Ik ga er niet speciaal een boek voor kopen, maar als ik het gratis kreeg zou ik het wel lezen."

Ik wacht met kopen tot het geschenkboek gratis te verkrijgen is (doe hetzelfde met de Boekenweek). Ik heb toch altijd een hele lange verlanglijst; kan ik tenminste eindelijk weer eens iets kopen :-) Moet nu even wachten omdat ik een cadeaubon heb ingewisseld en die is nog niet bijgeschreven bij bol.com, anders had ik al iets besteld.


message 5: by Hannie (new)

Hannie (hannieblokzijl) Ik koop heel weinig boeken. Meestal alleen rond mijn verjaardag als ik geld gekregen heb en soms als cadeau voor iemand. Als ik iets koop is het meestal Engelstalig en daar gelden de acties toch niet voor. Dus voor mij heeft het niet zoveel zin om dan te wachten.


message 6: by BookLovingLady (last edited Jun 18, 2016 03:41AM) (new) - added it

BookLovingLady | 2989 comments Mod
Booklovinglady wrote: "Ik wacht met kopen tot het geschenkboek gratis te verkrijgen is (doe hetzelfde met de Boekenweek). ..."

Ik heb 'm van de week ontvangen. Nu nog tijd vinden om 'm te lezen, want ik doe ook mee aan de Lente uitdaging en wil ook het boek voor de huidige Group Read nog lezen, en alles bij elkaar maakt dat het lastig om de tijd te vinden :-)


back to top

unread topics | mark unread


Books mentioned in this topic

Het smelt (other topics)
Vector (other topics)

Authors mentioned in this topic

Simon de Waal (other topics)