Z&K Readers discussion

51 views
Algemeen > Welk Z&K boek is jouw favoriet?

Comments Showing 1-17 of 17 (17 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Katja (new)

Katja Welk Z&K boek is jouw favoriet is? En waarom? Wij zijn erg benieuwd!


message 2: by [deleted user] (new)

Hmmm ik denk dat ik dan voor 'Onverminderd' van Rebecca Yarros ga, al vond ik 'Onvoorwaardelijk' ook heel erg goed van Colleen Hoover. Lastige vraag!


message 3: by Lisa (new)

Lisa (lp_xox) ik ga (denk ik?) ook voor Onverminderd! Dat boek is zó mooi. Maar kiezen valt me wel zwaar haha! Zowel Colleen als Jennifer behoren tot mijn favoriete schrijvers, dus ik vind hun boeken ook geweldig!


message 4: by Lilian (new)

Lilian (lilianvangaalen) | 1 comments Ik denk Sterrenhemel! Dat boek gaat niemand ooit overtreffen, zelfs Colleen Hoover zelf niet :-)


message 5: by Nynke-Boudien (new)

Nynke-Boudien | 3 comments Voor mij is dat Sterrenhemel, wat een prachtig boek is dat!


message 6: by Lisanne (new)

Lisanne (ohmybookblog) | 4 comments Voor mij ook Sterrenhemel, fantastisch boek!


message 7: by Jessica (new)

Jessica Dillema (jessicadillema) | 8 comments Waaah hoe kun je dit vragen! Eigenlijk elk boek heeft wel iets waardoor het mij aantrekt en raakt, en het moeilijk wordt een echte favoriet te kiezen. Maar als ik dan toch echt een favoriet moet noemen dan ga ik voor 'Onverminderd' van Rebecca Yarros. Wauw, wat is dat een fantastisch boek! Maar ook de boeken van Colleen Hoover en Jennifer L. Armentrout zijn favorieten van mij. En op chicklit gebied ben ik groot fan van Gillian King, en de Vamp serie van Marijke van den Elsen vond ik ook erg leuk. Oké, nu zal ik stoppen voordat ik gewoon het hele arsenaal van Z&K opnoem, haha.


message 8: by Riekie (new)

Riekie Timmer | 1 comments Ik huur een man van Conny Regard. Zo een grappig boek. Ik bleef lachen.


message 9: by Yara (new)

Yara Adorablebooks.nl (yara_adorablebooksnl) Ik vind alle boeken van Colleen Hoover tot nu toe erg goed! Ik moet nog Sterrenregen lezen, maar dat gaat zeker komen. Ik ben ook nog erg benieuwd naar Onverminderd, goede dingen over gehoord.


message 10: by Nancy (new)

Nancy (nanvercam) | 6 comments Sterrenhemel vond ik het mooiste boek.
Maar nu ben ik wel heel benieuwd naar Onverminderd!


message 11: by Joyce (new)

Joyce | 2 comments Onvoorwaardelijk! Absoluut favoriet ondanks de vele tranen die over mijn wangen liepen. Haha


message 12: by Barbara (new)

Barbara Kuiper (barbarakuiper) | 3 comments Op dit moment staan de boeken van Colleen Hoover: sterrenhemel en onvoorwaardelijk, met stip bovenaan!


message 13: by Samantha (new)

Samantha (samanthadelaat) Nog niet veel gelezen van Z&K, wel vond ik liefde of leugens van Conny Regard prachtig! Colleen hoover staat nog op mijn to read list!


message 14: by Esmee (new)

Esmee (leesmee) | 2 comments Hmm... Lastige vraag! Ik vond (nog steeds) Sterrenhemel, het eerste NA boek dat ik las, echt helemaal geweldig. Maar sinds het leven van Onverminderd moet Sterrenhemel de eerste plek met dit boek delen.


message 15: by Marjolein (new)

Marjolein M | 1 comments Ik val denk ik een beetje uit de toon. Maar voor mij is het toch echt Een huis in Frankrijk.


message 16: by Monica (new)

Monica Haak (readmonica) Nog steeds wacht op mij, dat is het eerste boek wat ik las van Z&K en nog steeds mijn favoriet!


message 17: by Annabel (new)

Annabel (boekenwormmom) | 3 comments Net misschien ooit uit, die deelt nu de eerste plaats met onverminderd. Ik kan niet kiezen!


back to top