Z&K Readers discussion

69 views
Algemeen > Even voorstellen: Dagmar van Z&K

Comments Showing 1-5 of 5 (5 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by [deleted user] (new)

Hi allemaal,

Ik zal mijzelf even voorstellen, ik ben Dagmar en ik ben werkzaam als marketeer bij VBK Media, waar Uitgeverij Zomer & Keuning onder valt. Ik ben verantwoordelijk voor de marketing en promotie van New-Adult, chicklits, romans en thrillers en dit doe ik met ontzettend veel plezier en passie. Elke dag mag ik fluitend naar werk, omdat ik weet dat ik word omringd door lieve collega’s en prachtige boeken die ook mijn hart als boekenliefhebber sneller doen slaan. Het is oprecht de allerleukste baan die ik mij maar kon wensen en ik draag niet voor niets de bijnaam: Dagmarketing. Mijn tip: Choose a job you love and you’ll never have to work a day in your life! Naast marketeer ben ik ook blogger. Ik schrijf dagelijks op mijn persoonlijke blog www.ByDagmarValerie.nl over happiness, lifestyle, books & travel. Mijn hobby’s? Lezen natuurlijk en voor reisjes en het eten van sushi mag je mij ook altijd ’s nachts wakker maken. Ik woon samen met mijn lieve vriend en fluffy kat die luistert naar de naam Poes. Nieuwsgierig naar mijn motto? Choose to shine.

Veel liefs, Dagmar


message 2: by Emmy (new)

Emmy van Ruijven (zonenmaan) Hoi Dagmar! :D Wat is je favoriete boek?


message 3: by [deleted user] (new)

Hi Emmy, superleuk je vraag! Wel gelijk een lastige, want ik vind heel veel boeken indrukwekkend en ik leef erg snel mee met personages. Vroeger vond ik 'Matilda' van Roald Dahl fantastisch, door Dahl ben ik echt gegrepen door boeken. Vervolgens maakte 'De geheime tuin' heel veel indruk op mij, net als 'Mijn hond Money' haha. Ik vond het extra bijzonder dat we zoveel uit boeken konden leren, al die wijze lessen eruit mogen halen en ervaringen mogen beleven zonder daadwerkelijk van onze stoel af te komen. Ik ben een echte fan van Moyes, lees graag romans en thrillers, maar van thrillers kan ik soms nachten wakker liggen. Recente toppers waar ik heel erg blij van werd zijn 'Papertowns' van John Green, 'Onverminderd' van Rebecca Yarros en '100 gelukkige dagen' van Fausto Brizzi. Stuk voor stuk toppers :) En wat is jouw favoriete boek?


message 4: by Emmy (new)

Emmy van Ruijven (zonenmaan) Mijn favoriete boek uitzoeken is zó lastig, omdat ik zo veel heb gelezen! Ik noem Harry Potter altijd, omdat ik door deze reeks ben gaan lezen. Sindsdien stond er nooit meer 'wel blijven lezen, Emmy' op mijn rapport. Verder ben ik een groot fan van (young adult) urban fantasy en high fantasy. Ik vind de boeken van Sarah J Maas en Maria V Snyder echt heel tof, net als de boeken van Darren Shan. Maar eigenlijk vind ik mijn halve boekenkast echt fantastisch! En de andere helft 'heel goed'.


message 5: by [deleted user] (new)

Ah dat klinkt superleuk! HP is inderdaad ook een grote favoriet bij mij, zo'n geweldige schrijfstijl en verrassende verhaallijnen. Ik werd echt de boeken ingetrokken en ik kijk nooit films nog een keertje, maar HP wel haha. Wat heerlijk dat je zo fan kunt zijn van je boekenkast, dat maakt het extra leuk!


back to top