De Books & Kisses Read-A-Thon discussion

40 views
Welke heb je uit en wat vond je ervan?

Comments Showing 1-30 of 30 (30 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Marlies (new)

Marlies Bakker (marliess) | 7 comments Gewoon de vraag welke boeken heb je uitgelezen en wat vond je hiervan? Vergeet dan natuurlijk niet het leuke formulier in te vullen op de website van Books and Kisses.

Ik zelf heb vanmiddag net 12 Jaar Slaaf uitgelezen van Solomon Northup en ik vond het echt een geweldig mooi en indrukwekkend boek echt een aanrader. Dit is dus al mijn eerste boek voor de read-a-thon en ik ben nu begonnen in De Test van Joelle Charbonneau.

Wat hebben jullie al verslonden?


message 2: by Laura (new)

Laura | 6 comments Heb het formulier ingevuld:)
Lijkt me een indrukwekkend boek dat je hebt gelezen. Ik wil het zelf ook nog eens gaan lezen.

Ik heb Love tri@ngle van Francisco de Paula Fernandéz uit. Nu ben ik bezig in The Fault in our stars.


message 3: by Ivette (new)

Ivette | 5 comments Ik heb net "Zwaar Verliefd!" van Chantal van Gastel uitgelezen. Was leuk, totaal iets anders in vergelijking met wat ik normaal gesproken lees (young adult), maar heb mij wel vermaakt! En stiekem ook een beetje benieuwd naar het vervolg ;) *daar moet ik nog even op wachten, zusje heeft dat boek nog niet uit*

Nu even wat "moet-dingen" doen, vanmiddag ga ik beginnen in Splintered van A.G. Howard :D *zin in*


message 4: by Janneke (new)

Janneke Elderbroek (jannekeelderbroek) Ik heb 'Insurgent' vanmiddag uitgelezen en net ook begonnen aan '12 jaar slaaf'. Ik vind het nu al een indrukwekkend verhaal, maar wel verschrikkelijk om te lezen wat hij allemaal heeft meegemaakt.


message 5: by Judith (new)

Judith | 4 comments Maandag heb ik De Bijzondere Kinderen van Mevrouw Peregrine uitgelezen en gisteren The Silver Linings Playbook. Allebei heel leuke boeken, maar op een totaal verschillende manier.


message 6: by Kim (new)

Kim Rhijnsburger | 4 comments Ik heb maandag gezworen vrienden van Edward Hendriks uitgelezen. Ik weet nog niet zo goed wat ik van het boek vind.


message 7: by Martine (new)

Martine | 4 comments Ik heb net Laatste vlucht uitgelezen van Lynn Austin. Is een christelijke roman en normaal vind ik haar boeken heel mooi, maar deze viel een beetje tegen.
Ik ben nog een beetje inspiratieloos wat ik nu ga lezen. Glazuur? De ijzerkoning? Gedane zaken? Iets anders?


message 8: by Dieuwke (new)

Dieuwke (diieuw) | 4 comments Ik heb gisteravond Wat ik weet van Julie Berry uitgelezen. Heel apart maar goed boek!


message 9: by Thyrze (new)

Thyrze | 4 comments Ik moest De Aanslag van Harry Mulisch voor school lezen.. tsjaa, zijn schrijfstijl is absoluut niet mijn ding, hoewel ik de verhaallijn op zich wel interessant vond.


message 10: by Sylvia (new)

Sylvia (turtlebookwurm) | 10 comments Thyrze wrote: "Ik moest De Aanslag van Harry Mulisch voor school lezen.. tsjaa, zijn schrijfstijl is absoluut niet mijn ding, hoewel ik de verhaallijn op zich wel interessant vond."

Mee eens, heb hem jaren geleden ook voor school gelezen.


message 11: by Sylvia (new)

Sylvia (turtlebookwurm) | 10 comments Martine wrote: "Ik heb net Laatste vlucht uitgelezen van Lynn Austin. Is een christelijke roman en normaal vind ik haar boeken heel mooi, maar deze viel een beetje tegen.
Ik ben nog een beetje inspiratieloos wat i..."


Gedane zaken vond ik mooi, maar als je voor een vrolijk verhaal wilt gaan (wilt lachen) dan kun je beter voor Glazuur gaan.


message 12: by Martine (new)

Martine | 4 comments Sylvia wrote: "Martine wrote: "Ik heb net Laatste vlucht uitgelezen van Lynn Austin. Is een christelijke roman en normaal vind ik haar boeken heel mooi, maar deze viel een beetje tegen.
Ik ben nog een beetje insp..."


Ik probeer een beetje af te wisselen, het is toch De ijzerkoning geworden, daarna wel weer een chicklit en dan een roman.


message 13: by Jaike (new)

Jaike | 5 comments Ik heb Gossip girl uit, erg leuk. Ik vind het een echt meidenboek vol met geroddel

Betoverd (beautiful creatures) Ik had hier echt moeite mee maar tegen het einde was ie beter.

Across the universe. Geweldig boek. Erg jammer dat ik hem niet eerder heb gelezen.


message 14: by Laura (new)

Laura | 6 comments Ik heb ondertussen het boek ''Verloren verleden'' uit & The fault in our stars. Had eerder Love tri@ngle al uit. Ben nu bezig in De zaterdag van het onweer


message 15: by Marlies (new)

Marlies Bakker (marliess) | 7 comments Nou, ik ben zelf ook alweer wat verder, ben intussen alweer twee boeken verder. Ik heb namelijk De Test en De Studie uitgelezen. Toffe boeken :) dus ik zit nu op 3 boeken, mooi op schema, want ik wou een boek per dag lezen.


message 16: by Marilyn (new)

Marilyn | 6 comments Verdronken van Rachel Ward is ondertussen uit. 'k Vond het geen slecht boek maar ook niet super. Uiteindelijk 3 sterren gegeven.


message 17: by Thyrze (new)

Thyrze | 4 comments Ik heb net Resist van Sarah Crossan uitgelezen. Ik vond het een heel leuk boek met een hele interessante wereldbouw e.d. Ik was het alleen niet helemaal eens met het einde.. Sommige gebeurtenissen vond ik jammer en ik vond het een beetje afgeraffeld, maar al met al wel een mooi einde van haar tweeluik!


message 18: by Marjolijn (new)

Marjolijn Veen-Kroezen (marjolijnvveen) Ik heb gisteren Miss Verstand uitgelezen. maandag en dinsdag Miss Communicatie &Miss Match gelezen. Nu ga ik beginnen in Als je mij vindt van Emily Murdoch. Deze wilde ik al even lezen, dus ik ben benieuwd!


message 19: by Daan (new)

Daan (daan-boekenwurm) | 6 comments Ik heb gisteren Verkozen van P.C. Cast en Kristin Cast gelezen. Een erg origineel boek, met vele tienerproblemen die in een fantasyboek wordt beschreven. De schrijfstijl is goed, al vond ik het helaas wat minder spannend.


message 20: by Marlies (new)

Marlies Bakker (marliess) | 7 comments Ben nu weer 2 boeken verder vanmorgen een James Bond boekje, niet echt geweldig. En zonet nog De Zoetheid van Geweld van Manon Uphoff mij wat te wietwaaierig. Nu verder met Miss Communicatie.


message 21: by Janita (new)

Janita Ik heb Pride & Prejudice uitgelezen voor een andere uitdaging (read-a-thon april, door young-adults.nl), niet mijn soort boek... Het taalgebruik staat mij niet aan, daar moest ik heel erg aan wennen. Verder heb ik Het hart op de lippen van Deeanne Gist en Vrij spel van Katie Fforde gelezen. Dit zijn beide romantische boeken/ chicklits. Op dit moment ben ik bezig in Flame van Bernice Berkleef.


message 22: by Sylvia (new)

Sylvia (turtlebookwurm) | 10 comments Gisteren heb ik Argadwyn uitgelezen, leuk verhaal (fantasie met een zoektocht naar eigen identiteit), je blijft wel met nog en hoop open vragen zitten, dus kom maar op met het tweede deel! Verder De kerstboom vanochtend uitgelezen (gisteren in begonnen), apart, zo uit, vlotte schrijfstijl, ben benieuwd hoe een ander boek van hem leest.


message 23: by Marilyn (new)

Marilyn | 6 comments Ik heb het geestige leven van Lucy Shaw en dark romance ontluikende liefde uitgelezen. Vond beide wel goed, vlot leesbaar. Allebei 4 sterren gegeven.


message 24: by Sylvia (new)

Sylvia (turtlebookwurm) | 10 comments Gisteren heb ik Zwart-wit van Gillian King uitgelezen. Heerlijk boek, heb toen ik hem uit had nog een hele tijd met een big smile om mijn gezicht gezeten. Wel jammer dat hij al uit was, het enige dat ik eigenlijk kon denken was, meer, meer, meer alsjeblieft!


message 25: by Jaike (new)

Jaike | 5 comments De 100. Ik vind hem wat weghebben van de vreselijke show Utopia maar ik vind De 100 daar in tegen wel een super boek.

Rood als bloed. Niet wat ik verwacht had maar veel beter dan dat.


message 26: by Ivette (new)

Ivette | 5 comments Gisteren heb ik Splintered uitgelezen (WAUW), en vandaag ben ik bezig met het uitlezen van Koffie Verkeerd van de Barista-serie! :)


message 27: by Liz (last edited May 04, 2014 07:06AM) (new)

Liz Hartevelt (the-clockworkheart) | 4 comments Ik heb gelezen:
Argadwyn.
Ik vond hem iets te fantasy-achtig, maar op zich best aardig. Maar toch viel hij me tegen.

Het Bottenseizoen.
Dit vond ik echt een goed boek. Ik wil een vervolg!

Stouter - Ondenkbaar.
Tsja, hier verwachtte ik iets zoals 50 shades of grey van en dat kreeg ik ook

Robijnrood
Ik ben nog steeds fan van deze serie, ook al lees ik hem nu voor de derde keer.

City of Lost Souls.
Ik houd van deze serie. Dit was een herlezen boek overigens, dus ik had hem al eens gelezen.

Sterrenlicht
Dit boek begon vrij lastig en ik kwam hierdoor in een leesdipje. Het was best oke, maar deel 1 (Dromendochter) vond ik toch beter. Best jammer eigenlijk.

:) Best een nette score, vind ik. Mijn doel was 2-3 boeken.


message 28: by Marilyn (new)

Marilyn | 6 comments Mijn 4e boek was "Op het eerste gezicht" van Bella Andre. Mooi tussendoortje maar niet echt een hoogvlieger. 't Boek kreeg 3 sterren.
Daarna nog begonnen in Twisted perfection van Abbi Glines maar die is nog niet uit.
Mijn doel was 3/4 boeken.


message 29: by Ivette (new)

Ivette | 5 comments Vanavond dus Koffie Verkeerd uitgelezen :) leuk!


message 30: by Sylvia (new)

Sylvia (turtlebookwurm) | 10 comments Ivette wrote: "Vanavond dus Koffie Verkeerd uitgelezen :) leuk!"

Ja, die heb ik gisteren avond ook uitgelezen!


back to top