Z&K Readers discussion

77 views
Algemeen > Stel jezelf voor!

Comments Showing 1-48 of 48 (48 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Emmy (new)

Emmy van Ruijven (zonenmaan) Hoi allemaal! Het leek me leuk als we ons allemaal even voorstellen, dus bij deze!

Mijn naam is Emmy, 25 jaar en import Brabander. Ik lees boeken alsof het niks is en heb een reading challenge waarvan ik me afvraag hoe ik het in hemelsnaam voor elkaar krijg... Want naast lezen doe ik nog een hele boel andere dingen! Ik ben illustrator (Lobsters, Best of YA non-books) en begin dit jaar als docent beeldende vorming (want bijna afgestudeerd!). Voor de rest van de week hoop ik ook een leuk baantje te vinden. Daarnaast blog ik heel fanatatiek over boeken op www.zonenmaan.net, bekend van oa. de Boeken Adventskalender, Expeditie Boekblogginson en een hele berg recensies.
Ik ben vrolijk, nerdy en ik bijt alleen als je me tegen de haren in strijkt (maar niet zo hard). Voel je vrij om me te overladen met vragen. Jeuh.

*zwaait*


message 2: by Anouk (new)

Anouk | 1 comments Wauw, jouw reading challenge! Jeetje, hoe doe je dat haha?


message 3: by Emmy (new)

Emmy van Ruijven (zonenmaan) Stiekem kan ik toveren. Haha nee, ik ben niet zo'n sociaal musje en ik zit heel veel in de trein; dan knal ik zo door die boeken heen.


message 4: by Claudia (new)

Claudia (howaboutabook) | 1 comments Ik ben jaloers op iedereen die ontzettend veel kan lezen. Ik ben de meeste slome lezer ooit, haha. En Lobsters, staande ovatie. Mooi ontworpen, Emmy!


message 5: by Jessica (new)

Jessica Dillema (jessicadillema) | 8 comments Hoooi!

Ik ben Jessica, 25 jaar, kom uit Friesland en werk in Groningen. Ik blog op www.reviewsandroses.nl over boeken, films, tv-series en persoonlijke dingen. Ik ben verslaafd aan tv-series kijken en volg er meer dan goed voor mij is. Mijn boekverslaving begint echter ook enorme proporties aan te nemen. Naast het feit dat ik het belangrijk vind om boeken te lezen werkt het voor mij ook heel ontspannend en lees ik bijna elke dag een half uurtje voor het slapen gaan. Dit half uurtje wil echter nog wel eens uitlopen, zeker als ik één van de New Adults van Zomer & Keuning aan het lezen ben. Die zijn namelijk verslavend goed!

Mocht je een vraag voor me hebben, stel hem gerust (ik bijt niet, promise!)


message 6: by Emmy (new)

Emmy van Ruijven (zonenmaan) Dankjewel Claudia!


message 7: by Ingrid (new)

Ingrid (ingridje) | 3 comments Hey iedereen,
Ik ben Ingrid, 51 jaar, Belgische met name uit het Antwerpse. Ik heb mijn eigen facebookpagina Boeklovers, een blog https://boeklovers.wordpress.com/ en probeer zo actief mogelijk mee te werken aan de denktank achter Hebban/Crimezone.
Mijn lezen kent ups en downs, er zijn weken bij dat ik 3 boeken lees en andere waar ik amper één boek uitgelezen krijg. Hangt er allemaal een beetje van af hoe druk het thuis is.
Neem gerust een kijkje op mijn profiel of pagina's. Iedereen welkom :)


message 8: by Dharshini (new)

Dharshini  | 6 comments Hoi iedereen

Ik ben Dharshini, 29 jaar en ik woon in Amsterdam. Ik heb vorig jaar m'n Bachelor of Business Administration gehaald en werk momenteel als project assistent in Hoofddorp. Ik hoop ooit door te kunnen groeien naar HR of te kunnen werken voor een uitgeverij.

Ik heb geen boekenblog zoals de meeste van jullie maar ik ben wel verslaafd aan lezen/boeken. Ik heb mijzelf al meerdere keren voorgenomen om minder boeken aan te schaffen maar dit werkt nooit. Ik ben dan ook de tel kwijt geraakt van mijn 'TBR' lijst.
Verder ben ik gek op tv-series kijken, koken en muziek.

Voel je vrij om mij vragen te stellen of mij toe te voegen op Goodreads


message 9: by Dharshini (new)

Dharshini  | 6 comments Hoi iedereen

Ik ben Dharshini, 29 jaar en ik woon in Amsterdam. Ik heb vorig jaar m'n Bachelor of Business Administration gehaald en werk momenteel als project assistent in Hoofddorp. Ik hoop ooit door te kunnen groeien naar HR of te kunnen werken voor een uitgeverij.

Ik heb geen boekenblog zoals de meeste van jullie maar ik ben wel verslaafd aan lezen/boeken. Ik heb mijzelf al meerdere keren voorgenomen om minder boeken aan te schaffen maar dit werkt nooit. Ik ben dan ook de tel kwijt geraakt van mijn 'TBR' lijst.
Verder ben ik gek op tv-series kijken, koken en muziek.

Voel je vrij om mij vragen te stellen of mij toe te voegen op Goodreads


message 10: by [deleted user] (last edited Aug 12, 2015 12:45AM) (new)

Priya986 wrote: "Hoi iedereen

Ik ben Dharshini, 29 jaar en ik woon in Amsterdam. Ik heb vorig jaar m'n Bachelor of Business Administration gehaald en werk momenteel als project assistent in Hoofddorp. Ik hoop ooit..."


Superleuk hoe je je voorstelt, gezellig dat je ook bij de groep zit en héél herkenbaar jouw voornemen om minder boeken aan te schaffen haha. Mocht je een gouden tip tegenkomen, let me know! En tot die tijd lekker blijven lezen, zo krimpt de TBR lijst enigszins haha. Leuk dat je erbij bent! Welke boeken lees je graag?


message 11: by [deleted user] (new)

Ingrid wrote: "Hey iedereen,
Ik ben Ingrid, 51 jaar, Belgische met name uit het Antwerpse. Ik heb mijn eigen facebookpagina Boeklovers, een blog https://boeklovers.wordpress.com/ en probeer zo actief mogelijk mee..."


Aah Antwerpen is prachtig! Ik ben fan van deze mooie stad. Ik ga gelijk een kijkje nemen op je blog, ben zo benieuwd!


message 12: by [deleted user] (new)

Jessica wrote: "Hoooi!

Ik ben Jessica, 25 jaar, kom uit Friesland en werk in Groningen. Ik blog op www.reviewsandroses.nl over boeken, films, tv-series en persoonlijke dingen. Ik ben verslaafd aan tv-series kijk..."


Je bent helemaal vergeten te noemen dat je zulke prachtige foto's maakt op je blog! Of is dat een beetje gek om dat over je eigen blog te zeggen... Dan zeg ik het wel: Hup allemaal naar de mooie blog van Jessica om de allermooiste boekfoto's te spotten! Én veel leesplezier, want haar recensies zijn verslavend fijn om te lezen. Tenzij je TBR lijst niet wilt laten groeien, want je wordt automatisch razend enthousiast na het lezen van Jessica's recensies <3


message 13: by [deleted user] (new)

Emmy wrote: "Hoi allemaal! Het leek me leuk als we ons allemaal even voorstellen, dus bij deze!

Mijn naam is Emmy, 25 jaar en import Brabander. Ik lees boeken alsof het niks is en heb een reading challenge waa..."


Wow zoveel boeken die je gaat lezen, wat heerlijk dat je zo makkelijk en snel leest! Klinkt echt perfect en zo fijn! En joepie je bijt niet, dan stel ik enkele vragen als je dat leuk vindt:
- Waarom vind je het werk als illustrator zo mooi om te doen?
- Hoe begin je eigenlijk bij een illustratie (groentje hier:))? Heb je dan al een beeld in gedachten of groeit dat?
- Als je een boek zou schrijven, in welk genre zal het boek dan uitgegeven worden?

Enjoy today!


message 14: by Nynke-Boudien (new)

Nynke-Boudien | 3 comments Hoi! Mijn naam is Nynke-Boudien, ik ben 26 jaar en ik ben de eigenaar van www.iheartbooks.nl. Ik woon in Groningen, maar ik kom oorspronkelijk uit Friesland. In mijn vrije tijd doe ik aan hardlopen (naast het lezen van boeken en bloggen natuurlijk). Op dit moment ben ik hard op zoek naar werk, maar ik vul mijn dagen met twee werkervaringsplekken en bloggen. Mijn favoriete boek allertijden is The fault in our stars van John Green, maar het boek dat op dit moment het meest in mijn hoofd zit is Verraad van Abigail Haas. Dat boek las ik twee weken geleden en het einde is zo goed en verwarrend tegelijk. Het New Adult genre is nog vrij nieuw voor mij, maar van de boeken van Colleen Hoover ben ik groot fan. Echt leuk om elkaar zo wat beter te leren kennen in deze groep!


message 15: by Dharshini (new)

Dharshini  | 6 comments @Dagmar Tot nu toe heb ik nog geen goede tips kunnen vinden maar dat komt misschien ook omdat ik dat eigenlijk niet wil haha.

Ik lees eigenlijk alles. I'm heb niet echt een favoriet genre. Ik ben ook gek van de serie Gilmore Girls en probeer nu de Gilmore Challenge : alle boeken die in de serie voorkwamen. Dat varieerde van klassiekers, YA, thrillers tot biografieën. Het zijn er 339! Ik heb er tot nu toe 45 gelezen dus het duurt nog even voor ik deze challenge behaald heb haha.


message 16: by [deleted user] (new)

Nynke-Boudien wrote: "Hoi! Mijn naam is Nynke-Boudien, ik ben 26 jaar en ik ben de eigenaar van www.iheartbooks.nl. Ik woon in Groningen, maar ik kom oorspronkelijk uit Friesland. In mijn vrije tijd doe ik aan hardlopen..."

Wat superleuk Nynke-Boudien dat je ook bij de groep bent gekomen, heel gezellig! Ik ben gelijk gaan kijken op je blog, wat werkt het verslavend om je mooie artikelen te lezen! Heel leuk om je blog op deze manier te ontdekken. Ik ben nu heel nieuwsgierig geworden naar Verraad door jou haha. The Fault in Our Stars vond ik ook prachtig, heb zelf net Papertowns uit en daar ben ik ook fan van. Heel leuk je reactie!


message 17: by [deleted user] (new)

Priya986 wrote: "@Dagmar Tot nu toe heb ik nog geen goede tips kunnen vinden maar dat komt misschien ook omdat ik dat eigenlijk niet wil haha.

Ik lees eigenlijk alles. I'm heb niet echt een favoriet genre. Ik ben..."


Wauw superleuk om te horen! En wat ga je al als een speer, ik hoop dat je de reading challenge haalt. Het gaat je lukken!


message 18: by Lisa (new)

Lisa (lp_xox) Hoi iedereen! Ik zie al veel bekende gezichten, maar ik zal mezelf ook even voorstellen! Ik ben Lisa, 21 jaar oud en dol op Young Adult en New Adult boeken! Ik heb Media, Informatie en Communicatie gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam, maar ben onlangs afgestudeerd en nu op zoek naar een leuke baan bij een uitgeverij. Mijn favoriete auteurs zijn Jennifer L. Armentrout, Susan Ee, J.M. Darhower, Colleen Hoover, Christina Lauren... en zo kan ik nog wel even doorgaan haha! Verder blog ik op www.leavenostorybehind.nl, heb ik een ongezonde obsessie met zoute popcorn en maak je mij dolgelukkig met boeken (duh!), muziek en fluffy diertjes!


message 19: by [deleted user] (new)

Lisa wrote: "Hoi iedereen! Ik zie al veel bekende gezichten, maar ik zal mezelf ook even voorstellen! Ik ben Lisa, 21 jaar oud en dol op Young Adult en New Adult boeken! Ik heb Media, Informatie en Communicatie..."

Ik deel je liefde voor zoute popcorn <3 Je blog is echt top, iedereen gelijk even Lisa volgen!


message 20: by Jessica (new)

Jessica Dillema (jessicadillema) | 8 comments Dagmar wrote: "Je bent helemaal vergeten te noemen dat je zulke prachtige foto's maakt op je blog! Of is dat een beetje gek om dat over je eigen blog te zeggen... Dan zeg ik het wel: Hup allemaal naar de mooie blog van Jessica..."

Wauw, wat een superlieve woorden over mijn foto's en recensies Dagmar! Mijn lach reikt van oor tot oor. :D Ik doe mijn best elke keer weer een mooi plaatje te schieten voor bij mijn recensies en vind het superleuk om te horen dat het zo goed bevalt. Echt superlief jouw lovende reactie, dankjewel <3


message 21: by Emmy (last edited Aug 12, 2015 06:41AM) (new)

Emmy van Ruijven (zonenmaan) Ha wat een leuke vragen Dagmar. Daar hou ik wel van, een beetje interactie tussen iedereen! :D

- Waarom vind je het werk als illustrator zo mooi om te doen?

Ik vind het heerlijk om de beelden die in mijn hoofd ontstaan op papier, doek (of natuurlijk digitaal) over te brengen. Dat wordt niet altijd precies zoals ik van te voren heb bedacht, maar juist daardoor is het zo verrassend. Geen enkele opdracht is hetzelfde.
Hoewel ik soms best onzeker ben over mijn werk, ben ik zo trots als mijn tekeningen - mijn fantasiekronkels - gebruikt worden. Het geeft mij de mogelijkheid dagelijks bezig te zijn met het verzinnen van andere wereldjes (net als in boeken!). En de echte wereld is natuurlijk ook heel mooi ter inspiratie.. en als illustrator kan je hem nog een tikkeltje mooier/spannender/griezeliger maken. Het verhalen vertellen vind ik erg tof.

- Hoe begin je eigenlijk bij een illustratie (groentje hier:))? Heb je dan al een beeld in gedachten of groeit dat?

Vaak heb je wel een eerste idee natuurlijk, maar zelden wordt dit het eindwerk. Een illustratie groeit.. gaat bijna leven. Kleuren, materiaal en compositie.. alles heeft invloed. Maar verder is het ook een beetje afhankelijk waar de illustratie voor is. Er komt in ieder geval veel denken aan te pas!

- Als je een boek zou schrijven, in welk genre zal het boek dan uitgegeven worden?

Young Adult Urban Fantasy met een historisch element. Want <33333

Bedankt voor de leuke vragen. Voor iedereen: vraag gerust door!


message 22: by Dharshini (new)

Dharshini  | 6 comments @Dagmar Dank je wel!


message 23: by Dharshini (new)

Dharshini  | 6 comments @Dagmar Wat is jouw fav. boek/genre?


message 24: by Nikki (new)

Nikki (bookswithabeautychick) | 1 comments Hi allemaal, zal ik me dan ook even voorstellen, Ik ben Nikki, 23 jaar en ik kom uit het gezellige Brabant. Na mijn studie Small Business and Retail Management ben ik weer begonnen met lezen. Ik had het altijd al met heel veel plezier gedaan, alleen door de studie kwam het er gewoon niet meer van. Nu heb ik weer bakken met tijd, want een baan heb ik helaas nog niet gevonden. Doordat ik al veel blogde voor mijn beauty blog www.thejoyfulthingsinlife.blogspot.nl leek het mij ook wel leuk om een boeken blog op te starten. Gewoon omdat ik het leuk vind om te bloggen. Toen is www.bookswithabeautychick.blogspot.nl ontstaan. Ik leer nog steeds nieuwe genres kennen, maar op het moment lees ik vooral chicklits, Young Adult en New Adult.

En ondanks dat ik veel lees groeit mijn TBR stapel ook steeds meer ;).


message 25: by Dharshini (new)

Dharshini  | 6 comments Wat leuk dat iedereen wat over zichzelf verteld. Ik heb er gelijk ook weer wat blogs bij die ik moet checken.

Nu een vraag voor iedereen: Wat is het slechtste boek dat je ooit heb gelezen en wat was het beste boek?


message 26: by Joyce (new)

Joyce | 2 comments Ik stel mezelf ook nog even voor. Mijn naam is Joyce ik ben 23 jaar en moeder van de twee mooiste kindjes (Aron 4 jaar en Sofie 4 maanden) die er op aarde rondlopen (dit mag je als moeder zeggen toch?) In het dagelijkse leven ben ik spelagoog en kindercoach op een school voor zeer moeilijk lerende kinderen. Daarnaast ben ik fanatiek mama-lifestyle blogger en blog ik inmiddels twee jaar op http://joyfromjoyce.nl. Naast blog vind ik het heerlijk om elke avond voor het slapen gaan een paar bladzijden uit een boek te lezen om even mijn gedachten uit te zetten. Of nou ja even niet denken aan de kindjes, het huishouden enzovoort. Ik lees het liefst chicklits, maar ben ook dol op waar gebeurde verhalen en boeken die mij laten huilen. Oja en ik ben ook nog eens getrouwd met de liefste man! <3 haha!


message 27: by Samantha (new)

Samantha (samanthadelaat) @ Joyce, wat leuk! Jouw blog bekijk ik regelmatig!

Ik ben Samantha, 21 jaar en woon sinds kort enkele dagen per week in Gelderland ivm mijn werk en enkele dagen in Brabant waar ik vandaan kom. Sinds 1 jaar mag ik mezelf verloskundige noemen en ik blog dan ook (officieel anoniem) op een iets andere wijze En over andere onderwerpen als dat jullie gewend zijn: dekritischeverloskundige.wordpress.com
En uiteraard lees ik heel graag! Voorheen las ik enorm veel, maar in combinatie met mijn werk is het wat wat moeilijk te combineren en lees ik dus minder snel als dat ik wil!


message 28: by Beau (new)

Beau Maton (beaumaton) Ook ik stel mezelf even voor!

Ik ben Beau, 21 jaar en woon in Nieuwegein. Over twee weken start ik aan mijn minor en ik hoop in februari af te studeren als leerkracht basisonderwijs. Vanaf volgende week ga ik dan ook al 3 dagen per week flexibel invallen op basisscholen in Utrecht en Zuid-Holland.
Al van jongs af aan dol op lezen. Elke avond voor het slapen en op vakantie verslind ik een boek per dag.


message 29: by Kim (new)

Kim Landwer (landwer3004) | 2 comments Ik ben Kim, 20 jaar oud en kom uit Tiel. De stad van flipje en appelpop! Over drie weken start ik met mijn nieuwe opleiding namelijk HBO-verpleegkunde waarmee ik hoop in de toekomst te kunnen werken in een groot ziekenhuis.

Al van jongs af aan lees ik alles wat los en vast zit. Sinds twee jaar blog ik over mijn leeservaringen op https://boekenwurm1995.wordpress.com/ Neem gerust een kijkje en schroom niet om te vragen!


message 30: by Jan (last edited Aug 13, 2015 07:08AM) (new)

Jan | 2 comments Ik ben Jan en 39 jaar jong,

Ik kom uit de Noorderkempen en woon nog net (1 km verder ligt Nederland) in België. Ik werk in Antwerpen in een bibliotheek. Ik heb als achtergrond ook een bibliotheekopleiding.

Ik lees en recenseer ook regelmatig boeken voor sites of uitgevers allerhande en op vlak ben ik een echte boekenwurm en heb ik nog altijd iets van een klein kind in mezelf dat graag nieuwe dingen proeft en ontdekt. Buiten het lezen en daar plaatsen van mijn mening doe ik daar niet zoveel mee tot nu toe. Ik ben nu volop bezig mijn eigen blogje uit te werken en hoop daar binnen een paar weken mee de wijde wereld in te trekken om meer met deze tekstjes te doen en ook virtueel of in real life van gedachten te wisselen. Dus in een leesclub-verhaal stap ik graag mee in. Omdat deze hobby me meer en meer aantrekt en een boeiende aanvulling is op mijn job wil daar verder in gaan dan dat ik tot nu toe doe. Ik bezoek ook regelmatig evenementen en op dat vlak is het wel leuk dat "in het midden" woon waardoor niet alleen Vlaanderen maar ook Nederland dichtbij zijn. Dit zou ook meer willen doen zodat weet en geniet van waar andere lezers, uitgevers, auteurs,... mee bezig zijn.


message 31: by Lisanne (new)

Lisanne (ohmybookblog) | 4 comments Hoi allemaal,

Mijn naam is Lisanne, 19 jaar oud en ik woon in Etten-Leur. Ik houd - obviously - enorm van lezen en blog over boeken op http://www.ohmybook.nl samen met 3 andere meiden. Onlangs hebben we ook de #OHMYBOOKATHON georganiseerd wat enorm leuk was. Daarnaast blog ik op http://bellamondo.nl, mijn persoonlijke lifeblog. Ook gaat in september http://www.blogbazaar.nl online, een website over bloggen die ik opzet als onderdeel van mijn afstuderen. Ik ga namelijk mijn laatste jaar van mijn opleiding journalistiek in. That's about it denk ik.


message 32: by Annabel (new)

Annabel (boekenwormmom) | 3 comments Hallo allemaal,

Mijn naam is Annabel, ik ben 31 jaar en woon in Brabant. Ik hou ontzettend van lezen en blog zelf op http://hetlevenvaneenboekenworm.nl/. In het dagelijks leven ben ik mama van twee dochters en werk ik part-time. Ik geloof dat ik zo wel alles verteld heb.


Marleen | Favoritez (marleenfavoritez) | 4 comments Hallo allemaal,

Ik ben Marleen, 19 jaar en woon in Deventer! Ik begin in september aan mijn tweede jaar rechten en ben, net als iedereen hier, een hele grote boekenfan!
Zelf heb ik geen blog, maar de laatste tijd begint het wel te prikkelen om zelf mijn liefde voor boeken en andere leuken dingen te delen! Dus misschien, over een paar maandjes...?
Ik ben dol op allerlei soorten boeken, van thrillers tot romans, van chicklit tot new-adult! Vooral de boeken van J. Lynn zijn helemaal te gek!
Well, this is me ;)
Mochten jullie vragen hebben, here I am!
xx


message 34: by Wendy (new)

Wendy Wenning | 2 comments Hallo allemaal,

Ik ben Wendy, ben 48 jaar en woon in Nunspeet. Bijna twee jaar geleden werkloos geraakt waardoor ik veel tijd heb om te lezen. Niet dat ik stil zit, doe de boekhouding voor het bedrijf van mijn vriend, ben al weer anderhalf jaar vrijwillig werkzaam voor VrouwenThrillers (redactie en Sociale media), recenseer voor VrouwenThrillers en Boekenbijlage. Ook heb ik een blog waar al mijn recensies te vinden zijn: www.passievoorboeken.com. Mijn Reading Challenge op Goodreads is niet helemaal up to date, inmiddels boek 103 aan het lezen van de 150 die ik gepland heb voor dit jaar. Thrillers van Nederlandse of Vlaamse bodem zijn mijn favoriet maar lees daarnaast ook graag andere genres.


message 35: by Nancy (new)

Nancy (nanvercam) | 6 comments Hallo allemaal!

Ik stel me graag ook even voor.
Ik ben Nancy, 37 jaar en woon in Nevele, België. Toen ik 10 jaar was, leerde ik de bibliotheek kennen en is lezen mijn grootste passie geworden. Ik heb er dan ook mijn beroep van gemaakt en werk in de bibliotheek van Assenede, aan de Nederlandse grens met Zeeland. Ik vind het heerlijk om mijn lezers constant leestips te geven en ik heb het gevoel dat de meesten het wel appreciëren.
Ik verslind echt boeken en heb dan ook een goede reading challenge, maar die is niet zo groot als die van Emmy ;-)
Omdat ik voltijds werk en heel graag lees, heb ik besloten om zelf geen blog te maken, maar ik volg wel verschillende blogs van jullie om volledig op de hoogte te blijven.

De New Adultboeken van Z&K heb ik natuurlijk onmiddellijk aangekocht voor mijn bib en na ze zelf gelezen te hebben, worden ze nu veel uitgeleend door mijn leners, al dan niet na mijn leessuggestie :-)


message 36: by Kim (new)

Kim (kimzwart) | 3 comments Hoi!

Ik ben Kim, 20 jaar en ik woon in Delft. Omdat ik niet naar school ga heb ik redelijk wat tijd om te lezen. Ik kan me lang niet altijd goed concentreren maar gelukkig gaat het de laatste tijd weer wat beter. Ik vind het super fijn om weer meer te kunnen lezen. :)

Naast lezen vind ik het ook heel leuk om te knuffelen met mijn huisdieren (een lieve Golden Retriever en een mega schattig konijntje). Ik blog ook erg graag (op http://www.dansenindestorm.nl). Dit gaat niet vaak over boeken, maar ze komen wel voorbij.

Liefs!


message 37: by Katja (new)

Katja @Nancy

Wauw, wat leuk om te lezen! Top dat de boeken zo veel worden uitgeleend, dat horen wij graag!


message 38: by [deleted user] (new)

Aah zoveel mooie en leuke reacties, wat gezellig!
@Emmy - Wat geweldig om je antwoorden te lezen, de passie en het plezier voel je in alles! Heel mooi om te lezen dankjewel, ik begrijp nu ook een stuk beter hoeveel er allemaal bij komt kijken. Dankjewel voor je moeite en tijd om de vragen te beantwoorden!

@Priya986 - Hmmm mijn favo genre? Ik pak heel graag Romans erbij, maar ook thrillers lees ik regelmatig. Ik lig er dan ook echt wakker van haha, maar dat is het risico. Romans lees ik met veel plezier en ik kan dan ook ultiem ontspannen. Af en toe een non-fictie boek vind ik ook heerlijk, vooral over persoonlijke groei vind ik erg inspirerend en leerzaam.

@Nikki - Superleuk dat je graag chicklits, Young Adult en New Adult leest, ik vind de boeken die in deze genres vallen ook heerlijk. Lekker van genieten!

@Joyce - Aah wat gezellig dat je ook in deze groep zit, zo leuk! En je hebt de allerliefste kids van de wereld <333

@Samantha - Gezellig dat je erbij bent Samantha! En wat heb je toch een prachtig beroep als verloskundige. Heel begrijpelijk dat je wat minder kunt lezen dan je zou willen wellicht. Misschien onderweg? Of elke dag een half uurtje inplannen voor het slapen gaan zodat je toch weer een stapje verder komt? Veel leesplezier!

@Beau - Aah wat een leuk vooruitzicht met je minor, veel plezier! Welke minor ga je volgen? Heerlijk dat je zoveel boeken leest, enjoy!

@Kim - Wat spannend een nieuwe opleiding, heel veel plezier en succes! Geef de zenuwen maar aan mij, zodat je volop kunt genieten van deze nieuwe fase. Het gaat je lukken, je kunt het!

@Jan - Hoeraaaaaaaaaaaaaa een man in deze groep! Welkom, wat leuk! En geweldig dat je in de bibliotheek in Antwerpen werkt, mijn liefde voor die stad is erg groot en ik vind het er fantastisch. Ik ben nu al heel nieuwsgierig geworden naar je blog, laat je het ons weten als hij online staat?

@Lisanne - Wat superleuk om te lezen hoe je je voorstelt en heel gaaf je nieuwe blog vanaf september, een mooie aanvulling! Veel plezier en succes alvast toegewenst voor in je laatste jaar <3

@Annabel - Aah ik ga gelijk even op je blog kijken, zo leuk! En wat gezellig om twee mooie dochters te hebben. Lezen zij ook graag?

@Marleen - Heel gezellig dat je ook in deze groep zit Marleen, super! Welk boek van J. Lynn sprak je het meest aan :) ? Gelukkig komt begin oktober 'Blijf bij mij', can't wait!

@Wendy - Hi Wendy, superleuk dat je erbij bent en wat heb je al veel boeken gelezen dit jaar! Geweldig, stak daar een boek bovenuit? Veel succes met je challenge, het gaat je lukken!

@Nancy - Wat superleuk dat je de New Adultboeken in de bibliotheek hebt aangekocht en je je leessuggestie deelt. Lijkt mij zo'n geweldige baan! Veel succes deze nieuwe week, leuk dat je bij de groep zit Nancy!

@Kim - Jaaaa je blog dansenindestorm.nl is echt super! Ik hoop dat we nog heel lang van je mooie artikelen mogen genieten. Gezellig dat je erbij bent!


Marleen | Favoritez (marleenfavoritez) | 4 comments @Dagmar Wacht op mij staat nog steeds bovenaan mijn lijstje van favoriete New-Adults, al komt onvoorwaardelijk van Colleen Hoover ook aardig in de buurt! Ik kan echt niet wachten op het volgende deel van J. Lynn! Hij staat al in mijn winkelwagentje bij Bol.com! ;)


message 40: by [deleted user] (new)

Marleen wrote: "@Dagmar Wacht op mij staat nog steeds bovenaan mijn lijstje van favoriete New-Adults, al komt onvoorwaardelijk van Colleen Hoover ook aardig in de buurt! Ik kan echt niet wachten op het volgende de..."

@Marleen Superleuk om te horen, ja ik ben ook zo benieuwd! Ik denk dat je de nieuwste van Rebecca Yarros - Onverminderd dan ook erg mooi gaat vinden als je zo'n fan bent van J.Lynn :D Die verschijnt half september, zo spannend!


Marleen | Favoritez (marleenfavoritez) | 4 comments @Dagmar die ga ik dan ook zeker bestellen! Je kunt immers nooit genoeg leesvoer hebben ;)


message 42: by Wendy (new)

Wendy Wenning | 2 comments @Dagmar Het boek Stem! van Marleen Beek-Visser vond ik een geweldig debuut. Ik lees ook graag debuten vooral van Nederlandse bodem. Wacht nu met smart op het boek Gevaarlijk spel, het thrillerdebuut van Liesbeth van Kempen.


message 43: by Kim (new)

Kim (kimzwart) | 3 comments @Dagmar, ah super lief! Ik ben ook blij dat ik erbij mag zijn :)


message 44: by Michelle (new)

Michelle van Rij (chelles_life_in_books) | 5 comments Hoi ik ben Michelle. Ik ben 22 jaar en hopelijk bijna afgestuurd. Mijn grootste hobby is lezen. Mijn reading challenge voor dit jaar is bijvoorbeeld het lezen van 100 boeken, waarbij ik al bijna 80 (of meer) boeken heb gelezen. Ik lees overal en altijd. Daarnaast blog ik op http://chelles-blog.nl.


message 45: by Monica (new)

Monica Haak (readmonica) Hii! Ik ben Monica en ik ben 19 jaar. Ik ga dit jaar beginnen aan mijn tweede jaar pedagogische wetenschappen aan de VU. Ik heb sinds een jaar samen met mijn beste vriendin Maaike en boekenblog genaamd MyPerfectBookLife (www.myperfectbooklife.blogspot.nl) zoals bij de meesten hier is mijn hobby ook lezen, maar naast lezen vind ik ook acteren, schrijven en dansen ontzettend leuk om te doen!

Qua boeken lees ik vooral het liefst YA, maar ook chicklits, romans, fantasy en thrillers gaan er bij mij wel in. :))


message 46: by Annelies (new)

Annelies (anneliesme) Hoi! Ik ben Annelies, bijna 27 jaar oud/jong en lezen is al sinds ik het kan mijn grote hobby. Ondertussen blog ik al drie jaar op http://www.boekboetiek.be.

Ik lees vooral romans en thrillers, maar YA, jeugdboeken en (historische) non-fictie sla ik ook niet af.


message 47: by Liz (last edited Sep 05, 2015 01:41PM) (new)

Liz Hartevelt (the-clockworkheart) | 1 comments Ik heb me net aangemeld en dan is het wel zo netjes om je even voor te stellen toch?

Ik ben Liz en op dit moment ben ik 29 (waah, nog een halfjaar en dan ben ik 30). Eén van mijn motto's is dat leeftijd maar een getal is, maar stiekem klinkt 30 heel erg oud.

Ik woon in de buurt van Utrecht ('Utreg me stadsie') en ik ben er ook geboren. Geen vriend, geen man, maar ik heb wel 2 katten (1 is dol op bladwijzers, hij eet ze altijd op) en een heleboel boeken.

Op het moment breng ik in mijn dorp (nou ja, het is meer een stad) de post rond en ook al vind ik dat een leuk baantje, het is beslist mijn droombaan niet.

Ik heb onder andere sociaal juridisch gedaan op het mbo, maar helaas is werk daarin vinden behoorlijk lastig, dus op dit moment maak ik mensen verdrietig met bekeuringen en blij met verjaardagskaarten.

In mijn vrije tijd ben ik eigenlijk altijd met letters bezig. Ik blog over boeken op www.pluizenbol.nl (en over schrijven) en ik schrijf verhalen die ik hopelijk ooit in de boekhandel kan zien staan of in elk geval in meer boekenkasten dan die van mij (oké, en mijn duo-schrijver).
Ik lees trouwens vooral Young Adult, thrillers en New Adult begin ik nu ook een beetje te ontdekken. O, en chicklit vind ik ook altijd leuk. Ik probeer in elk geval wel om het af te wisselen.

Ik heb de quote 'We live and breathe words' van Cassandra Clare dan ook met enthousiasme geadopteerd en ik hoop deze ooit op mijn arm te laten tatoeëren.


message 48: by Kwante (new)

Kwante in Wonderland (kwanteinwonderland) | 3 comments Hoi allemaal!!

In dit voorstelrondje drop ik maar even de Wie is Kwante- Bom!

Kwante is een vrolijk, adhd-achtig, smetvrezend en sarcastisch persoontje geboren in de beste jaren, namelijk de 80’s!

Want eerlijk, blauwe glitter oogmake-up, cassetebandjes in je walkman met Guns N Roses, Madonna en Michael Jackson en films als Dirty Dancing…. Opgroeien in de jaren ’90 met de Spicegirls, Dj Madman en DJ Paul Elstak in de tienerdisco, van extreem wijde pijpen aan een gifgroene velours legging naar de zilveren bomberjacks, veeg mij maar op ☺!

Na de meest hilarische blunders in mijn leventje woon ik nu in mijn eigen Wonderland samen met mijn vreemde man, geweldige dochtertje, gestoorde hond en mijn vissen (die denken dat ze haaien zijn!).

Om niet als een verwaand persoon over te komen


back to top