Romania discussion

The Goldfinch
This topic is about The Goldfinch
193 views
Cărțile lunilor apuse > August 2015 - #1 The Goldfinch by Donna Tartt (4* din 5 voturi)

Comments Showing 1-20 of 20 (20 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

Nicoleta | 20 comments Hey buna!
Nu am participat pana acum la un astfel de club si nu stiu daca voi reusii sa termin la timp cartea, dar am sa incerc si eu sa o citesc. Ma apuc acum si sper sa reusesc a o termin in timp util!


Nicoleta | 20 comments A. wrote: "Buna, Nicoleta!

Ma bucur ca participi la club. Comentariul tau e foarte apreciat. Sper sa iti placa romanul si, chiar de nu, sa ne impartasesti si noua opiniile tale despre el. Citeste in ritmul t..."


Acum m-ati facut curioasa, asa ca vreau nu vreu, trebuie sa va spun parerea mea. Si eu sper sa fie o lectura placuta!
SPor la citit!


message 3: by Tudor, GM (new)

Tudor (tudorsv) | 28 comments Mod
Aici gasiti ebook-ul in .pdf, .epub si .mobi:

https://www.wetransfer.com/downloads/...

Link-ul postat anterior nu mergea, scuze.


message 4: by Alexandra (new) - added it

Alexandra Ispas | 2 comments Probabil o sa ma apuc de luni de citit cartea. Cum termin, o sa imi spun parerea despre ea


message 5: by Cornelia (new)

Cornelia (lieselbennet) | 1 comments Buna :). Inca nu am apucat de citit, am ctit The Secret History de Donna Tartt si a fost o lectura fascinanta. Am sa ma apuc sa citesc The Goldfinch de saptamana viitoare...


bookslover_roxana (goodreadscombookslover_roxana) | 3 comments Buna,
In primul rand iti multumesc pentru invitatia trimisa. Nici eu nu am participat niciodata la un club de lectura online insa pare o idee excelenta:) Timpul meu este foarte limitat insa ador cartile implicit cititul.Nu am citit inca The Goldfinch insa era demult in lista mea asa ca abia astept sa impartasesc cu voi aici impresii despre carti.Spor la citit.:)


message 7: by palew (new)

palew Ce idee frumoasă!
Mulţumesc mult pentru invitaţie. Ne auzim mai încolo cu păreri!


Livia Buna! Super draguta ideea:). Multumesc de invitatie! Sper sa reusesc sa termin de citit la timp.


Maria (mariaicmihai) | 6 comments Si eu doream de mult sa citesc Goldfinch dar intotdeauna erau alte cel putin 10 carti si 20 comicsuri care asteptau sa fie citite inaintea acesteia :">

M-am apucat astazi de ea si sper sa reusesc sa nu ma uit cum se termina... dar 700 pagini?... va fi greu sa-mi infrang criozitatea pana la final...


Maria (mariaicmihai) | 6 comments Presimt ca e genul de carte care ma va captiva atat de mult incat uit sa cobor din metrou / autobuz. Inceputul e promitator :D


message 11: by Cantemir (new)

Cantemir Leahu | 5 comments Pare o carte interesanta si cred ca o voi comanda si citi si eu. ;)


Diana heii! eu am citit deja cartea şi e superbă! mi-am luat-o de pe elefant în format epub şi are 750 de pagini. la început mă gândeam ca o să-mi ia lejer o lună, dar am reuşit s-o termin în 2 săptămâni. sunt curioasă de păreri deja :)


message 13: by Cristian (new)

Cristian N. (cristi_n) | 16 comments Deci A., cea care a inceput aceasta discutie is no longer on GoodReads ? Well, that's a bummer.


message 14: by Tudor, GM (new)

Tudor (tudorsv) | 28 comments Mod
Da, a disparut...


Maria (mariaicmihai) | 6 comments Primele 20-30 de pagini mi s-au parut luuungiii. Dar apoi nu am mai putut s-o las din mana... Inca o pagina... Inca o pagina...


Nicoleta | 20 comments Maria wrote: "Primele 20-30 de pagini mi s-au parut luuungiii. Dar apoi nu am mai putut s-o las din mana... Inca o pagina... Inca o pagina..."

Sincera sa fiu si mie, cred ca primele doua capitole mi s-au parut extrem de luuuuuuungi. Acum il termin pe al treilea si parca incepe sa prinda un pas ceva mai rapid.


Luminette | 5 comments Si mie mi s-a intamplat la fel, insa acum nu ma mai pot opri.. nu-mi mai este nici cald, nici foame, nici somn, semn ca m-a prins destul de tare cartea asta. Am fost sceptica dupa primele 2 capitole, insa acum nu o mai pot lasa din mana. Abia astept sa vad ce se intampla mai departe.
P.S. Multumesc mult pt. invitatie, Tudor!


message 18: by Purghy (new) - added it

Purghy | 3 comments Salutare si multumesc! Din pacate, nu am reusit sa apuc fisierele pe transfer. Data viitoare promit sa-mi verific mai des casuta de mesaje de pe Goodreads.
Ati reusit sa ma faceti foarte curioasa in legatura cu aceasta carte si o sa o caut. Sper sa o gasesc.
Lectura frumoasa!


message 19: by Tudor, GM (new)

Tudor (tudorsv) | 28 comments Mod
Bine ai revenit Andreea ! Imi pare rau sa aud ca ai avut probleme cu contul, dar ma bucur ca s-a rezolvat pana la urma. Nu cred ca e placut sa adaugi din nou toate cartile citite, ar trebui sa existe o modalitate de a recupera datele chiar daca iti stergi contul.


message 20: by Diana (last edited Sep 06, 2015 05:14AM) (new) - rated it 5 stars

Diana Nicoleta, 2 stele pentru Goldfinch?? De ceeeeeeeeeee?? :( Ok, nu, glumesc :) Da aș fi curioasă de ce doar 2 stele...


back to top