BG Mamma discussion

75 views
Модератор/Администратор

Comments (showing 1-8 of 8) (8 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Silvia (new)

Silvia | 11 comments Mod
Привет момичета! При създаването на групата не обърнах внимание (а би трябвало) и с известно закъснение (прочитайки, че само модератор може да качи аватар на групата) днес разбрах, че създателят автоматично става и модератор на групата....и понеже не мисля, че ставам за такъв, a пък и се надявам групата ни да се разраства, ми се иска да помоля тези от вас които желаят да бъдат модератори - нека да пишат тук и да си сменим местата :) Всяка група може да има неограничен брой модератори, така че моля ви пишете предложенията си :) от моя профил имам възможност да добавя нови модератори и да изтрия себе си като такъв след като решите кой/кои ще са новите модератори. Аз например предлагам за модератори Лиляна и Рокси, защото според впечатленията ми от тях в Бг Мамма ми се струва, че биха се справили прекрасно ако възникне нужда от модериране. Благодаря ви и приятно четене!


message 2: by Лиляна (new)

Лиляна  (Lilqna) | 9 comments Аз си давам отвод.
Много благодаря за гласуваното доверие. Има някои причини, които ме карат да се въздържа да модерирам тук. Не са тайна и ще ги споделя с вас: съвсем отскоро съм в този сайт и все още го разучавам и откривам малко по малко; англиският ми изобщо не ми е силен, оправям се донякъде, но имам притеснения, че може да объркам нещо.
Иначе с идеи и помощ мога да допринасям, но само толкова.


message 3: by Zornitsa (new)

Zornitsa | 4 comments Предлагам, който има желание , сам да го изяви, да не предлагаме така, че току виж им е неудобно да откажат тази отговорност.
Аз лично не ставам за тази работа и нямам никакви претенции кой ще.


message 4: by Diana (new)

Diana (dianalobodova) | 3 comments Ами нека наистина който има възможност и нужното време, да си каже :). И аз нямам претенции кой ще е.


message 5: by Silvia (new)

Silvia | 11 comments Mod
да, приемам забележката. Моите извинения към двете дами които номинирах. Нека тогава който има желание да пише сам/а, така би било най-добре. Засега в групата няма нужда от модериране, но в бъдеще може и да е нужна намеса главно за отстраняване на флууд и некоректни потребители, а аз нямам физическата възможност да съм тук постоянно. Аз също все още разучавам сайта, има големи възможности за интересни дискусии, но пък това си го имаме и в БГ Мамма, само дето тук няма под-форуми :) Ако някой от вас има идеи за по-доброто използване на сайта от групата ни тук, нека пише. Аз членувам в още една група, там има много интересни дискусии на всякакви теми - от музика, телевизия, психология до семейни проблеми, нещата не са ограничени до прочетени книги и е много интересно :)


message 6: by Zornitsa (last edited Oct 17, 2012 02:33AM) (new)

Zornitsa | 4 comments Silvi,че какво ни пречи и тук да обсъждаме подобни теми? Всеки от нас има и други хобита и интереси и предполагам би се включил в дискусиите :)


message 7: by Silvia (new)

Silvia | 11 comments Mod
Zornitsa wrote: "Silvi,че какво ни пречи и тук да обсъждаме подобни теми? Всеки от нас има и други хобита и интереси и предполагам би се включил в дискусиите :)"


абсолютно нищо, разбира се :) всеки може да започне дискусия на каквато тема пожелае :)


message 8: by Yana (new)

Yana (LadyFrost) Аз нямам физическата възможност за съжаление, иначе с удоволствие. Нямам претенции кой да е или какво точно да се обсъжда в темите. :)


back to top