Danske Læsere / Danmark discussion

The Casual Vacancy
This topic is about The Casual Vacancy
61 views
Bogklubben / fælles læsning > April 2013: The Casual Vacancy

Comments Showing 1-15 of 15 (15 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by RB, Madame Mod (new)

RB (rblindberg) | 1272 comments Mod
Så blev det til, med hele 23.3% af stemmerne:

The Casual Vacancy by J.K. Rowling
The Casual Vacancy af J.K. Rowling

Rigtig god læselyst til dem af Jer som vil give jer i kast med med den! :-)


message 2: by Johan (new) - added it

Johan (pharmand) | 5 comments Glæder mig!


message 3: by RB, Madame Mod (new)

RB (rblindberg) | 1272 comments Mod
Johan wrote: "Glæder mig!"

Det er godt at høre Johan! Jeg er spændt på at se hvormange der deltager og begynder på bogen. Det er lidt tvilvsomt om jeg kommer igang da jeg har ikke planer om at investere i den, så det kommer lidt an på om nogen i min omgangskreds har den liggende på engelsk...


message 4: by Carina (new)

Carina (neslom) | 74 comments Springer denne måned over, men god læselyst til alle :)


Frk. Hyms (frkhyms) | 181 comments Jeg har lånt den på biblioteket, så jeg er med :-)


Rikke (cinderellla) | 40 comments Jeg læste den i efteråret, så jeg springer over i denne omgang.

Jeg var meget begejstret for den, da jeg læste den - skrivestilen var så levende og budskabet satte en del tanker i gang. Jeg glæder mig til at høre, hvad i andre synes om den. God fornøjelse med at læse den :)


Nanna (pottermissen) | 13 comments Jeg læste den i vinterferien, jeg synes den er fantastisk, burde næsten læse den igen...


Gitte - Bookworm's Closet (gittetofte) Jeg ser frem til at følge tråden og se, hvad I synes om den! Jeg læste den for et par måneder siden og kunne godt lide den.


Troels | 101 comments Den læste jeg da den udkom, så jeg springer over. Glæder mig dog til at se hvad andre syntes om den.


Gitte Rylund | 15 comments Jeg er lige kommet fra ferie og er så småt kommet igang med bogen, den fanger ikke rigtig endnu, men nu må vi se.


message 11: by Marie (new)

Marie (laesehestens) Jeg fik den i julegave, men har ikke fået læse den endnu. Så jeg er med. Glæder mig til at se, hvordan den er.


Julie Jeg er også med! :D


Gitte Rylund | 15 comments Så fik jeg læst den færdig og vil sige at jeg sidder med noget blandede følelser efter at have læst den. Allerførst ville jeg nok slet ikke have læst den færdig, hvis den var skrevet af en ukendt forfatter. Men bogen har jo fået en del opmærksomhed og også ret gode anmeldelser rundt omkring, så læses skulle den da. Men var den god? Ikke efter min mening - magen til tristhed og næsten udelukkende utiltalende mennesker skal man godt nok lede længe efter. Det bliver spændende at følge hvad I andre synes om bogen :-).


Xenia  | 113 comments Jeg læste bogen, så snart den udkom. Jeg er en giga Harry Potter-nørd, så den skulle bare læses.
Min anmeldelse kan I finde her:
http://xenia-jensen.blogspot.dk/2012/...

Så kan vi jo se, om der er nogle, der er enige med mig ;)


Frk. Hyms (frkhyms) | 181 comments Jeg er fuldstændig enig med Gitte. Det er den mest deprimerende bog, jeg har læst og jeg kan ikke forstå, hvordan det er muligt at skrive om udelukkende ubehagelige mennesker - der var helt ærligt ingen jeg kunne lide!

Jeg havde ikke læst bogen, hvis der ikke havde stået J.K. Rowling på den og jeg kan med garanti sige, at jeg ikke komme til at læse flere af hendes adult bøger, hvis de er indenfor samme genre!

Men bogen er utrolig velskreven - den har mange passager, der virkelig fanger og jeg er vild med, hvordan karakterernes liv er flettet ind i hinanden.


back to top

unread topics | mark unread


Books mentioned in this topic

The Casual Vacancy (other topics)

Authors mentioned in this topic

J.K. Rowling (other topics)