Suomalainen lukupiiri discussion

21 views
Helmet-lukuhaaste 2016 > 11. Sarjakuvakirja

Comments Showing 1-6 of 6 (6 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Tytti, The Head Honcho (last edited Apr 18, 2016 08:20AM) (new)

Tytti | 2539 comments Luetteko paljonkin sarjakuvakirjoja vai ovatko uusia tuttavuuksia?


message 2: by Desertorum (new)

Desertorum | 1142 comments Aloitin uuden ihan mielenkiintoisen sarjakuvakirja-sarjan; Locke & Key, Vol. 1: Welcome to Lovecraft. Erittäin raaka ja väkivaltainen (eli ei noin pääpiirteissään ihan mun juttu) mutta koukutti kyllä niin, että on pakko lukea seuraavakin osa.


message 3: by Noora (new)

Noora | 879 comments Vielä vaiheessa Kiki: Montparnassen kuningatar, mutta lisään sen luultavasti tähän kohtaan. Kirja on oikein viihdyttävä ja innostaa kyllä jatkossakin tarttumaan sarjakuviin, joita en siis ole juurikaan ennen tätä lukenut.


message 4: by Tytti, The Head Honcho (new)

Tytti | 2539 comments Juu, voisin raportoida itsellenikin tuon Kikin. (Aloittaessa ketjuun pitää kirjoittaa jotain, ja näköjään olin tyrkännyt tuon muistiin. Yritän kuitenkin erotella omat ja "mode-viestit".)

Taisin jossain jo mainitakin, että ehkä olisin mieluummin lukenut elämäkerran Kikistä; en tiedä, olisinko jaksanut hänen seurassaan pitempään.


message 5: by Terhi, Apukäsi (new)

Terhi Naukkarinen  | 710 comments Aikaisemmin en juurikaan ole sarjakuvia lukenut, mutta nyt niitä on tullut luettua jo monta. Liitän tähän kirjan Pikku Närhi, joka oli tarinana todella surullinen ja pakahduttava. Ehkä juuri siksi pidin teoksesta.


message 6: by Scarlett (new)

Scarlett (scartti) | 64 comments Tänä vuonna on tullut luettua useampikin sarjakuvakirja, mm. Raina Telgemeier: Hymy, Scott Snyder: Wytches, Vol. 1 ja liuta Batmaneita


back to top