Sašenka's Reviews > Adorkable

Adorkable by Sarra Manning
Rate this book
Clear rating

by
6664285
's review
May 31, 2012

it was amazing
bookshelves: contemporary, favorite, romance
Recommended to Sašenka by: Triss
Read from May 31, 2012 to July 05, 2013

Update po re-read
I love this book so much. It is full of emotions. And I got all emotional because of it. I can't guarantee you that you'll like it as much as I do. Jeane is different and not instantly likable. But that is one of the reasons I love this book. The other is that Sarra made it real. In everything. Even the teenage love and sex life.
And I just love it. Period.



Chcelo by to nejakú úžasnú recenziu na túto knihu... ale som z nej taká nadšená, že to teraz nepôjde... Jeane by som niekedy preplieskala, niekedy mi liezla na nervy ale vo všeobecnosti som jej strašne držala palce. Michael síce nebude môj ďalší crush... ale tí dvaja spolu mali chémiu... a riadnu. K tomu to všetko čo robila Jeane, aká bola šibnutá a tak plus to že to je britská kniha dodávalo príbehu iný rozmer a level. Ach a som mäkká, takže mi ukvaplo aj pár slzičiek pri pár dojemných scénach.
Ak chcete príbeh kde je vzťah medzi dvoma tínedžermi realistický a hlavná hrdinka je riadne švihnutá, táto kniha je ako stvorená pre vás ;)
1 like · flag

Sign into Goodreads to see if any of your friends have read Adorkable.
Sign In »

Reading Progress

05/31/2012
20.0% "pretože to chcelo nejaké light contemporary a potrebujem Triss dokázať že aj čítam niektoré knihy z toho množstva čo mi odporučila :D :D a toto je fakt dobré!"
06/01/2012
43.0% "Jeane a Micheal sú úžasní :D :D ja z nich nemôžem :D :D Triss si zodpovedná za toto :P"
06/03/2012
65.0% "ja som sa zamilovala do tejto knihy ♥♥♥" 2 comments
06/03/2012
65.0% "ja som sa zamilovala do tejto knihy ♥♥♥"
06/30/2013 marked as: currently-reading
06/30/2013 page 1
0.0% "pretože to chce niečo ľahké a vtipné ale zároveň nie hlúpe"
07/01/2013 page 92
23.0% "neee vôbec sa tu nerehocem jak debil aj keď som to už raz čítala..."
07/02/2013 page 156
40.0% "toto je pre mňa jedna z najdokonalejších tínedžerských love story... pretože je úplne mimo všetkých knižných klišé ♥"
07/02/2013 page 196
50.0% "Toto je jedna z najlepsie napisanych sexscen... I love Sarra and her writing" 2 comments
07/03/2013 page 240
62.0% "je fajn zistiť že si to vlastne nepamätám až tak dobre! I love it soooo much"
07/05/2013 page 350
90.0% "This book is perfect in soooo many ways. Although I am pretty sure that many of you would not really like Jeane. But for me this is one of the reasons why I love it so much ♥"
07/05/2013 marked as: read

Comments (showing 1-10 of 10) (10 new)

dateDown arrow    newest »

Mobanika Jejda uz si to musim precitat!


Sašenka no mala by si :P je to fakt superné :)


message 3: by Moira (new)

Moira co myslíš, líbilo by se mi to? .))


Sašenka fuuu no to je dobrá otázka. Jeane je všetko len nie ufňukaná, zaláskovaná a ja neviem aká. Je nezávislá, protivná a to čo bude medzi ňou a Michaelom bude veľmi zvláštne. Je to iné ako väčšina kníh. Ak sa vieš zmieriť s tým, že asi sa s Jeane veľmi nestotožníš tak by sa ti to mohlo páčiť :)


message 5: by Moira (new)

Moira nevím, jestli jsi mi tím vůbec pomohla. Ale kouknu se po tom. Není ufňukaná, zaláskovavná... zní to dobře. :D


Sašenka :D tak nechcem spoilerovať no :D ale je to čisto contemporary, baba je blogerka, outsider, ale tak nejak aj chce. Šialené outfity, vlastná life style značka. Chodí po všeliajkých konferenciách atď. Má nejakého pol milióna twitter followerov ale v škole ju takmer každý neznáča. Je vzťahovačná, výbušná a protivná. A celý ten ich vzťah s Michaelom je postavený trošku na hlavu, ale podľa mňa je v rámci tínedžerkých vzťahov úplne v norme. Jaj a Jeane býva sama. V 17 rokoch. (prečo to si budeš musieť už prečítať :D)


message 7: by Moira (new)

Moira ty! Víš, jak nesnáším jakékoliv, i sebemenší, spoilery! nejraději bych ti utrhla hlavu!
Ale máš pravdu. Asi si to vážně přečtu. :D

btw - neopakuj to. Už nikdy.
*andělský úsměv*


Sašenka však to nebol spoiler nikde! všetko sa dozvieš hneď na začiatku ;) takto verejne by som nič nevyspoilerovala... mám s tým zlé skúsenosti :D


message 9: by Moira (new)

Moira .))

btw - můžeš mi vysvětlit, jak to, že jsi jediná osoba, která mi někdy contemporary doporučila a já ho nejen někde našla, ale i přečetla? Bojím se, že Adorkable taky neodolám. A nemám čas! Kruci. :D


Sašenka jooooj to neviem :D asi som fakt dobrá :D :D
to s tým časom poznám. Neviem kam skôr skočiť zato nové knihy na mňa skáču odvšadiaľ! a čo nové ale aj staré!


back to top