Suomalainen lukupiiri discussion

21 views
Helmet-lukuhaaste 2016 > 17. Kirjassa juhlitaan

Comments Showing 1-5 of 5 (5 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Tytti, The Head Honcho (new)

Tytti | 2539 comments Tekstiä


message 2: by Desertorum (new)

Desertorum | 1143 comments En oikein ollut varma kuinka pääosassa juhlimisen tulisi olla, todella monessa kirjassa joku juhla tai illamistujainen on. Mutta valitsin kirjaksi L.Onervan Mirdja. Siinä heillä ainakin oli juhlia, juomista ja joku isompi kansanjuhlakin.


message 3: by Noora (new)

Noora | 879 comments Tähän kohtaan valitsin kirjan Mama mojo. Vaikka olisin jälkeenpäin voinut valita kohtaan monta muutakin kirjaa.


message 4: by Scarlett (new)

Scarlett (scartti) | 64 comments Kuittasin kohdan kirjalla Dimily - Rakastan. Tiukkaa teki, että jaksoin lukea loppuun. 15-vuotiaani jätti kirjan kesken todeten sen olevan tylsä, hahmot epäaitoja ja juhlimisen(ryyppääminen ja huumeiden käyttö) määrä oli ihan päätön.


message 5: by Terhi, Apukäsi (new)

Terhi Naukkarinen  | 710 comments Hieman yllättäen on juhlimiset olleet hieman vähissä tämän vuoden lukemistossa (tai sitten juhlimista sisältävät kirjat olen liittänyt toisiin haastekohtiin). Siispä liitän tähän kohtaan kirjan Sulje silmäs pienoinen, jossa juhlilla oli aika isokin merkitys kirjan juonen kannalta. Kovinkaan paljon muistikuvia kirjasta ei enää ole, mutta en juurikaan lämmennyt tälle kirjalla.


back to top