Fanatieke Nederlandse Lezers discussion

1998 views
Algemeen > Stel jezelf voor!

Comments Showing 1-50 of 3,163 (3163 new)    post a comment »
« previous 1 3 4 5 6 7 8 9 63 64

message 1: by Joëlle (new)

Joëlle (joellekaya) Voel je vrij om iets over jezelf te vertellen. Wie ben je? Van wat voor boeken hou je? Wat zijn je favoriete schrijvers? Vertel er maar op los.


message 2: by Linde (new)

Linde (linderietveld) Ik ben Linde, ik ben 17 jaar oud en ik studeer grafisch vormgeven in Amsterdam. Ik woon in Almere. Mijn vrije tijd spendeer ik vaak op het internet of op de bank, voor de televisie of met een boek natuurlijk.
Ik lees eigenlijk Engelse en Nederlandse boeken door elkaar heen, ook al vind ik van mezelf dat ik meer Nederlands moet lezen want ik voel mijn Nederlandse vocabulaire achteruitgaan.
Ik lees het liefst romans, thrillers en fictie.
Mijn favoriete schrijvers zijn op het moment John Green en JK Rowling, ik hoop in de toekomst mijn favoriete schrijvers-lijst uit te breiden. Daarom ben ik blij dat ik uitgenodigd ben voor deze groep!


message 3: by Chantal (last edited Sep 28, 2012 10:50AM) (new)

Chantal Lenting (i_stolethemoon) Hoi ik ben Chantal, ik ben zeventien jaar oud en woon in Lelystad. Ik zit nog op de middelbare school en doe 4Havo. Ik hoop na mijn Havo diploma een opleiding tot All Round Stylist bij Artemis in Amsterdam te volgen. Ik ben dyslectisch (ja ik moest het woord googlen om te kijken hoe ik het schreef) maar mijn leraar raad mijn aan om meer boeken te gaan lezen want het zou hulp kunnen bieden in mijn spelling. Ik lees vooral Engels. Ik heb geen speciale gerne die ik graag lees. Mijn favoriete schrijvers zijn: John Green, Kelley Armstrong, Jonathan Safran Foer. c:


message 4: by Ashly (last edited Oct 02, 2012 08:58AM) (new)

Ashly Hoi! Ik ben Ashly, 19 jaar, en studeer Technische Innovatiewetenschappen aan de TU Eindhoven. In mijn vrije tijd doe ik aan stijldansen, gezelligheid met vrienden en lezen (vooral als ik vakantie heb), ik hou vooral van scandinavische thrillers, maar lees eigenlijk ongeveer alles en lees ondanks dat engels net zo makkelijk leest toch liever nederlands. Favoriete schrijvers, tja vind Camilla Lackberg erg leuk verder niet erg voorkeuren. Ik hoop hier met mensen leuke titels te kunnen delen =D


message 5: by Anne. (last edited Oct 05, 2012 05:23AM) (new)

Anne. (riverdances) Hoi! Mijn naam is Anne en ik ben 17 jaar oud. Dit jaar doe ik examen om de Havo af te sluiten, wat ik daarna ga doen weet ik nog niet precies maar waarschijnlijk iets met kinderen, psychologie of taal. Ik lees zowel Engels als Nederlandse boeken. Veel van de titels die ik lees pik ik op uit de tweede hands winkel waar ik werk. Ernest Hemingway is een schrijfer die ik erg waardeer, net als John Green. Het lijkt me leuk hier meer schrijfers te leren kennen!


message 6: by Ariska (new)

Ariska Hoi! Mijn naam is Ariska en ik ben 19 jaar oud. Vorig jaar heb ik mijn vwo diploma gehaald, maar ik wist nog niet was ik precies wilde doen en daarom heb ik een tussenjaar genomen. Genoeg tijd om te lezen dus!

Het liefst lees ik in het engels, maar ik probeer mijn Nederlands, Frans en Duits ook een beetje bij te houden.

Mijn favoriete schrijvers zijn John Green, JK Rowling, Rick Riordan, Michael Grant, Jonathan Safran Foer, Jane Austen, George Orwell en Oscar Wilde.
Een combinatie van Young Adult, fantasy en klassiekers dus.

Veel aanbevelingen heb ik niet nodig (hoewel ze welkom zijn) want mijn 'TBR Pile' groeit met de dag. Ik houd ervan om over boeken te praten, vandaar dat ik me heb aangemeld bij deze groep!


message 7: by Suzanne (new)

Suzanne Mijn naam is Suzanne, 25 jaar en ben lerares op een basisschool. Ik lees al van jongs af aan heel veel. En sinds kort op een ereader!
Ik houd van historische romans, engelse klassiekers maar ook literatuur van nederlandse schrijvers als Bernlef of Boudewijn Buch.
De boeken van arthur japin zijn allemaal favoriet!


message 8: by Eline (new)

Eline (95eline) Hey, mijn naam is Eline. Ik ben 17 jaar oud en zit nu in het laatste jaar van het VWO. Ik heb altijd al van lezen gehouden, maar kom er de laatste tijd niet echt meer aan toe.

Ik ben groot fan van C.S. Lewis' The Chronicles of Narnia, Julie Bertagna (Exodus, Zenith, Aurora) en Jaclyn Moriarty kan ik ook echt van genieten. Daarnaast is Extremely Loud & Incredibly Close ook een favoriet!

Ik lees vrij veel verschillende genres zowel in het Nederlands als in het Engels. Wanneer ik boeken koop zijn dat ook vaak Engelstalige boeken, omdat ik het daarmee voor mezelf "goed maak" dat ik boeken koop omdat ze zo ook heel *kuch* educatief zijn.

Ik ben nog heel erg nieuw hier op Goodreads, maar ik krijg al wel heel veel kriebels om boeken te kopen, haha.


message 9: by Jan-Joost (new)

Jan-Joost (janjoosteveleens) Hoi! Ik ben Jan-Joost! Ik ben 17 en ga dit jaar het VWO afmaken. Ik lees vooral thrillers maar de boeken die ik voor school heb gelezen vind ik meestal toch ook wel prima. Ik lees mijn boeken meestal in het Nederlands, want mijn Engels is minder goed en ik ben nou eenmaal bijzonder lui.

Verder heb ik geen idee wat ik nu moet vertellen aan jullie. Het is in ieder geval leuk dat er mensen van mijn leeftijd zijn hier :)


message 10: by Jan-Joost (new)

Jan-Joost (janjoosteveleens) Het valt me trouwens enorm op dat er bijna alleen maar vrouwelijke jonge Nederlandse lezers zijn. Hoe zou dat nou eigenlijk komen?


Irene ~ Ice Cold Passion (icecoldpassion) Hey iedereen,

Ik ben Irene, 25, ik lees ontzettend veel, voornamelijk YA en alles bovennatuurlijks: fantasy, vampires, werewolves, witches etc. Ik lees voornamelijk in het Engels, omdat niet alles vertaald word/is. Ook omdat ik graag de boeken in de originele taal van de schrijver lees (is toch vaak net even anders).


message 12: by Lisanne (new)

Lisanne Hooi,
ik ben Lisanne en ik ben 15 jaar, ik hou heel erg van lezen natuurlijk en ben er de laatste tijd weer erg mee bezig. Ik lees veel young adult boeken. Eigenlijk vind ik alle genres wel leuk, op dit moment ben ik Koopwoede aan het lezen van Kate Harrison. Ik wil ook graag boeken in het engels gaan lezen op dit moment ben ik aan het zoeken naar Pride en Prejudice in het engels omdat ik de film helemaal geweldig vond.


Irene ~ Ice Cold Passion (icecoldpassion) Hey Lisanne,
Als je engelse boeken zoekt, is bol.com erg geschikt, ze hebben een heel groot assortiment, tenminste als je de boeken wil kopen, ik weet zeker dat ze Pride and Prejudice hebben. De film is idd geweldig!


message 14: by Lisanne (new)

Lisanne Heel erg bedankt Irene! Ik had er niet eens bij stil gestaan, maar ze hebben Pride and Prejudice daar inderdaad. Ik ga hem maar snel bestellen denk ik. Nog een keer bedankt!


Irene ~ Ice Cold Passion (icecoldpassion) geen dank! Ik bestel daar al mijn engelstalige boeken, is de enige winkel die een groot assortiment heeft! Veel leesplezier!!


message 16: by Judith (new)

Judith (paperiot) Irene wrote: "geen dank! Ik bestel daar al mijn engelstalige boeken, is de enige winkel die een groot assortiment heeft! Veel leesplezier!!"

Ik bestel mijn Engelse boeken meestal op bookdepository.com. De boeken zijn daar vaak het goedkoopst (voor een hardcover betaal je vaak maar 12 euro, terwijl ze hier in Nederland dan minstens 20 euro zijn) en bovendien hoef je geen verzendkosten te betalen! Het enige nadeel is dat je vaak twee weken moet wachten voor ze binnen zijn, maar ach ja.


message 17: by Judith (new)

Judith (paperiot) Hoi, ik ben Judith, 19 jaar, en momenteel student aan de VU. Ik lees bijna alleen Engelstalige boeken, vooral YA, en dan het liefst fantasy, contemporary en dystopia. Eén lievelingsboek kan ik niet noemen, maar John Green is absoluut mijn favoriete schrijver, en ik zal nooit genoeg krijgen van Harry Potter. Ik blog nu ook al een tijdje over boeken, op paperiot.com. Verder... weet ik niet echt wat ik moet zeggen haha.


message 18: by Maartje (new)

Maartje (maartjeleah) Judith wrote: "Irene wrote: "geen dank! Ik bestel daar al mijn engelstalige boeken, is de enige winkel die een groot assortiment heeft! Veel leesplezier!!"

Ik bestel mijn Engelse boeken meestal op bookdepository..."

Ik heb één keer problemen gehad met the book depository (ze hadden het naar de Nederlandse Antillen gestuurd, boek paar maanden te laat...) dus ja, ik bestel m'n boeken nu gewoon bij de boekhandel hier, heb je ook geen verzendkosten.


message 19: by Judith (new)

Judith (paperiot) maartje wrote: "Ik heb één keer problemen gehad met the book depository (ze hadden het naar de Nederlandse Antillen gestuurd, boek paar maanden te laat...) dus ja, ik bestel m'n boeken nu gewoon bij de boekhandel hier, heb je ook geen verzendkosten."

Oh vervelend zeg!! Ik heb dat gelukkig nog nooit gehad. Eén keer kreeg ik een beschadigd boek binnen, maar daar kreeg ik gewoon een nieuwe voor in de plaats zonder dat ik de beschadigde terug hoefde te sturen. Jammer dat het zo'n gedoe was toen.


message 20: by Maartje (new)

Maartje (maartjeleah) Ik kom er net achter dat ik mezelf nooit voorgesteld heb. Goed, ik ben Maartje, 16 jaar en ik doe op dit moment 5VWO. Ik lees vooral Engelse boeken op dit moment (ik vind vertalingen nooit zo fijn) maar probeer ook steeds meer Nederlandse literatuur te lezen. Naast lezen houd ik ook van fotograferen, websites bouwen en bloggen (oa over boeken op http://blog.maartjeleah.com/)


message 21: by Linde (new)

Linde (linderietveld) Ik koop ze altijd gewoon in de winkel! (Waterstone's, American Book Centre, De Slegte, Selexysz) maar ben wel van plan boeken te bestellen via Bol.com, vaak zijn tweedehandsboeken in goede staat en komt het goed aan. Moet je bij bookdepository.nl met creditcard betalen of kan dat ook met iDeal?


message 22: by Judith (new)

Judith (paperiot) Linde wrote: "Ik koop ze altijd gewoon in de winkel! (Waterstone's, American Book Centre, De Slegte, Selexysz) maar ben wel van plan boeken te bestellen via Bol.com, vaak zijn tweedehandsboeken in goede staat en..."

Hoi Linde, bij Book Depository betaal je met Paypal, en dit kun je gemakkelijk aan je bankrekening koppelen. Geen creditcard dus! Het duurde even voordat ik doorhad hoe het werkte, maar het is superhandig!


message 23: by Mirthe (new)

Mirthe Ik had me nog niet voorgesteld dus bij deze - ik ben Mirthe, 16 jaar oud en ik doe nu 5vwo. Ik hou heel veel van reizen, tekenen, gitaar en piano spelen, lomography, bloggen (dwaalsterren.blogspot.com), eten, concerten, vrijwilligerswerk, schrijven en natuurlijk lezen! Zowel Engels als Nederlands lees ik graag en het liefst lees ik boeken van niet-westerse schrijvers of boeken over andere culturen of reizen. Maar daarnaast vind ik John Green, Per Nilsson, Arthur Japin en Jonathan Safran Foer ook geweldig!


message 24: by Yasmijn (new)

Yasmijn | 871 comments Hoi! Ik ben Yasmijn, 18 jaar en eerstejaars psychology studente. Ik dans, luister veel muziek en ik lees graag (uiteraard); vooral fantasy (Harry Potter is mijn all-time favourite en dat zal ook nooit veranderen) en literaire klassiekers. Ik lees even makkelijk in het Engels als in het Nederlands eigenlijk :) Mijn boeken haal ik bij De Slegte of op bol.com, maar ik zag in één van de bovenstaande comments iets over thebookdepository.com en ik heb daar ook meteen iets besteld! Pride and prejudice voor 3,28! :D


message 25: by Anneke (new)

Anneke Hoi, ik ben Anneke, zestien jaar. Ik lees evenveel Engels als Nederlands, maar ben de afgelopen twee jaar wel wat geminderd met lezen, wat ik jammer vind, want ik vind lezen echt geweldig. Als ik Nederlands lees, zijn dat vooral klassieke literaire boeken (De Aanslag van Harry Mulisch) of boeken van jonge moderne schrijvers (Magnus van Arjen Lubach). Hetzelfde geldt eigenlijk voor Engelse boeken: Pride & Prejudice blijft een favoriet, maar The Fault in Our Stars heb ik in één zit uitgelezen.


message 26: by Sanne (new)

Sanne Hay! Mijn naam is Sanne, 21 jaar en net afgestudeerd. Op dit moment relatief veel tijd om te lezen en gebruik Goodreads.com voornamelijk om inspiratie op te doen voor nieuwe boeken. Ik geef mijn voorkeur om te lezen in het Engels, maar geniet ook van een goed Nederlands boek hoor. Op dit moment lees ik veel YA, fantasy (groot Sookie Stackhouse Series fan) en verschillende Nederlandse en Engelse klassiekers. Ik lees zoveel goeds over John Green (ook hier), dus ben nu op zoek naar zijn boeken. Ik probeer mijn boeken bij de plaatselijke boekhandels te halen, maar wanneer dit niet lukt ga ik al snel naar bol.com of thebookdepository.com. Volgende week krijg ik een E-reader voor mijn verjaardag, ondanks dat ik boeken ook al op mijn laptop las met Calibre, ben ik erg benieuwd hoe het lezen op een E-reader me zal bevallen!


Irene ~ Ice Cold Passion (icecoldpassion) Welkom Marije, Wij zijn even oud :) ik ben ook aan het afstuderen (International Business)! Moet nog 2 vakken. Lees je in het nederlands? of Ook in het Engels?? Met Fantasy kan ik je wel verder helpen! Ik ken een heleboel fantasy boek!


Irene ~ Ice Cold Passion (icecoldpassion) Ja gaat lekker, nog twee vakken jeej dan ben ik klaar, Duits en Spaans, is best pittig. Maar voor de rest ben ik klaar, heb mijn afstudeerstage met een voldoende afgerond, dus dat is echt heerlijk. Ik leest momenteel voornamelijk in het engels, omdat de meeste fantasy boeken die ik lees nog niet in t nederlands vertaald zijn.. Sprookjesachtig he, uh L.J Smith heeft een Maar de Inheritance cycle van Christopher Paoline is ontzettend goed. Ik ben momenteel in een boek bezig met veel actie en magie en een beetje romantiek het heet Witch Way bends. Tot nu to erg goed.


Irene ~ Ice Cold Passion (icecoldpassion) White Cat van Holly Black is ook erg goed, is een beetje een maffia verhaal met een magisch randje. Wat ik hoor wat ook erg goed blijkt te zijn is The Mortal Instrument en Infernal Devices van Cassandra Clare. Heb ze zelf nog niet gelezen maar wel de filmtrailer gezien, die is veelbelovend.


Irene ~ Ice Cold Passion (icecoldpassion) Asjeblieft, je kunt altijd nog eens bij mijn boeken kijken, ik heb er ontzettend veel opstaan...


message 31: by Linde (new)

Linde (linderietveld) Het eerste boek van The Mortal Instruments : City Of Bones van Cassandra Clare is érrug goed vind ik zelf. De andere delen moet ik nog kopen maar staan bovenaan m'n 'to-read list'.


Irene ~ Ice Cold Passion (icecoldpassion) Ze lijken mij zo vet!!! moet ze alleen nog kopen


message 33: by Nadine (new)

Nadine Allewijn (nadineallewijn) Hoi! Ik ben Nadine, 16 jaar en zit nu in 4 VWO. Ik ben helemaal gek op schrijven en lezen en over het laatste blog ik ook. Het liefst lees ik YA of chicklits, maar literaire boeken voor school lezen is ook geen probleem.


message 34: by Gül (new)

Gül Hai! Ik ben Gül en 21 jaar oud. Ik ben sinds kort (afgelopen zomer) een Goodreads freak geworden. Ik las al veel boeken maar dankzij Goodreads ben ik steeds meer diverse boeken gaan lezen(en ik ben constant op zoek naar nieuwe boeken). Ik lees voornamelijk (9 van de 10 keer) boeken in het Engels. Dit vind ik 'makkelijker', het duurt eeuwig voordat een boek vertaald is naar het Nederlands (en bovendien kost het ook veel meer!). Maar daarnaast heb ik soms ook het idee dat door de vertaling de echte 'betekenis' van een boek verloren gaat? Een soort Lost in Translation... ;p

Ik lees vooral YA maar ik sta open voor alle genres.


message 35: by Berna (new)

Berna (photographs) Hayy! Mijn naam is Berna en ik ben 16 jaar oud. Op dit moment zit ik in de 4e klas van het vwo. Ik heb altijd veel boeken gelezen, maar de laatste jaren steeds minder, vanwege de drukte op school. Ik heb vandaag pas Goodreads aangemaakt, maar hoop hierdoor weer meer te gaan lezen en ook andere soorten boeken te lezen.
Ik ben een groot fan van YA en thrillers. Voorheen las ik ook veel chick-lits, maar daar ben ik de laatste tijd een beetje van afgestapt.

Zelf houd ik ook heel erg van het schrijven van verhalen, maar ook dit staat de laatste tijd op een erg laag pitje. c:


message 36: by Hajar (new)

Hajar (hajarb97) Mijn naam is Hajar en ik ben 15 jaar oud. ik zit in 4 vmbo-t, dus mijn examenjaar. ik vind boeken lezen altijd leuk en probeer er altijd tijd voor te maken. Ik hou vooral van Fantasy boeken, maar als een boek me aanspreekt lees ik het gewoon!


message 37: by Josien (new)

Josien Paeper Hoi,
Ik ben Josien, 14 jaar en ik zit nu in 3 VWO. Ik lees het liefst realistische boeken op het moment ben ik niet een boek aan het lezen maar op zoek naar dat ene boek dat het helemaal is!

Josien


message 38: by Kinda (last edited Mar 08, 2013 11:41AM) (new)

Kinda (kindaz) Ik heb me een paar maanden geleden aangemeld bij deze groep, maar me nog niet voorgesteld. Ik ben Kinda, 16 jaar en doe 4VWO. Naast lezen houd ik heel veel van muziek (luisteren, ik kan helaas niks bespelen), koffie drinken in schattige cafés met vrienden, schrijven en steden bezoeken. Ik lees het liefst in het Nederlands, maar ik probeer steeds meer Engelse boeken te lezen. Vorig jaar las ik eigenlijk heel weinig, terwijl ik het heel leuk vind, dus probeer ik er dit jaar meer tijd voor vrij te maken. Ik houd van boeken die over andere culturen gaan (de boeken van Khaled Hosseini bijvoorbeeld), maar ik vind het ook heerlijk om echt zo'n ''meidenboek'' (Bridget Jones) te lezen, want die heb je vaak zo uit. Verder vind ik de boeken Extremely Loud & Incredibly Close en Looking for Alaska heel erg leuk!

Veel liefs.


message 39: by Irini (new)

Irini (irinigiallouris) Hoi! Ik ben Irini en ik ben 15 jaar oud en wordt dit jaar 16. Ik zit nu in 4VWO (profiel CM). Behalve van lezen houd ik ook van schrijven, tumblr en internet in het algemeen. Ik ben groot fan van fantasy boeken, maar kan me eigenlijk wel vinden in ieder goed boek. Ik las vroeger heel erg veel, maar ik heb het nu zo druk met school dat ik haast niet meer lees. Ik wil hier toch wel tijd voor vrij maken en ideeën opdoen op Goodreads.

Liefs!


Irene ~ Ice Cold Passion (icecoldpassion) Welkom Irini, nieuwe ideeen op doen op GR zal vast wel lukken denk ik, voor mij heeft het zeker gewerkt! Ik maak veel meer tijd vrij om te lezen (tot midden in de nacht) Heel veel goeie tips gehad!


message 41: by Lizza11 (new)

Lizza11 Hi, ik ben Melissa, 22 jaar, studeer in Amsterdam. Ik heb altijd al (belachelijk) veel gelezen, maar ik hou ook van muziek en films. De laatste 2 jaar een opmars gemaakt in het fantasy en YA-genre, er ging een wereld voor me open zo leek het wel. Ik lees voornamelijk in het Nederlands maar als ik een boek zie dat ik wil lezen en het is in het Engels dan is het ook geen probleem.


message 42: by Berthe (new)

Berthe (berthereadsbooks) Heyhey, ik ben Berthe en word binnenkort 18. Ik zit in de 5e klas van het tweetalig onderwijs. Ik lees daarom niet alleen Nederlands maar ook heel veel Engels (vooral literatuur). Favoriete schrijvers heb ik niet. Ik lees graag fantasy, maar andere genres vind ik ook leuk, zolang het verhaal maar een beetje actie bevat.
Naast lezen dans ik graag en hou ik van muziek (Laura Pausini <3).
Ik hoop hier ideeën uit te wisselen en leuke (Nederlandse) titels tegen te komen :)
Xx


Irene ~ Ice Cold Passion (icecoldpassion) Welkom! Melissa, Lays en Berthe!!!! Leuk jullie te ontmoeten!


message 44: by Laura (new)

Laura van der Stelt (lauravdstelt) Hey allemaal, laat ik me maar ook eens voorstellen. Ik ben Laura, kom uit Dordrecht en zit in 4 vwo. Mijn hobby's zijn onder andere zingen, korfballen, filmpjes kijken op YouTube (ook vaak Booktubers) en, of course, boeken lezen. Vroeger las ik nog niet zo veel en keek ik meer tv, maar toen kwam ik er opeens achter hoe leuk lezen eigenlijk is, o.a door Goodreads en Booktubers. En nu heb ik de tv ingewisseld voor een boek! Ik probeer elke maand minimaal 3 boeken te lezen en lees m'n boeken vaak in het Engels. Voornamelijk omdat ik Engels veel mooier vind en m'n Engels er zo beter door wordt. Soms heb ik er nog wel moeite mee en lees dan ook wel eens een Nederlands boek. Ook lees ik liever Engelse boeken omdat die veeeel goedkoper zijn en dat is altijd fijn ;). Verder lees ik graag YA boeken, alhoewel ik een niet al te grote distopian fan ben, ben ik een grote Harry Potter fan en houd ik van mooie, aangrijpende boeken zoals TFIOS.
Groetjes,
Laura


message 45: by Irene ~ Ice Cold Passion (last edited Apr 15, 2013 11:11AM) (new)

Irene ~ Ice Cold Passion (icecoldpassion) Laura wrote: "Hey allemaal, laat ik me maar ook eens voorstellen. Ik ben Laura, kom uit Dordrecht en zit in 4 vwo. Mijn hobby's zijn onder andere zingen, korfballen, filmpjes kijken op YouTube (ook vaak Booktube..."

Hey Laura, ik lees ook voornamelijk in het Engels, ik heb een goeie tip voor je als je van ebooks houdt! Amazon.com heeft iedere dag gratis boeken! Ik heb er ondertussen meer dan 3000! Allemaal gratis! Zitten echt geweldige boeken tussen! Oh en het programma kindle kun je downloaden voor android, apple, en pc! Dus je hebt in feite geen ereader nodig! Je kunt ook op je pc of tablet lezen!


message 46: by Laura (new)

Laura van der Stelt (lauravdstelt) Hey Irene. Oh, wat handig! Ik heb alleen geen ebook-dingetje, zou het ook op je iPad kunnen? Ik zal eens even kijken. :)


Irene ~ Ice Cold Passion (icecoldpassion) Ja kan ook op je Ipad! Dat is het leuke van Kindle!


message 48: by Mel (new)

Mel (Daily Prophecy) (thedailyprophecy) Ik ben Melanie, 22 jaar. Ik ben een blogger en bijna alle boeken die ik lees zijn Engels YA (fairytales and retellings, Dystopian, Historical, Fantasy & Paranormal) of Adult fantasy. Ik blog op The Daily Prophecy. Ik studeer Biologie & Medisch laboratoriumonderzoek. Naast lezen, kijk ik ook veel films & televisie shows en ik game graag. Als ik een favoriet moet noemen:
De boekendief vind ik geweldig. Ik hou van Juliet Marillier's & Markus Heitz' werk en ik ben een grote Harry Potter fan :)


Irene ~ Ice Cold Passion (icecoldpassion) Welkom Leanne en en Melanie!


message 50: by Dirk (new)

Dirk (dirkwouter) Goedemorgen,

Ik ben Dirk, 23 jaar en afkomstig uit het midden des lands. Toen ik nog een klein Dirkje was (lang geleden, ben nu namelijk 1.96) las ik al veel. Een groot trauma van mij uit mijn jeugd is een bibliothecaresse (grijs haar, knotje en bril op het puntje van d'r neus) die zich vooroverbuigt over de balie naar mij en verteld dat ik geen volwassen boeken mag lenen. Ik heb het haar nooit vergeven. Momenteel ben ik een tijdje aan het nadenken welke koers ik wil gaan varen in mijn leven op het gebied van studie en nog enkele andere zaken. Ik lees veel, altijd gedaan. Het varieert van J.R.R. Tolkien tot A.R. Damasio en van R. Dawkins tot de bijbel. Momenteel lees ik zo'n 10 boeken tegelijk en heb ik met mezelf afgesproken dat ik die eerst moet uitlezen voordat ik weer iets nieuws koop. Drie minuten nadat ik die afspraak had gemaakt kocht ik het boek "Arguably" van Christopher Hitchens. Shit happens. Momenteel ben ik o.a. bezig in: "what money can't buy van M. Sandel","de game of thrones serie" , " God is not great van Hitchens" , "Neuromancer van W. Gibson" en nog enkele mooie werkjes.

Gegroet!


« previous 1 3 4 5 6 7 8 9 63 64
back to top