Danske Læsere / Danmark discussion

53 views
eReaders / eBooks > valg af kindle

Comments Showing 1-8 of 8 (8 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Màiri (new)

Màiri  Smith | 93 comments jeg var så heldig at få en kinder touch af min kæreste i fødselsdagsgave sidste år, som jeg har været rigtig glad for! men desværre mistede jeg den, da jeg var ude at rejse i oktober, hvilket jeg er meget meget træt af!

så nu er jeg nået til den beslutning at jeg skal have en ny! dog har det været lidt svært at finde en kinder touch til salg. dette er dog lykkedes nu, men i min søgen, har jeg også set andre kinder, og er nu lidt i tvivl om, hvilken, jeg skal vælge! jeg har set på kinde firen, men tænker at med både lys og farver at den nok minder meget om og er ligeså "træls" at læse på som en tablet, da jeg virkelig er dårlig til at læse på computerskærme. endvidere har jeg set på kinder paperwhite, men er bange for at lyset der også kan blive for meget og træls? så er der nogen der har nogen erfaringer og/eller gode råd til, hvad jeg bør vælge? :) er nok umiddelbart mest til enten touch eller paperwhite..


Temperamental Angel | 144 comments Jeg har en kindle keyboard 3G. Den er jeg rigtig glad for. Den holder batteri i rigtig lang tid og der er mere plads på den end på en touch.
Mht Kindle Fire har jeg hørt at der er rigtig mange ting man ikke kan benytte sig af udenfor USA.


message 3: by Lasse (new)

Lasse | 199 comments Kindle Paperwhite er også eink, så jeg tror ikke den vil være et problem for dine øjne. Den kan dog ikke sendes direkte til Danmark lige nu, så du må finde et mellemled til at sende den til Danmark.

Jeg har en Kindle Keyboard, som jeg holder meget af, jeg tror ligegyldigt hvilken Kindle, som du vælger, så vil du blive glad for den.


message 4: by Camilla, The Girl Who Loved To Read (last edited Dec 24, 2012 01:09AM) (new)

Camilla (cyqua) | 853 comments Mod
Jeg har den der hedder Kindle 4 (eller bare Kindle), som er den nyeste, helt "plain" version - uden touch og uden lys, og uden keyboard.
Jeg er VILDT glad for den, og synes den er fantastisk! Jeg foretrækker at den er helt uden noget, da den for mig føles mere som en rigtig bog :)
Jeg har prøvet at håndtere Touch'en, og synes det er træls at man hele tiden skal røre skærmen for at bladre... På min Kindle er der bare knapper på siden af skærmen, som jeg synes man helt naturligt rører ved når man bladrer, sådan som man holder den. :)

Dog har jeg lidt et øje til Kindle Paperwhite når min en dag skal udskiftes.

Så vidt jeg ved, er der ikke som sådan lys i Paperwhite - altså ikke back-light som jo er problemet med computerskærme eller tablets. Den er derimod oplyst "fra siden" og skærmen i sig selv skulle være mere hvid (i stedet for "grå" som den klassiske Kindle). Og man kan bare "slukke" dens lys, hvis man vil i modsætning til en computer/tablet.

Det eneste der er med Paperwhite'n er, at der er nogle, som mener at lyset ikke er helt "sømfrit" - altså at man kan se de enkelte lyskilder i bunden af skærmen, hvor de lyser op.

Men alt i alt, så vil jeg klart anbefale enten Kindle 4 (den helt simple uden touch) eller en Paperwhite (som jeg dog ikke selv har nogen erfaring med) :)


message 5: by Màiri (new)

Màiri  Smith | 93 comments Tak for jeres svar :) Jeg vil tænke lidt over dem, og håber så det kan lede mig til en beslutning ;) - Men jeg må sige, at jeg egentlig var glad for at det var en touch, så jeg slap for knapperne, men det er nok både en smags- og en vanesag ;)


message 6: by RB, Madame Mod (new)

RB (rblindberg) | 1272 comments Mod
Hvis du ikke kan vælge mellem de forskellige Kindle udgaver, så er der jo også Kobo som kan overvejes ;-)


message 7: by Lasse (new)

Lasse | 199 comments Jeg synes, at det er dejligt at se, at folk er så begejstrede for lige den e-bogslæser, som de selv har.


message 8: by RB, Madame Mod (new)

RB (rblindberg) | 1272 comments Mod
Lasse wrote: "Jeg synes, at det er dejligt at se, at folk er så begejstrede for lige den e-bogslæser, som de selv har."

Helt sikkert!! :-)
Sådan skulle det jo også heist være. Der er jo ikke noget værre end at ærgr sig over gadgets man ikke er tilfredse med. :-)


back to top