Suomalainen lukupiiri discussion

31 views
Helmet-lukuhaaste 2016 > 24. Kirjasammon päivän täkynä vuonna 2016 ollut kirja

Comments Showing 1-5 of 5 (5 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Tytti, The Head Honcho (last edited Mar 08, 2016 01:20PM) (new)

Tytti | 2539 comments Linkki Kirjasampon päivän täkyyn.


message 2: by Terhi, Apukäsi (new)

Terhi Naukkarinen  | 681 comments Olin jo aikaisemmin ottanut lukulistalle tämän: Kummituslapsi. Äsken sitten huomasin, että tämä on ollut tässä kuussa päivän täkynä (http://www.kirjasampo.fi/node/6969#.V...), joten liitän tämän tähän haastekohtaan.

Kirja oli kaunis ja haikea tarina. Suosittelen!


message 3: by Tiia (last edited May 09, 2016 02:15AM) (new)

Tiia | 248 comments Luin Tuhat purjetta: kootut runot koska se sattui juuri sen päivän tärppi olemaan kun täkyjä tähystin. Tämä on - ja tulee varmaan olemaankin - haasteeni ainoa kirja jota en lue ensimmäistä kertaa, mutta halusin sen listaani mukaan, koska se on jotenkin niin viattoman ihana ja ehkä tahdon tyrkyttää vähän sitä muidenkin käsiin.

Itselläni lukukokemusta ehkä värittää vielä sen äärellä vietetyt hetket lasten kanssa. Mutta olen niin kiitollinen että on tällainen teos jonka parissa voi itse muuttua lapseksi jälleen - kirja joka ei vaadi kokonaiseen Ihmemaahan uppoutumista tai muuta fantasiamatkaa, vaan lyhyet rivit kotimaista runoutta, tuokiokuvat suomalaista luontoa.


message 4: by Desertorum (new)

Desertorum | 1118 comments Minä luin myös tuon Kummituslapsen tähän kohtaan! Kuvitus ja tarina sopivat tässä hienosti yhteen.


message 5: by Noora (new)

Noora | 873 comments Tähän kohtaan olisi ollut todella monta hyvää vaihtoehtoa ja olin jo tehnyt listan jota tähän voisin lukea, mutta tämän päivän täkyksi sattui tulemaan Kultarinta. Joten laitan heinäkuussa (vai oliko se elokuussa) lukemani kirjan tähän kohtaan. Sain tällä hieman helpotusta tuohon Helmet haasteeseen, joka on taas askeleen lähempänä tavoitetta.


back to top