Suomalainen lukupiiri discussion

25 views
Helmet-lukuhaaste 2016 > 19. Kirjan päähenkilö on sinun unelmatyössäsi

Comments Showing 1-6 of 6 (6 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Tytti, The Head Honcho (new)

Tytti | 2539 comments Tekstiä


message 2: by Desertorum (new)

Desertorum | 1118 comments Unelmatyöni eli opettaja oli keskiössä Hilja Valtosen Nuoren opettajattaren varaventtiili. Kyseessä on ilmeisesti oman aikansa suosittu kirjailija ja täytyy sanoa, että pidin kirjasta kovasti. Oikea hyvän mielen kirja.


message 3: by Noora (new)

Noora | 873 comments Tämä oli aika haasteellinen, koska en varsinaisesti haaveile alanvaihdosta, silloin tällöin kaipaan kuitenkin sitä, että pääsisi retkeilemään ja metsään useammin. Siksi siis ajoittain haaveilen eräoppaan hommista. Kirjaksi valikoitui Kirsi Pehkosen Karhuvaaran uhri. Kirja oli luokiteltu dekkari/jännitysosastolle. No mua ei ainakaan jännittänyt missään vaiheessa. Valitettavasti kirjailijan esikoiskirja ei ollut mitenkään erityisen säväyttävä, kyllä sen luki, mutta juoni oli tylsähkö ja kerronta aika keskinkertaista. Kirjoituskin oli ajoittain tökkivää. Annoin kaksi tähteä, koska en suoranaisesti vihannutkaan kirjaa. ;)


message 4: by Scarlett (new)

Scarlett (scartti) | 64 comments Katsaus kätilön työhön 50-luvun Lontoossa Hakekaa kätilö!. Oli mielenkiintoista lukea millaista työ on ollut, mutta kirjoitustyyli tökki.


message 5: by ArjaJ (new)

ArjaJ | 80 comments Lapsena haaveilin tulevani arkeologiksi. Haave ei toteutunut mutta luin tähän kohtaan Miina Supisen kirjan Säde.


message 6: by Johanna (new)

Johanna (josuu) | 56 comments Olen lapsesta asti harrastanut musiikkia, joten tähän lopulta monen mutkan kautta valikoitui Elfriede Jelinek:in Pianonsoittaja. Tämä olisi käynyt myös Nobel-voittajaksi.

Olin lukenut tämän aiemminkin, ja pidin tästä edelleen, vaikka olikin vähän vaikeampi kirja kuin muistin.


back to top