Петър Стойков's Reviews > Azarinth Healer

Azarinth Healer by Rhaegar
Rate this book
Clear rating

by
2499456
's review

it was amazing

Писнало ли ви е от заплетени, претенциозни фентъзита, пълни с интриги, сложни човешки взаимоотношения и връзки, тайнствени и древни загадки, мрачни пророчества и други отдавна издишали клишета на жанра?

Спомняте ли си умиление книжките за Конан, дето главният герой (демек Конан) изрива като булдозер де що има вражеска гмеж, наебава де що има секси мадама и накрая се възправя полугол, мускулест и омазан в кърви (не негови) и въздал справедливост, върху планина от черепи на злодеи и чудовища? Да, аз също си спомням.

А искало ли ви се е тия книжки да не са 200, а примерно 7000 страници, Конан да е слабичка мацка и да пребива вражеската гмеж с голи ръце, да наебава не само секси мадамите ами и някой секси пич помежду другото, и след непрестанните битки да се възправя обвита в пепел и омазана в кърви (не нейни) и въздала справедливост, върху планини от трупове на злодеи и чудовища?

Да, и на мен не ми беше хрумвало, че може да искам точно това, но се оказа че го искам и още как...

(Авторът продължава да дописва книгата онлайн в момента, така че не очаквайте край преди следващата година. Евентуално.)
8 likes · flag

Sign into Goodreads to see if any of your friends have read Azarinth Healer.
Sign In »

Reading Progress

November 16, 2020 – Started Reading
November 16, 2020 – Shelved
December 28, 2020 – Finished Reading

No comments have been added yet.