Peter Megyeri's Reviews > Bízz ​bennem

Bízz ​bennem by Laura Leiner
Rate this book
Clear rating

by
24676831
's review

it was amazing
bookshelves: dead-tree-editions

Minden alkalommal azzal kezdem a Leiner Laura review-imat, hogy nem én vagyok a célcsoport. Ez most is így van. Ennek ellenére és próbálva objektíven véleményt alkotni azt kell, hogy mondjam, hogy az írónő bír valami megfoghatatlan képességgel.
Nagyon nehéz volt az alapállás, hogy egy bevégzett trilógia után, ugyanazt a történetet, mégis egy teljesen másikat, teljesen új, de hasonlóan szerethető karakterekkel elmeséljen. Szerintem sikerült.
A könyvben, az igazgató szájába adva végül is kinyilvánítja az író, hogy semmiképp ne számítsunk az előző trilógia szereplőinek megjelenésére (bár egy rövid cameo-n, mondjuk a trilógia utolsó részében nem lepődnék meg), így tudunk tényleg teljesen az új karakterekre koncentrálni.
A sztorit nem elemezném, de annyi még talán fontos, hogy úgy éreztem, hogy ebben a részben egyre kevésbé, vagy talán egyáltalán nem fordult elő olyan, hogy a párbeszédek valamelyikét természetellenesnek éreztem volna. Ez régebben gyakran megtörtént, ami nem azt jelenti, hogy nem így beszélnek a mai tinédzserek, inkább azt, hogy öreg vagyok :D
Az utóbbi időben ez volt az első olyan könyv, amit nem tudtam annyira letenni, hogy tényleg egy nap alatt olvastam el. Már csak emiatt is járna az 5 csillag. Várom a folytatásokat.
3 likes · flag

Sign into Goodreads to see if any of your friends have read Bízz ​bennem.
Sign In »

Reading Progress

October 10, 2020 – Started Reading
October 10, 2020 – Shelved
October 10, 2020 – Shelved as: dead-tree-editions
October 11, 2020 – Finished Reading

No comments have been added yet.