Stora Läs Bok Vännerna Klubben discussion

Snow Crash
This topic is about Snow Crash
12 views
2013 > Allmän diskussion

Comments Showing 1-11 of 11 (11 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

Mikael Thinsz | 85 comments Mod
Här tänkte jag att vi kunde diskutera Snow Crash.
Tidsperioden är 1-31 april.
Som vanligt, inga öppna spoilers förrän efter det, men sen är det fritt fram!


message 2: by Bruton (last edited Apr 06, 2013 05:18AM) (new) - rated it 2 stars

Bruton Gaster | 83 comments "Congrats! You have completed your goal of reading 12 books for the 2013 Reading Challenge!" (Även om det är en kort novell bland dem böckerna och överlag ganska många icke-romaner, men för mig gills det!)

Detta känns som ett bra tillfälle att börja med 1992 års inte helt otroligtvis bästa(?) sci-fi om pizzaleverans, tillika April 2013's SLBVK book-of-choice!


Mikael Thinsz | 85 comments Mod
Efter att ha kommit en 15-20% in i boken kan jag säga att om du ska läsa en sci-fi bok från 1992 om pizzaleverans... Så läs den här!


message 4: by Bruton (last edited Apr 09, 2013 01:09PM) (new) - rated it 2 stars

Bruton Gaster | 83 comments Gud. Jag är fortfarande hela 0% in i boken, dags att sätta komma igång nu, så jag inte hinner börja läsa massa annat, då lär jag inte bli klar i tid!

Gör nog en ansträngning nu ikväll.. eller imorgon.


Mikael Thinsz | 85 comments Mod
0% är ju bättre än ingenting åtminstone!... Typ.
Själv råkar jag nog lyssna på en och annan ljudbok under tiden, men det här är min enda bok-bok just nu. Tänkte försöka nå 50% lagom till halva månaden har gått.


Niklas (aomm) | 2 comments Hej alla! Jag heter Niklas, och hittade er grupp lite av en slump. Diggar schysst läsning, och att prata om det jag läser med någon, så tänkte slå till när jag hittade en aktiv bokcirkel. Jag hoppas det är okej!

Att jag vart sugen på Neal Stephenson ett tag gör inte saken värre. Har börjat läsa denna nu, och den verkar onekligen intressant. Så explosiv.


Mikael Thinsz | 85 comments Mod
Javisst, alla är välkomna!

Och ja, den här lilla klubben är ju en perfekt ursäkt att ta sig igenom de där böckerna på ens lista som har legat där lite väl länge, just den här är en av mina.


Mikael Thinsz | 85 comments Mod
Inspirerad av liknande bokcirklar så har jag delat upp konversationen i två delar, en för tidiga intryck och en för de som har läst klart boken.

Det är bara att gå med i konversationen när man väl börjat läsa!


message 9: by Bruton (last edited May 04, 2013 07:57AM) (new) - rated it 2 stars

Bruton Gaster | 83 comments Jag har nu läst ganska exakt halva boken (kanske vågare mig till andra tråden, som handlade om något just sådant, nu) och tänkte att det var dags att skriva något här, även om det har gått och blivit helt fel månad!

Så.. Pizzalevererandet var ju knappast så flitigt som jag hade trott det skulle vara, och nu verkar det även ha tagit en tvär vändning till att handla om.. typ religionshistoria :S. Var inte helt beredd på det!

Får försöka läsa ut boken i helgen och se vart det här leder.

Har ju inte hänt supermycket rent storymässigt, mest etablerat miljöer och karaktärer och byggts upp inför vad som nu komma skall.

Kanske skulle ha varit i tidiga intryck-tråden det här inlägget? Osäker på vad som gäller för spoilers här, officiella tiden är ju slut så det är väl lugnt för den här gången.


Mikael Thinsz | 85 comments Mod
Haha, då är vi två om det alltså...
Jag har också stannat lite på snart 75%, det börjar komma igång igen nu, men det var väldigt vad det stannade till där i mitten. Ska försöka läsa klart nu men har halkat efter lite. Mer diskussion i andra tråden då!
Men men.... Ny bok kanske?


Bruton Gaster | 83 comments Ja! Ny bok!


back to top