The Thank You Economy The Thank You Economy discussion


8 views
Newport International Group Latest Articles: En overraskelse advarsel om den britiske okonomi

Comments Showing 1-4 of 4 (4 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Sebastian (new)

Sebastian Esqueda Source
Med tegn på en UK økonomiske opsving optræder med chokerende regelmæssighed, BoE politiker Martin Weale advarede om, at flere QE stadig kunne være nødvendigt, som forbløffede markederne og forårsaget GBPUSD at trække sig tilbage.

Det britiske pund (GBP) bakket ud torsdag efter Bank of England (BoE) pengepolitiske udvalg (MPC) medlem Martin Weale sagde flere kvantitative lempelser (QE) kunne være nødvendig. Disse bemærkninger komme som en overraskelse, ikke kun fordi UK økonomiske data er blevet stærk, men fordi Weale betragtes som en af de mere krigeriske medlemmer af MPC. Kommentarerne forårsaget GBPUSD til at opgive den 1.57 niveau.

I modsætning til MPC kolleger Paul Fisher og David Miles, der stemte for mere aktiv køb på en række lejligheder, Weale har generelt sidet med fleste undtagen når det kom til den seneste beslutning på en beskæftigelse sats tærskel. Weale stemte imod tærsklen, fordi han ønskede at "registrere sin præference for en tidshorisont for den første inflation knockout-der var kortere end foreslået."

I dag, i et interview med the Daily Telegraph sagde Weale MPC ikke bør tage inddrivelse givet, og han vil ikke udelukke yderligere QE, fordi han kan "helt sikkert overveje omstændigheder, hvor det ville være fornuftigt at foretage yderligere aktiv køb."

Markedet tolkes disse bemærkninger for at være dovish, som kørte sterling lavere som følge. Mens vi ikke føler, at flere QE er på horisonten, tyder disse kommentarer fra Weale på, at de nylige forbedringer i UK økonomiske data ikke har overbevist de fleste MPC medlemmer til at lette deres foden fra pedalen.

Revisioner af Q2 BNP numre er planlagt til frigivelse fra Det Forenede Kongerige på fredag, og forventes ingen ændringer. Dataene bør bekræfte, at UK økonomiske opsving accelereret i andet kvartal.

Virkelige bevis for en euroområdet opsving
USA fortsætter med at indberette ujævne økonomiske data, er der flere beviser at euroområdet opsving har opnået momentum. Ifølge de seneste PMI rapporter, fremstillings- og servicesektoren i Tyskland udvidet i et hurtigere tempo i løbet af August, bidrager til at øge aktiviteten i den samlede region.

Eurozonen PMI composite index steg til 51.7 fra 50,5, sit højeste niveau i to år. Det var første gang i 18 måneder, at service og produktion aktivitet udvidet, som er en solid bekræftelse af euroområdet stiger ud af recessionen.

Efter droppe nedenfor 1,33 intradag nød EURUSD en dejlig opsving, der forlod parret uændret på dagen. Tysk BNP numre er planlagt til udgivelse på fredag, men disse endelige tal forventes ikke at have en betydelig indvirkning på euroen. I stedet, opadrettede overraske i euroområdet data bør holde valuta fra at blive ramt hårdt af udsigterne til Fed tilspidset.


message 2: by Mikail (new)

Mikail Bazarian Simply, beundringsværdig hvad du har gjort her. Det er glædeligt for at se du udtrykke fra hjertet og din klarhed om dette væsentlige indhold kan ses let. Bemærkelsesværdige indlæg og vil se frem til dit kommende opdatering.


message 3: by Edna (new)

Edna Iniguez Ja var det virkelig interessant. Jeg vil fortælle andre om at besøge dit websted.


message 4: by Luise (new)

Luise Geirdes Dette indlæg er meget godt skrevet, du skal være en virkelig intelligent person, holde op det gode arbejde.


back to top