Eyes wide open discussion

22 views
Discutii generale > Carti care ne-au infleuntat in bine sau pe care le-am numi carti de capati

Comments Showing 1-3 of 3 (3 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Alexandra (new)

Alexandra Alexyna | 29 comments Buna ,
Desi sunt noua pe acest forum de cand am descoperit grupul ma obsedeaza un subiect : ce carti v-a marcat in bine ? ce personaj v-a impresionat intr-o maniera pozitiva ? Pentru mine cartea care m-a marcat a fost "Agonie si extaz " de Irving stone despre viata lui Michelagelo . Pana acum imi aduc aminte ca de determinat a fost Michelangelo sa devine cine a devenit


message 2: by Laurentiu (new)

Laurentiu Lazar (laur1989) | 98 comments Mod
Cel mai mult m-a impresionat cartea scrisa deSteven Pressfield intitulata Gates of Fire: An Epic Novel of the Battle of Thermopylae. Abordarea pe care o are autorul asupra vietii de soldat, sentimentul de unitate si sacrificiu pe care il inspira spartanii. Cuvinte grele in acea carte.

O alta carte cu un mesaj puternic, pentru mine, a fost Night de Elie Wiesel


message 3: by Sybelle (new)

Sybelle | 2 comments Subiectul devenirii... Imi pare bine ca ai specificat "carti " Nu poti reduce pe cineva la o singura carte. La un singur personaj, mai ales, oricat de tentant ar fi. Cel mai mult mi-a placut "Amurgul idolilor" de Friedrich Nietzsche. Nu stiu in ce masura m-a "marcat in bine " dar a fost ca un dus rece din mai multe motive :). O recomand :P.


back to top