Suomalainen lukupiiri discussion

30 views
Helmet-lukuhaaste 2016 > 27. Afrikkalaisen kirjailijan kirjoittama kirja

Comments Showing 1-5 of 5 (5 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Tytti, The Head Honcho (new)

Tytti | 2539 comments Tekstiä


message 2: by Terhi, Apukäsi (new)

Terhi Naukkarinen  | 681 comments Lukulistallani on paljonkin afrikkalaisten kirjoittamia kirjoja. Koska en ole varma ehdinkö niitä tänä vuonna lukea, liitän tähän kohtaan sarjakuvan Aya. Luin alunperin tämän saadakseni Norsunluunrannikolle sijaitsevan kirjan kirjalliseen maailman valloitukseeni. Sarjakuva osoittautui kuitenkin muutenkin mielenkiintoiseksi ja antoi hieman erilaisen kuvan afrikkalaisesta valtiosta kuin yleensä.


message 3: by Tytti, The Head Honcho (new)

Tytti | 2539 comments Jaa, tuo pitäisikin siirtää listalleni eri maiden kirjoista, kiitos vinkistä. Norsunluurannikko kun lienee niitä maita, joista on vaikea kirjoja löytää. Nyt olen ehkä vain enemmän keskittynyt Euroopan valtioihin, missä niissäkin riittää ihan kivasti haastetta (Albania/Kosovo ja Unkari uusimpina).


message 4: by Noora (new)

Noora | 873 comments Tähän kohtaan lukaisin J.M. Coetzee: Michael K:n elämä. Kyllähän tuon luki, mutta ei silti sykähdyttänyt.


message 5: by Desertorum (new)

Desertorum | 1118 comments Itse luin tähän tuon Aya:n. Ja olin positiivisesti yllättynyt. Oli mukava lukea afrikasta jotain muuta kuin kliseitä ja vielä nuorien elämästä. Tätä olisi voinut lukea enemmänkin!


back to top