Suomalainen lukupiiri discussion

23 views
Helmet-lukuhaaste 2016 > 8. Kirja kirjailijalta, jonka tuotantoa et ole lukenut aiemmin

Comments Showing 1-7 of 7 (7 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Tytti, The Head Honcho (new)

Tytti | 2539 comments Tekstiä


message 2: by Desertorum (new)

Desertorum | 1143 comments Tämä oli varmana yksi helpoimmista kohdista, koska näitähän löytyy. Siksi valitsinkin tähän kirjan sen perusteella, etten saanut sitä oikein väännettyä mihinkään muuhunkaan kohtaan. Eli; Pieni talo suuressa metsässä. Tykkäsin tässä vanhan ajan kuvauksista, miten silloin elettiin luonnon mukaan ja miten työt ja aika oli jaettu. Mutta muuten tarina oli mielestäni aika tylsä.


message 3: by Noora (last edited May 26, 2016 01:17AM) (new)

Noora | 879 comments Tämä oli helppo ja säästelin mahdollisimman pitkään tätä kohtaa, jotta voisin hyödyntää kirjan joka ei mene mihinkään muuhun kohtaan. Kirja on vielä kesken, mutta tähän tulen sijoittamaan klassikon Kärpästen herra, joka sekin on ollut lukulistalla aivan liian pitkään. Kirja menisi myös kohtaan kirjassa joku kuolee, mutta se kohta nyt on jo täytetty aikoja sitten.

EDIT: Mieli muuttui. Siirränkin tuon Kärpästen herran ruuasta kertovaan kirjaan, koska nälkä, sianlihan, metsästys ja hedelmät ovat tärkeässä osassa kirjaa.


message 4: by Terhi, Apukäsi (new)

Terhi Naukkarinen  | 710 comments Liitetään tähän bingoonkin trilogian osana liittämäni Näkymätön vartija. Enköhän minä tämän trilogian muutkin osat lue, luulisin.


message 5: by Noora (new)

Noora | 879 comments Merkitsen tähän lukupiirissä lukemani Kuin surmaisi satakielen. Tämä kohta on ollut monesti jo täytettynä, mutta olenkin saanut sijoitettua kirjan lopulta aina muualle. Tämä kun oli mielestäni helppo kohta täydentää. Nyt en enää saanut kirjaa muualle, joten tämä oli ihan hyvä vaihtoehto. Kohtaan olisi hyllyssäni odottanut vielä vaikka kuinka monta muuta vaihtoehtoista kirjaa.


message 6: by Scarlett (new)

Scarlett (scartti) | 64 comments Jeff VanderMeer: Hävitys
Luulin tämän jo tänne lisänneeni, mutta taisi olla Bingon puolella.. Trilogian ensimmäinen osa. Ihan mielenkiintoinen, mutta ei ihan heti innostanut lukemaan jatko-osia.


message 7: by Desertorum (new)

Desertorum | 1143 comments Päädyin vaihtoon koska tämä kohta tosiaan oli helppo, vaihdoin tuon Pieni talo suuressa metsässä kohtaan; kahden kirjailijan kirjoittamam kirja. Ja tähän kohtaan luin Elizabeth Gaskell:ilta Cranford.


back to top