Jen Minkman's Reviews > Verboden Verlangen

Verboden Verlangen by Eva Moraal
Rate this book
Clear rating

by
8146525
's review

it was amazing

Bril.Jant!

Ik heb zo genoten van dit boek! Ik heb ook #2 van deze serie gelezen, en de (kleine) problemen die ik daar nog met de korte verhalen had (ze voelden iets te gehaast aan voor mij) waren hier niet aanwezig. Alle drie de verhalen hadden een goede spanningsopbouw, een paar onverwachte plottwists en echt goeie romantiek. Wat ik ook knap vond was dat de eindes van alle drie de verhalen een gevoel van closure gaven en TOCH ruimte overlieten voor een eventueel vervolg (ik hoop ook dat er vervolgen komen!). Heel knap gedaan!
Eva Moraal kan bij mij al niet meer stuk, na het lezen van dit boek en Overstroomd, en de andere twee auteurs (Marijke Jansen en Isabel Peters) ga ik ook zeker in de gaten houden. Echt gaaf om te zien dat er in Nederland zo veel talent is op het gebied van paranormal (dark) romance. Ik kan dit boek van harte aanbevelen aan mensen die van dit genre houden en ook eens wat van oer-hollandse auteurs in dit genre willen lezen.
2 likes · flag

Sign into Goodreads to see if any of your friends have read Verboden Verlangen.
Sign In »

Reading Progress

November 20, 2012 – Shelved
November 24, 2012 – Started Reading
November 26, 2012 – Finished Reading

Comments Showing 1-4 of 4 (4 new)

dateDown arrow    newest »

Marijke de Zwaan-Jansen Super bedankt voor je mooie review! Ik kan je alvast verklappen dat ik op dit moment heel hard aan een vervolg werk! Ik hoop dat deze in 2013 zal verschijnen ;)


message 2: by Jen (new) - rated it 5 stars

Jen Minkman Marijke wrote: "Super bedankt voor je mooie review! Ik kan je alvast verklappen dat ik op dit moment heel hard aan een vervolg werk! Ik hoop dat deze in 2013 zal verschijnen ;)"

Hee, goed nieuws! Hou me op de hoogte, ben erg benieuwd :) Misschien kunnen we paranormal boeken ruilen in 2013, krijg jij die van mij en ik die van jou!!


Marijke de Zwaan-Jansen Ben op dit moment op ongeveer 3/4 van de eerste versie :) Maar klinkt spannend. Welk boek verschijnt er van jou in 2013?


message 4: by Jen (new) - rated it 5 stars

Jen Minkman Marijke wrote: "Ben op dit moment op ongeveer 3/4 van de eerste versie :) Maar klinkt spannend. Welk boek verschijnt er van jou in 2013?"

Van mij komt Schaduw van de Tijd in september uit in het Nederlands. Je hebt m in het Engels al zien langskomen hier op Goodreads ;)


back to top