Cruse and Associates discussion

3 views
Cruse and Associates latest articles: Synkkä varoitus irtisanomisia

Comments Showing 1-2 of 2 (2 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Jacob (last edited Aug 27, 2013 09:58PM) (new)

Jacob Brown | 1 comments Source Link

Bermuda kriisimaiden taloutta on tienhaarassa, ja Kello tikittää onko hallitus näyttää käänne ensi vuonna.

Valtiovarainministeri Bob Richards viittaa hidastunut vuoden kestäneen laskunsa ja vaatimaton parannuksia joillakin aloilla on suunnannäyttäjä parempia aikoja. Ja ennusteet perustuvat Tuoreimpien taloutta BKT (toimenpide maantaloustuotannon) pysyvän ennallaan tai laskea 0,75 prosenttia tänä vuonna osoittaa, että saari on lähelläkään.

Tilastotieteilijä Cordell Riley, ennustaa kuitenkin, saari pysyy taloudellinen lamakausi 2014 — ja mahdollisesti osaksi 2015. Hän lisäsi hänen pahimmassa tapauksessa näkisi 2400 työpaikat katoavat tänä vuonna ja luovia toimenpiteitä, kuten "letter of comfort" hallituksen auttaa kehittäjiä muuttua Morgan's Point, uusi turisti Mekka saatetaan tarvita.

Arvoisa Richards kannatti kauppakamarin taloustieteen komitean johtaja Peter Everson, joka sanoi toivovansa, että vihreät versot elpyminen ensi kevääseen mennessä.

Mutta hän varoitti, että se veisi aikaa insinööri toipuminen taantumasta — ja että kohtaamiseen kuten uuden kehityksen täytäntöönpanoa SAGE komission kertomuksen leikkaamalla kustannuksia koskevat saaren sekä ensi vuoden budjetti olisi kaikki rooli sanelee kuinka nopeasti saaren ponnahtaa takaisin.

Lama voisi vetää osaksi 2015

Lama voisi jatkaa osaksi 2015 ja jopa 2400 työpaikkoja mennä tänä vuonna analyytikko- ja tilastotieteilijä varoitti eilen.

Cordell Riley, Bermuda profiilit puhui päästäni synkkä ennuste, joka myös lisää työpaikkoja voi mennä tänä vuonna yksin, jos nykyinen taloudellinen kehitys jatkuu.

Arvoisa Riley sanoi: "todennäköisyys on taantuma jatkuu 2014 ja luultavasti osaksi 2015."

Hän lisäsi, että valtiovarainministeri Bob Richards, joka julkaisi useita taloudelliset indikaattorit viikonloppuna, sanoi että lamaa ei todennäköisesti loppuun tämän vuoden aikana, vaikka hidastunut pitkäaikainen talouslama viestittänyt elpyminen ensi vuoden alusta.

Arvoisa Richards huomautti pieni lisäys 0,5 prosenttia ammatinharjoittajan merkkinä taantuminen oli hidastunut.
Mutta arvoisa Riley sanoi: "ensimmäinen neljännes on perinteisesti hidas anyway-se on todella toisella ja kolmannella neljänneksellä, jotka kertovat, mitä tapahtuu."

Arvoisa Riley projektio nykysuuntauksista nähdä lähes 600 työpaikkaa – yli neljänneksellä alan-mennä tänä vuonna, vaikka kansainväliseen liiketoimintaan aitta jopa 500 työpaikkaa (12,1 prosenttia) edelleen 400 työpaikkoja katoamassa liiketoiminnan alalla. Hän sanoi: "Olen varmasti toivoa minun ennuste on kaukana, mutta tein sen viime vuonna joukko paikallisia ja kansainvälisiä liike-elämän ja olin pois alle yhden prosentin 100 työpaikkaa –."

Ja hän sanoi: "katsella avainaloilla ovat rakennusalan nähdä, jos kieltäytyy ovat jyrkkiä olen ennustaminen ja kansainvälisten yritysten-on olemassa joitakin työpaikkoja."

Arvoisa Riley sanoi "letter of comfort" kehittäjät uuden lomakohteen Morganin vaiheessa, joka on taloudellisen takuun auttaa heitä keräämien varojen jälkeen sivusto löytyi saastuttamiksi epäpuhtauksia sen entisen elämän sotilastukikohta, pelkoja rakentamiseen pyytää.

Hän lisäsi: "minä olen melko varma, että hallitus on tietoinen siitä, että koska he jo allekirjoittanut kirjeen comfort Morganin kohtaan. Että saan aloittaa tänä vuonna, mutta vaikutukset eivät näy vasta ensi vuonna."

Uusia tarjouksia

Ja hän sanoi vastaavat takeet on annettava tulevaisuudessa kehitys mennä eteenpäin ja Bermudan työpaikkoja suojellaan.

Hän lisäsi: "ellei uusia sopimuksia Morgan's Point, menee eteenpäin ja paljon muuta mennä eteenpäin, näemme enemmän mitä tapahtuu nyt.

"Jos haluamme elvyttää taloutta, jotain Morgan's Point linjoilla on tehnyt niin mielestäni se oli hyvä asia taloudelle.

"Jos emme tee asialle jotakin tämänsuuntaista, näemme muutos Työpaikat kuva."
Arvoisa Riley lisätty arvioitiin laillistaa kasinot Bermuda voitaisiin luoda jopa 3000 työpaikkaa – mutta se oli riippuvainen siitä järjestettiin kansanäänestys pian ja koskevassa kysymyksessä olettaen kyllä. Hän sanoi: "Jos tarkastellaan kehitystä, suuntaus on hyvin vaikea muuttaa yössä- mutta se ei ole mahdotonta."

Arvoisa Riley ennuste sanoi työpaikkojen meni vuonna 2012, kutistuu työvoimasta yli viisi prosenttia.

Talouden kadonnut lähes 5000 työpaikkaa hieman yli 40000 työpaikkaa huipun jälkeen viime vuonna 2008.


message 2: by Jason (new)

Jason Lee | 1 comments Aina kun olen kotona ja olen kyllästynyt, olen aina mennä tämän sivuston ja lukea artikkeleita, kuten tämä.


back to top