Fanatieke Nederlandse Lezers discussion

note: This topic has been closed to new comments.
81 views
Archief 2019 en ouder > Fanatieke Nederlandse Lezers

Comments Showing 1-2 of 2 (2 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Arjen (last edited Feb 26, 2016 02:08PM) (new)

Arjen (grawl) Hallo allemaal,

Zoals bekend zijn we volop bezig nieuw leven te blazen in deze groep. De eerste stap was een actievere lijst van moderators. De tweede stap - zoals je nu zult zien - is een nieuwe naam. We willen ons niet zozeer focussen op jonge Nederlandstalige lezers, maar Nederlandstalige lezers - jong en oud dus. We hebben de naam "Fanatieke Nederlandse Lezers" gekozen, samen met een nieuw logo.

Ook gaat er een nieuw systeem komen. Hoe dit gaat uitpakken is voor iedereen een verassing, maar op dit moment gaan we een aantal maanden drie boeken nomineren en erop stemmen - om vervolgens te lezen. De genres zijn momenteel YA en Fantasy. Het derde boek mag elk genre zijn.

Om de maand wordt het derde boek vervangen door het "buddy" systeem. Je krijgt willekeurig iemand aangewezen (als je dit wilt natuurlijk) en samen lezen jullie een boek naar keuze.

Ook zullen wij als mods proberen de discussies ontremd de gekozen boeken actiever te houden met behulp van leesschema's en waar nodig andere prikkelingen (vragen, opmerkingen etc.).

Maar wat als je nou niet een mod bent, en toch graag actief wil deelnemen? Uiteraard is dat hetgeen wat we het liefste zien. Geef het aan, en ook als niet-mod kun je een boek "hosten" om het zo maar te zeggen.

Als er verder nog vragen of opmerkingen zijn dan horen wij het graag.

Was getekend,

Elke, Isabelle, Yasmijn & Arjen.


message 2: by Odette (new)

Odette Brethouwer (odettebrethouwer) Leuke nieuwe naam! En readalongs werken altijd goed voor activiteit in de club idd ^^ Buddyreads is ook leuk! Allemaal leukleukleuk, zin in haha!


back to top
This topic has been frozen by the moderator. No new comments can be posted.