Suomalainen lukupiiri discussion

37 views
Helmet-lukuhaaste 2016 > 5. Kirjan kannesta voi tehdä kirjanaaman

Comments Showing 1-12 of 12 (12 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Tytti, The Head Honcho (last edited Apr 18, 2016 07:27AM) (new)

Tytti | 2539 comments Kuviakin saa laittaa tähän ketjuun.


message 2: by Desertorum (last edited Apr 18, 2016 08:09PM) (new)

Desertorum | 1121 comments Tähän laitoin fantasiakirjan; Sword of Darkness, jossa on tuollainen naamakuva. Kirjana ei mikään kovin kummoinen. Mielestäni alkuasetelma oli lupaava mutta jotenkin teksti ja tarina oli aika epätasaista (jopa lapsellista).
Onko kukaan lukenut kyseistä sarjaa pidemmälle?

Sword of Darkness (Lords of Avalon, #1) by Kinley MacGregor


message 3: by Tytti, The Head Honcho (new)

Tytti | 2539 comments No kansikuva ei kyllä anna kovin "aikuista" kuvaa kirjasta...

Olisi muuten kiva, jos lukijat liittäisivät lukemansa kirjan kannen (jos ei ihan omaa kuvaansa) viestiinkin. Tulisi vähän kuvitusta tännekin. :-)


message 4: by Tiia (last edited Apr 19, 2016 06:25AM) (new)

Tiia | 248 comments Sopivasti oli lukemistossa tämä: Opas Buddhan polulle


Oli ihan ok, noin kolmen tähden kirja. Osin minussa heräsi vastustusta kun tästä puuttui sellainen "nöyryys" joka yleensä buddhalaisuutta käsittelevissä kirjoissa on. En kävisi ensimmäisenä suosittelemaan kyseistä kirjaa tästä aihepiiristä. Mutta tuskin montaa kirjanaama-teosta tulee tänä vuonna eteen, joten saa käydä osaltani haastekirjasta ainakin tässä vaiheessa. Ja onhan tämä suloisen lempeä kuva johon ihan mielelläni samaistun :)


message 5: by Terhi, Apukäsi (new)

Terhi Naukkarinen  | 681 comments Tämä meinasi osoittautua haasteelliseksi, mutta onneksi kirjan Pimeään jäänyt kannesta saa taiteiltua kirjanaaman. Alussa lukeminen oli todella takkuista ja ilman tätä haastekohtaa kirja olisi saattanut jäädä lukematta. Puolen välin jälkeen onneksi kirja imaisi mukaansa ja osoittautui ihan ok kirjaksi lopulta. Saattaa olla, että kirjailijan toinen suomennos jää kuitenkin lukematta.


message 7: by Terhi (new)

Terhi | 8 comments Itse luin tähän haastekohtaan Nousiaisen Vadelmavenepakolainen, joka lojui kirjahyllyssä miehen lukemisten jäljiltä. Olin ajatellut, että en tätä kirjaa lukisi, leffan olinkin jo nähnyt. Mut ihan rattosasti meni muutaman päivän junamatkat, ja oivaltavia sarkastisia huomioita niin Suomesta kuin Ruotsista.


message 8: by Taina (last edited Jul 23, 2016 04:16AM) (new)

Taina (maaginen-realismi) Suunnittelin, että lukisin tähän kohtaan Emmi Itärannan Teemestarin kirjan. Paljon sitä on ainakin kehuttu, ja kannesta saisi ihan kelvollisen kirjanaaman.


message 9: by Terhi, Apukäsi (last edited Aug 26, 2016 01:39AM) (new)

Terhi Naukkarinen  | 681 comments Koska ruman kannen omaava haastekohta osoittautui vielä haastavammaksi kuin tämä, siirrän Pimeään jääneen sinne. Liitän tähän kirjan Joka tulella leikkii.

description


message 10: by Noora (last edited Nov 23, 2016 12:34AM) (new)

Noora | 873 comments Minullakin oli haasteita löytää tähän kirjaa, koska lukulistalla ei valmiiksi ollut mitään sopivaa kirjaa. Lampsin kirjastoon ja etsin vain kirjan kansia ja otin ensimmäisen josta saisi jotain järkevää aikaiseksi. Chick Litin puolelle meni. Olihan kirjan kieli ja juonikin varsin kömpelö, mutta ajoittain varsin viihdyttävä. Helppoa ja nopealukuista kirjallisuutta, jossa ei tarvitse ajatella lukemaansa;) Sara – salaisuuksien verkko

Niin ja kuvaa en osannut liittää, olisko jostain oikeuksista kiinni?!


message 11: by Tytti, The Head Honcho (new)

Tytti | 2539 comments Ei se oikeuksista ole kiinni, pitää vain valita "cover" eikä "link" tuolta "add book/author". Sieltä saa myös kirjailijalle kuvan tarvittaessa. (Joissakin ryhmissä on kovin tarkkaa se, miten kirjat linkitetään. Minä en jaksaisi nipottaa...)


message 12: by Noora (new)

Noora | 873 comments Jei! No niin taas oon viisaampi, kiitos Tytti.


back to top