Cruse and Associates discussion

2 views
Cruse and Associates: Yksityisen omaisuuden on olennainen osa vapauden

Comments Showing 1-2 of 2 (2 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Aina (new)

Aina Nielsen | 1 comments Lähde

Ron Paul, erottaa neuvonantaja Mises Institute ja perustajajäsen, juhli 78th alku tällä viikolla. Tämän valinnan puheen edustajainhuoneessa vuonna 1999 Ron Paul esitetään siksi yksityistä omaisuutta ja yksityisyys ovat oleellista kansalaisvapauksien säilyttämisen. On ehkä syytä huomauttaa, että puheenvuoroni on annettu ennen perustamista Department of Homeland Security ja ennen Patriot Act, FATCA, "Know Your Customer" warrantless salakuuntelu, ja muiden vastaavien lainsäädännöllisiin vuodesta 2001.

Tämä valinta on otettu ulkopolitiikan vapauteen 10 luku Ron Paul, tulosta ja ebook versiota Mises myymälässä.
Yksityisyys on liberty ydin. Ilman sitä ei voi olla yksilön oikeuksia. Yksityisyyden ja omaisuuden lomittain. Jos molemmat suojataan, vähän olisi sanottavaa muut kansalaisvapauksien. Jos yksi on koti, kirkko- tai on ihmisen linna ja yhden henkilön yksityisyyttä, paperit ja vaikutukset suojellaan tiukasti, haluttu vapaassa yhteiskunnassa kaikki oikeudet taataan. Ahkerasti suojelee yksityisyyttäsi ja omaisuuttasi takaa uskonnollisten, journalistinen ja poliittinen kokemukseni sekä vapaan markkinatalouden ja selvää rahaa. Kun ajattelematon ilmenee yksityisyyteen liittyen, vaarantaa kaikki muut oikeudet.

Nyt voimme todeta järjestelmällistä ja kattavaa hyökkäys Yhdysvaltojen kansalaisten yksityisyyttä, joka heikentää yksityisen omistusoikeuden periaatteen. Ymmärtää, miksi hyökkäys yksityisyyttä on nopeasti laajeneva ja tunnustavat tarpeen tämän suuntauksen kääntämiseksi ovat tarpeen tasavaltamme hengissä.

Yksityisyyden loukkaamisesta ja omaisuuden American siirtolaiset Britannian valtaistuimen oli voimakas motivaatio Amerikan vallankumous ja aiheutti voimakkaita ja kristallinkirkas neljäs muutos. Painokkaasti etsinnät ja takavarikot on kiellettyä, paitsi jos optio annetaan kun todennäköinen syy tukee valan tai vakuutuksen, että paikka, yksityiskohdat henkilö ja asioita on tartuttava. Tämä on kaukana rutiini takavarikoitu liittohallituksen ja menettämisseuraamuksia joka tapahtuu tänään. Meidän paperit ei pidetä enää henkilökohtainen ja luottamuksellisuus on poistettu. Yksityisen omaisuuden etsitään liittovaltion agentit ilman ilmoitusta. Valtavat sakot kun liittovaltion säännökset näyttävät on loukattu ja todisteet syyttömyydestä vaaditaan jos haluaa taistelussa väärin tuomioistuimessa ja välttää suuret sakot.

Kahdeksankymmentätuhatta aseistettu liittovaltion byrokraattien ja lainvalvontaviranomaisten nyt partioida maa- ja liiketoiminnan laitoksista. Epäilyttävät uskonnollisia ryhmiä seurataan ja joskus tuhota ilman oikeusvaltiossa, vähän tai ei lainkaan todisteita väärin tehdessään. Paikallisten ja valtion toimivalta on harvoin tunnustettu kun FBI liikkua. Tänään se on rutiini hallitus laittomasti takavarikoida omaisuuden, vaatii uhreja todistaakseen syyttömyytensä omaisuutensa. Monta kertaa ne eivät koska kustannuksella ja oikeudellista estettä sijoitetaan uhrin tavalla.

Vaikka 1990-luvulla äänestäjät huusi suuntaa ja vaati pienempiä, vähemmän tunkeilevia hallitus hyökkäys yksityisyyttä kongressin hallinnon ja tuomioistuinten on, kuitenkin nopeutettava. Suunnitelmat on nyt vahvistettu tai täytäntöön kansallinen ID-kortti, kansalliset lääketieteelliset tietopankki, tietopankin yksittäisten MDs, deadbeat isät, tunkeileva ohjelmia valvonta meidän kunkin rahamäärää koskevan tapahtuman.

Social Security number on vahvistettu yleinen tunniste. Social Security number on nyt yleisesti käytetty lähes kaiken: saada syntymätodistus, auton ostaminen, nähdä MD, saada työtä, avaaminen pankkitili, saada ajokortti, rutiini monia ostoksista ja tietenkin kuolintodistus. Kehdosta hautaan hallituksen valvonnassa on täällä ja jokapäiväinen ehtiminen kattavampaa. Hyökkäys yksityisyyttä ei ole sattumaa tai tapahtuma, joka syntyy selitettävissä turhaan. Se johtuu filosofia, joka oikeuttaa se ja vaatii sitä. Hallitus ole omistautunut säilyttämään liberty saa arvokasta oikeus heikentää sen luonteen. Poliittinen järjestelmä suunniteltu meidän oli suojella elämään, vapauteen ja omaisuuteen suojeltaisiin voimakkaasti kaikkien kansalaisten oikeutta yksityisyyteen; Tämä ei voi tapahtua, ellei omaisuutta ja hedelmiä oman työn jokaisen kansalaisen on suojattu menetetyksi roistot kadulla samoin kuin lainsäädännön kehossamme.
Hallituksen tunkeutumista yksityisyyttä lisäävien tyypillisesti käyttää kuluneita kliseitä puolustaa, mitä he tekevät. Yleisin väite on, että jos sinulla ei ole mitään piilottaa, miksi pelätä sitä? Tämä on naurettavaa. Meillä ei ole mitään salattavaa kodeissa tai huoneet, mutta se ei ole syy, miksi Big Brother olisi voitava valvoa meitä valvontakameran.

Sama voidaan väittää kirkoissamme, yrityksille tai mitään voi jatkaa toimintaa. Henkilökohtainen toimintaamme ovat kukaan muu liiketoiminta. Meillä ei ole mitään salattavaa, mutta jos ei ole varovainen, meillä on paljon menetettävää — oikeus jättää yksin. Toiset väittävät, että hallituksen ohjelmia tehokas ja ilman petoksia, seurataan tarkasti saavutetaan parhaiten universal tunnuksella sosiaaliturvatunnus.
Tehokkuutta ja suojan petoksia voi hyvin parantaa tunnus universal käyttöä, mutta tämä on ristiriidassa koko käsite asianmukainen rooli hallituksen vapaassa yhteiskunnassa. Suurin osa liittovaltion ohjelmia ovat perustuslain vastaisia, niin sotkunsa ja petosten ja tehostetaan ohjelma, joka vaatii jonkun muun oikeuksien loukkaamista ei pidä etusijalle kongressin. Mutta houkutus on liian suuri, myös niille, jotka kyseenalaistavat valtion ohjelmien viisautta ja kompromissin neljännen muutoksen on hyväksyttävällä tasolla.
En koskaan kuullut ehdotus edistää ID henkilökortti tai mitään lyhyen tästä muista syistä kuin hyvään tarkoitukseen. Pääosin kaikki ne, jotka äänestävät jotta jatkuva väheneminen yksityisyyttä ja muihin perusoikeuksiin koskaan tehdä sitä, koska he tietoisesti tukea tyrannimainen hallituksen; se tapahtuu aina hyvä tarkoitus.


message 2: by Josh (new)

Josh Hallow | 1 comments Se on todella mukava artikkeli, joten sain selvän kuvan täältä. Se hämmästyttävää, miten olen oppinut paljon siitä, mitä ajattelin oli monimutkainen, mutta olen oppinut sen helposti sinulta.


back to top