Suomalainen lukupiiri discussion

28 views
Helmet-lukuhaaste 2016 > 47. Eteläamerikkalaisen kirjailijan kirjoittama kirja

Comments Showing 1-8 of 8 (8 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Tytti, The Head Honcho (new)

Tytti | 2539 comments Tekstiä


message 2: by Noora (new)

Noora | 882 comments Tähän kohtaan valitsin Paolo Coelhon kirjan Alkemisti. Itse kirja oli pettymys. Odotin siltä ehkä liikaa, koska olen pitänyt miehen aiemmin lukemista kirjoista, mutta tämä ei ollut minun juttu. Helppolukuinen kirja toki oli.


message 3: by Tytti, The Head Honcho (new)

Tytti | 2539 comments Alkemisti tuntuu jakavan kovasti mielipiteitä. Minäkin peräti omistan sen, koska kerran piti nopeasti reissua varten löytää jokin ohut kirja, joka vielä jotenkin liittyisi Portugaliin. Kuten valinnasta voi huomata, valikoimaa ei ollut hirveästi. En olisi varmaan ostanut, jos olisin tiennyt siitä jotain etukäteen.


message 4: by Noora (new)

Noora | 882 comments Jep. Eihän kirjassa lopulta edes paljon olla Portugalissa:P. Minua ahdisti kirjan liika paatoksellisuus tai henkevyys. Tai en oikein osaa sanoa, mikä kirjassa ahdisti eniten.


message 5: by Scarlett (new)

Scarlett (scartti) | 64 comments Tähän kohtaan Carlos María Domínguez'n Paperitalo. Sopisi myös kohtaan alle 150 sivua :)


message 6: by ArjaJ (new)

ArjaJ | 80 comments Minulla on tässä Luiz 'Rutosti hevosia' Ruffaton Tekokukkia.


message 7: by Terhi, Apukäsi (new)

Terhi Naukkarinen  | 713 comments Liitän tähän jo aikaisemmin lukupiirikirjana lukemani Rutosti hevosia.


message 8: by Desertorum (new)

Desertorum | 1157 comments Aika alkaa loppua ja en kyllä millään ehdi lukea Isabel Allenden kirjaa, jonka olin tähän suunnitellut. Joten päädyin lukemaan sarjakuvan Mafalda 2 (tästä en onnistunut löytämään ykkösosaa kirjastosta). Sarjakuvan tekijä on argentiinalainen Quino. Sarjakuvasta en kyllä varsinaisesti pitänyt, huumori ei vaan uponnut. Se oli liian suoraviivaista ja jopa tylsää.


back to top