De Books & Kisses Read-A-Thon discussion

32 views
Leestips

Comments Showing 1-6 of 6 (6 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Barbara (last edited Apr 27, 2014 02:14AM) (new)

Barbara Kuiper (barbarakuiper) | 3 comments Morgen is het zo ver, dan begint de Books & Kisses Read-A-Thon. Mijn eerste! Dus ik ben benieuwd hoe jullie ervoor zorgen dat je je leesdoel haalt.


message 2: by Daan (new)

Daan (daan-boekenwurm) | 6 comments Ik sorteer de boeken die ik ga lezen in iets. Bijvoorbeeld: Ik lees 5 hoofdstukken per dag en dan is het binnen 4 dagen uit. Nog een voorbeeld: Als een boek 30 hoofdstukken heeft, en ik wil het binnen 2 dagen uit hebben, lees ik 15 hoofdstukken per dag. Dat doe ik vaak. Maar ja, sommige hoofdstukken worden niet genummerd of zijn heel klein, dan weet ik het ook niet. Dan lees ik gewoon door en kijk hoe ver ik kom. Succes allemaal met lezen!


message 3: by Marlies (new)

Marlies Bakker (marliess) | 7 comments Ja inderdaad, ik zeg ik wil zoveel bladzijdes vandaag lezen en meer is altijd beter :). Dat werkt voor mij heel goed en zelfs mijn broertje die absoluut niet van lezen houdt heb ik deze tip gegeven en zelfs bij hem werkt het :P.


message 4: by Laura (new)

Laura | 6 comments Ik lees meestal in blokken. Ik lees dan telkens 50 pagina's per keer verspreid over de dag. Voor je het weet heb je een boek van 200 pagina's uit.


message 5: by Marilyn (new)

Marilyn | 6 comments Ik probeer ook elke dag minstens 50 blz te lezen.


message 6: by Barbara (new)

Barbara Kuiper (barbarakuiper) | 3 comments Wat een goede tips, dank jullie. Tijdens de twitterchat kwam ook een goede tip: plaats een boekenlegger tot waar je die dag wil lezen. Vond ik ook een erg goede tip!


back to top